N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım emeğin için teşekkürler şimdi flashladım açıldı herşey güzel ama store uygulaması yok indirdim yüklemeye çalıştım yüklenemiyor yazısı çıkıyor ve mağazauı yüklemiyor sorun ne acaba
arkadasim sorun yok ama sen belle uzerinemi kurdun anna uzerinemi? anna uzerine kurduysan hard format atip yukluycekdin ve annadan kalma rehber haric hicbirseyi yedek alip yuklemiyceksin oyle yaptiysan soft format degil hardformat at tekrar yukle eger belle uzerine kurduysan tekrar flash at ama format ve E hafizayi bicimlendirip at sorun kalmaz.ben yeni guncelledim ovi store'yi senin icin ben kullanmadim icin ben psden indirip kuruyorum begendigim uggulamalari.benim icin C hafiza kuculdukce kafayi yiyorum senin icin guncelleme yaptim simdi terar flsh aticam ama olsun sizin sorunlarinizi cozmek cok hosuma gidiyor.:d:dediklerimi uygula sorun olmaz.
saygilar...

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşım nurani ve madness belleleri üzerine e yi biçimlendirip ve hard format atıp flashladım. ekranda mağaza ? soru işaretli gözüküyor. şimdi senin yeni yaptığın mı var onu mu bekleyim anlamadım yoksa tekrar mı flash atayım

epts

epts

Üye
kurtuluş kardeş benim sürekli kullandıgım program ve resimler var..her formatta silinmesini istemiyorum..ben bu dosyaları hangi rofsa kaydetsem silinmez.. Rofs 2 denedim hafızası yeterli degil. Bide bu rofs hafızalarını arttırabilir miyim

kamil_ex

kamil_ex

Üye
arkadaşlar merhaba. ben ilk önce kurtulus40 ustamın bellesini yükledim daha sonra bir daha yükleyeyim dedim ve yükleme tamamlandıktan sonra siyah ekranda nokia yazısı dan kalıyor. 2 3 sefer nokia yazısı gelip gidiyor. bunu nasıl çözebilirim?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım nurani ve madness belleleri üzerine e yi biçimlendirip ve hard format atıp flashladım. ekranda mağaza ? soru işaretli gözüküyor. şimdi senin yeni yaptığın mı var onu mu bekleyim anlamadım yoksa tekrar mı flash atayım
tekrar flash atarsan sorun kalmaz.

vcihan

vcihan

Üye
son sürümüne x plorer kuaramadım sorun bendemi acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş kardeş benim sürekli kullandıgım program ve resimler var..her formatta silinmesini istemiyorum..ben bu dosyaları hangi rofsa kaydetsem silinmez.. Rofs 2 denedim hafızası yeterli degil. Bide bu rofs hafızalarını arttırabilir miyim
arkadasim rofs dosyalarin boyutu 115 mb gecmemeli.ama resimleri dosyalari atamazsin atarsan txt dosyalarindan gidicegi yolu gostermelisin.
benim anlatmak istedigim anna ustune kurulurken format gerekli belle yuklerken gerek yok.

----------Eklendi @ 13:24:57 ---------- Yazıldı @ 13:24:12 ----------

son sürümüne x plorer kuaramadım sorun bendemi acaba
bende kurulu sorun olmamasi gerek nasil hata veriyorki?

----------Eklendi @ 13:26:26 ---------- Yazıldı @ 13:24:57 ----------

arkadaşlar merhaba. ben ilk önce kurtulus40 ustamın bellesini yükledim daha sonra bir daha yükleyeyim dedim ve yükleme tamamlandıktan sonra siyah ekranda nokia yazısı dan kalıyor. 2 3 sefer nokia yazısı gelip gidiyor. bunu nasıl çözebilirim?
dead phone yap flash at olmazsa downgrade yap tekrar dene.

OzGuRKnowN

Üye
xPLORE Bende Kurdum Sorun Yok. Bu Sefer oLmuş İşte Kardeşim ;) Bide şu ekran titreşimi artırsaydık :D ELLerine Sağlık ALLah Razı oLSun. Bu arada Widgette Map APPS yazan yerde harita uygulamaları olarak değişmiş ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xPLORE Bende Kurdum Sorun Yok. Bu Sefer oLmuş İşte Kardeşim ;) Bide şu ekran titreşimi artırsaydık :D ELLerine Sağlık ALLah Razı oLSun. Bu arada Widgette Map APPS yazan yerde harita uygulamaları olarak değişmiş ;)
dedimya tam turkce turkce olmasa heryer ne anlami kalir degilmi.ozaman sizin gibi guzel insanlara haksizlik etmis olurum.

valla ekran titresimi konusunda arastirma yapiyorum fakat herhagi bir dosyaya rasliyamadim onunla ilgili istersen birde sen bak.

icinden cikabilirsen:

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt ve OzGuRKnowN
laplace06

laplace06

Üye
yok olmadı tekrar tekrar flash ama nafile store yok

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GIRSAARLI
ms93

ms93

Üye
hocam ben daha hiçbir flashmdan sonra E yi biçimlendirmedim veya format atmadım bir sorunumda yok bir sorun oluşur mu?

laplace06

laplace06

Üye
dediğini yaptım flashlıyorum biraz sonra göreceğiz ilginç olan maps filan var mağaza yok

----------Eklendi @ 16:38:32 ---------- Yazıldı @ 16:31:20 ----------

kardeş yine aynı hard format attım mağaza yok ayrıca şimdi afrk ettim ara widgeti de yok ben 5 gibi çıkacağım artık böyle kullanırım ne yapalım herşey için sağol

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
jeki01

jeki01

Üye
Emeğine sağlık.
yükledim kullanıyorum. Çok güzel modifiye olmuş Belle.
Ama haritalarda wifi ile bağlantı yok. ona bir çözüm olabilir mi acaba?
Son sürümde wifi ile bağlantı yok ama önce ki sürümlerde vardı.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık.
nasil yok.
giderken baglantida zaten wifi hic olmadiki ama her turlu guncellemeyi yapiyor.
hatta wlan acik oldugu zaman cevrim ici bile ariyor wlan'la.

• Beğen
ms93

ms93

Üye
Emeğine sağlık.

evet hocam wifi bağlantısı yok haritalarda

Üst Alt