ANNA-BELLE N8-C6-C7... Kurulum Resimli+Yazili Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

istanbul460

Üye
dostum indirdiğin dosyaların ismini düzenle ...rm-596.... Diye devam eder...indirdiğin dosyaların büyük olasılıkla isimlerinin baş tarfları hatalıdır..dikkat et...birde flash atmadan optionstan emmc dosyasını sil...zaten dediğimi yaparsan bir tek o kırmızı yanar
Alıntı yapmıştım ondan dolayı yanlış anladın sanırım. Hata kodunda 609 değil 596 alıyorum ben o kısmı düzelttim şimdi.

- - - Eklendi - - -

ÖNEMLİ: N8 TELEFONUNDA BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. Eger anna yuklu ise ve belleye gececekseniz aynen anlatima göre islem yapin. Ancak eger telefonunuzda yuklu surumden du$uk bi surume geçecekseniz downgrade yapip scandinavia'ya dönun (imzamda anlatim var)

bunu nasıl yapıp düşük verisyon c6 atarım lütfen yardım et

- - - Eklendi - - -

ÖNEMLİ: N8 TELEFONUNDA BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. Eger anna yuklu ise ve belleye gececekseniz aynen anlatima göre islem yapin. Ancak eger telefonunuzda yuklu surumden du$uk bi surume geçecekseniz downgrade yapip scandinavia'ya dönun (imzamda anlatim var)

bunu nasıl yapıp düşük verisyon c6 atarım lütfen yardım et

- - - Eklendi - - -

downgarde nerde yazıyor bulamadım
Hangi sürüm olduğunu nerden anlıyoruz anne veya belle yada taylor varmış herhalde. Nasıl anlıyacağız.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
n8 uzerndn downgrade anlatimi imzamdaki 2 konuda. Burdan bilgi alip c6 icin gereken yazilima downgrade yapabilrsn

crazyparen

Üye
evet arkadaşlar kurtuluş 40 taylor belle yüklemeyen kaldı mı? ve update yaparken sorun yaşayan oldu mu? buraya istek ve beklentilerinizi ekleyebilirsiniz. gündüz işteyim ama geceler bizim kardeşler elimden geldiğince burdayım ve yardıma hazırım

hocam yukledigim belle de donma oluyodu.bende baska bi cfw yuklemek istedim hersey bitti ve telefon açarken nokia yazısı ekrana geliyo ve oylece kalıyo. hic acılmıyo telefon. ne yapacam simdi? :(((

- - - Eklendi - - -

once downgrade yapıp annaya donup tekrar belle yuklemek lazımmıs heralde. ama ben oyle yapmadan direk ustune yukledim, bilmiyodum oyle oldugunu. simdi nokia yazısı geliyo ekrana ve acılmıyo telefon. nokia yazısı kalıyo oylece. :(

crazyparen

Üye
hocam verdigin linke girdim soyleninlenleri adım adım yaptım hemde kac defa ama yine olmadı. iskandinav oldu ama digeri olmadı.

- - - Eklendi - - -

kardesim yuksek surumdn dusuge gecerken scandinaviaya donmen gerek once. Bu konuyu incele duzelir
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.html

işlemi yapıyorum. %100 olduktan sonra 25ten geriye dogru sayıyo. sayma bittikten sonra usb kablo cıkar tak, ok bas yazıyo basınca su hatayı veriyo : the mobile device is not detectable after flash operation. to recover, follow theseinstructions . ne yapmam lazım ??

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
downgrade yapip scndinavia yukledysen artk istedgn cfw yi downgrade yapmadan once cfw nasil yukluosan o sekilde dead flashla. Yani benim konudaki anlatima gore

crazyparen

Üye
bide biraz ugrastıktan sonra şunlar oldu: 25 ten geriye saydı ve bitti. sonra sunlar geldi phoenix ekranına
' Phone recovery completed. Waiting for phone to boot up
Bootup successful
Verifying communication to product (before flash finalizing)
Failed to verfy communication to product'

sonrasında da su hatayı verdi.

' Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. '

bundan sonra telefonu acayım dedim. acıldı ama nokia yazısı ters bi sekilde. ve ardndan su hatayı verdi 'phone start-up failed. contact the retailer. ' nedir simdi bu anlamadım? :( . verdigin linkte ykpky diye bi arkadas var onada soyledim aynısını. bide sana soyleyim dedim. ne yapmam lazım simdi kardes?

- - - Eklendi - - -

downgrade yapip scndinavia yukledysen artk istedgn cfw yi downgrade yapmadan once cfw nasil yukluosan o sekilde dead flashla. Yani benim konudaki anlatima gore

hocam saolasın yogun ugraslarım vede yardmlarınızla hallettik :))

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
sewindm kardsm gozun aydn

volkan264

Üye
arkadaşlar bende o conncetions barı gözükmüyor firmware dedigimdede dead phone seçilmiyor ne yapmam lazım ?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
dead flash icin usb rm.. sectigin kutucugu refurbish yapmadan hemen once NO CONNECTION olarak isaretleyip sonra dead phone kutucugunu isaretleyebilirsin kardesim

sezer2001tr

Üye
Yüzbaşı öncelikle selamlar.Elimde rm-596 111.040.1511.02.01 özel sürüm yazan n8 var.Ben bu telefona effect eklemek istiyorum (özel bi sebebi yok youtube da gördüm hoşuma gitti) ama 2 gündür siteyi inceliyorum kafam çorba oldu.Senin yazına istinaden uygulamak istedim ama yazdığın dosyaların linklerine ulaşamadım ve biraz karmaşık geldi.(cahilliğime ver).Senden ricam bu elimdeki telefonu ılla hacklememmi gerekir birde dosya linklerini tekrardan gönderebilirmisin...

sezer2001tr

Üye
Kesegen öncelikle selamlar.Elimde rm-596 111.040.1511.02.01 özel sürüm yazan n8 var.Ben bu telefona effect eklemek istiyorum (özel bi sebebi yok youtube da gördüm hoşuma gitti) ama 2 gündür siteyi inceliyorum kafam çorba oldu.Senin yazına istinaden uygulamak istedim ama yazdığın dosyaların linklerine ulaşamadım ve biraz karmaşık geldi.(cahilliğime ver).Senden ricam bu elimdeki telefonu ılla hacklememmi gerekir birde dosya linklerini tekrardan gönderebilirmisin...

KRaLGsM

KRaLGsM

Üye
Tlfonun belle yada anna olduğunu nasıl anlıyabiliriz
mümkünse C7 için her iki yazılımı verebilirmisiniz

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
yıldız kare 06 kare yaz kardeş ordan görürsün. dosyalar anlatımda mevcut

- - - Eklendi - - -

sezer kardeşim malesef bende androide geçtim o nedenle dosyalar elimde yok bu forumu ara başlıklara bak reisin cfw lerini tavsiye ederim efect çok kolay eklenio onun yazılımlarında.

ULUYAYLAM

Üye
Tümlink ler silinmiş

LimePie

LimePie

Üye
resimler gözükmüyor ama okuduma göre güzel bir cfw

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler yokmu bana cfw atmayi gostercek bende bi hata oluyor ama çozenedim bin defa denedim belki yaw

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar android kullanmaya başladığım için koptum bu kısımdan resimler gitmiş ama anlatıma harfiyen uyarak rahatca cfw atabilirsiniz iyi forumlar

Üst Alt