N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 hocam akşamı sabırsızlıkla bekliyorum BAŞARILAR.
tesekkurler nokia bile cikaramaz bu cozunurlukte bir kamera bende inanamadim kendime bukadarmi kolay olur ya duzenlemek.

curtaincall

curtaincall

Üye
waaaaw ,şimdi hard format attım,
siz içine qt paketlerini entegre etmişsiniz ,

uyarı: arkadaşlar qt components le çalışan uygulamalar yüklenmeden önce bu paketlern olmadığı konusunda yükleme esnasında uyarı verir
ama kurtulus40 ın cfw si içinde bunlar entegre edilmiş ,qt paketlerini yüklemeyin
yoksa qt ile çalışan uygulamalar açılmaz , şimdi kendi sorunumu çözdüm ,sleeping screen çalışıyor

----------Eklendi @ 15:19:29 ---------- Yazıldı @ 15:13:21 ----------

bu kamera güncellemesinde boyutun fazla olmasının ne önemi var ? kalite daha mı yüksek ?
nokia nın 2 mb yi aşmaması onun fotoğraflarının aynı kalitede olup sıkıştırılmış olmasını ifade etmiyor mu ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
waaaaw ,şimdi hard format attım, siz içine qt paketlerini entegre etmişsiniz , uyarı: arkadaşlar qt components le çalışan uygulamalar yüklenmeden önce bu paketlern olmadığı konusunda yükleme esnasında uyarı verirama kurtulus40 ın cfw si içinde bunlar entegre edilmiş ,qt paketlerini yüklemeyinyoksa qt ile çalışan uygulamalar açılmaz , şimdi kendi sorunumu çözdüm ,sleeping screen çalışıyor
anladın ne demek istedigimi arkadasım Qt ilgili hic birsey yüklemeye calısmayın icinde hersy gömülü.tek yapmanız gereken programları yükleyip calıstırmanız.sleep sceeren zaten yüklü icinde.

curtaincall

curtaincall

Üye
bu kamera güncellemesinde boyutun fazla olmasının ne önemi var ? kalite daha mı yüksek ?
nokia nın 2 mb yi aşmaması onun fotoğraflarının aynı kalitede olup sıkıştırılmış olmasını ifade etmiyor mu ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
waaaaw ,şimdi hard format attım, siz içine qt paketlerini entegre etmişsiniz , uyarı: arkadaşlar qt components le çalışan uygulamalar yüklenmeden önce bu paketlern olmadığı konusunda yükleme esnasında uyarı verirama kurtulus40 ın cfw si içinde bunlar entegre edilmiş ,qt paketlerini yüklemeyinyoksa qt ile çalışan uygulamalar açılmaz , şimdi kendi sorunumu çözdüm ,sleeping screen çalışıyor----------Eklendi @ 15:19:29 ---------- Yazıldı @ 15:13:21 ----------bu kamera güncellemesinde boyutun fazla olmasının ne önemi var ? kalite daha mı yüksek ?nokia nın 2 mb yi aşmaması onun fotoğraflarının aynı kalitede olup sıkıştırılmış olmasını ifade etmiyor mu ?
bu konuda tamamen size katılıyorum.fakat bazı arkadaşlarımın isteklerini karsılamak durumunda hissediyorum kendim.sıkıstırılmıs olması kalitesinde degisiklik anlamına gelmez.ama her bir istek konusunda cözüm üretmek hosuma gidiyor.madem birsey paylasıyorum hic olmaz diyemiyorum bana güvenen arkadaslarımın güvenlerini sarsmak istemiyorum herseyi denemelerine olanak saglamak istiyorum elimden geldigi kadarıyla.beni takip edenler ne demek istedigimi anlamıstır.buradan ve facebooktan takip edip yanlız bırakmayanlara tesekkur ediyorum.coguarkadasıma özel cfw yapıp özellerine bile atıyorum ve bunların hic birini denemeden göndermiyorum.bazen günde 20 den fazla flash atıyorum telefona ben telefonu sadece bu is icin kullanıyorum arayanlar ulasamıyoruz sana diye sitem ediyor artık.ben söyle kurulupta telefonun keyfini süremiyorum.ama güzel birseyler yapmak coktan ve güzel övgü dolu sözler mutlu ediyor beni onemli olanda bu bence benim tabiyatımda mutluluk ve güven her insanın hakkıdır yazılıdır.biraz egoyist düsüncemidir bilmem ama tabıyatım bu.

epts

epts

Üye
kardeş aZ önce konrol ettim küçük boyutlu daha net.. Anlamadım gitti. Kurtulus kardes resimler yani

curtaincall

curtaincall

Üye
anladım ,büyük bir sabır, ben de uğraşmak isterim ama işin içinden çıkamam ,kitleniz geniş ,zor olsa gerek her işi yapmak
hobi haline getirmişsiniz ,teşekkür az kalıyor ama ,teşekkürler işte :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş aZ önce konrol ettim küçük boyutlu daha net.. Anlamadım gitti. Kurtulus kardes resimler yani
iste budur olay isterseniz cfw cıkarmadan doyayı paylasıyım deneyin denemeside kolay C icine atın telefonu kapatıp acın cekime baslayın hosunuza giderse cfw yayınlarım.yüksek sıkıstırılmıs olması cd aktarırkende sorun olur daha az resim aktarabilirsiniz boyut büyük oldugu icin.

dogan64

Üye
hocam dosyayı paylaş bizdebi deneyelim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam dosyayı paylaş bizdebi deneyelim
tabiki atkadasim buyrun yapmaniz gereken rar'li dosyayi acin icindeki dosyayi C ana dizine atin telefenu kapatip acin baslayin cekime nasil oldugu konusunda cevap yazarsaniz bilgi verirseniz sevinirim.

burdan indirin:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
şimdi bende belle yüklü reis. Rofs2 30 10 11.rar sen en son yayınladıgın versiyonu yüklemek istiyorum ama önce annaya gerimi dönmem lazım?yoksa direk üstünemi kurayım

dogan64

Üye
kurtulus40 hocam küçük boyutlu iken sanki dahanet modu yükledim foto nun boyutu 7-8 mb ama sanki önceki haliyle daha iyigibi geldi bana başka arkadaşlarda görüşbelirtirlerse iyi olur

iyi çalışmalar kurtulus40 hocam

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SuaT6027

SuaT6027

Üye
v25 uzerıne belleyı nasıl yuklerım acıl lutfen

SuaT6027

SuaT6027

Üye
teşekkür ederım ama downgrade ne o zaman?

kraldost

kraldost

Üye
v25 uzerıne belleyı nasıl yuklerım acıl lutfen
kesinlikle direk yükleme adamlar bu versiyona daha portlamamışlar forumda konusu mevcuj dowrance yapacaksın önce daha sonra anna v024.001 ile bu belle dosyalarını değiştirerek yükleyeceksin nosteamin gazına sakın gelme olmuyor

----------Eklendi @ 21:10:32 ---------- Yazıldı @ 21:06:17 ----------

----------Eklendi @ 21:11:34 ---------- Yazıldı @ 21:10:32 ----------

tesekkurler nokia bile cikaramaz bu cozunurlukte bir kamera bende inanamadim kendime bukadarmi kolay olur ya duzenlemek.
usta ufacık bir uyarıda bulunayımmı o kadar yüksek megabaytta kamera sistemi sapıtıyor haberin olsun özellikle gün ışığında bahçedeki çiçekleri çek görürsün yani aşırı renk yoğunluğunda sistem hata veriyor maksimum 4 ila 5 mgb arası gayet iyidir hatta 3 mb bile çok iyidir senin ilk bana verdiğin varya o cok güzeldi onu bozmazsan herkes memnun kalacaktır diye düşünüyorum

dogan64

Üye
kurtulus40 hocam yeni rofs2 bekliyorum şu kamera olayı olanı mümkünse

epts

epts

Üye
ben de senin gibi düşünüyorum..resimler çok yer kaplamasın..3 resim yerine 15 resim benim için daha makul . Hem ben çözünürlük olarak programsız halinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.resimleri yaklaştırdıgımda sanki 2 mpx ile çekmişim..çektigim resimleri hemen sildim..çok sağol emeklerin için. Bide font değiştirmek isterken ifont sildiğim halde her defasında yeniden olyşuyor acaba neden?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 hocam yeni rofs2 bekliyorum şu kamera olayı olanı mümkünse
valla sen hangisini istedigini soylemen yeterli ben koymuycaktim cunku renkli yerlerde hata olabilir biraz dusurup versem olmazmi.illaki istiyorsan sen bilirsin.aslinda gecici olarak paylastigim dosyayi C atip kullansan denemis olursun hem.

Üst Alt