istanbul460
Üye
Alıntı yapmıştım ondan dolayı yanlış anladın sanırım. Hata kodunda 609 değil 596 alıyorum ben o kısmı düzelttim şimdi.dostum indirdiğin dosyaların ismini düzenle ...rm-596.... Diye devam eder...indirdiğin dosyaların büyük olasılıkla isimlerinin baş tarfları hatalıdır..dikkat et...birde flash atmadan optionstan emmc dosyasını sil...zaten dediğimi yaparsan bir tek o kırmızı yanar
- - - Eklendi - - -
Hangi sürüm olduğunu nerden anlıyoruz anne veya belle yada taylor varmış herhalde. Nasıl anlıyacağız.ÖNEMLİ: N8 TELEFONUNDA BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. Eger anna yuklu ise ve belleye gececekseniz aynen anlatima göre islem yapin. Ancak eger telefonunuzda yuklu surumden du$uk bi surume geçecekseniz downgrade yapip scandinavia'ya dönun (imzamda anlatim var)
bunu nasıl yapıp düşük verisyon c6 atarım lütfen yardım et
- - - Eklendi - - -
ÖNEMLİ: N8 TELEFONUNDA BELLE'NİN HERHANGİ BİR VERSİYONU YÜKLU OLANLAR İÇİNDİR. Eger anna yuklu ise ve belleye gececekseniz aynen anlatima göre islem yapin. Ancak eger telefonunuzda yuklu surumden du$uk bi surume geçecekseniz downgrade yapip scandinavia'ya dönun (imzamda anlatim var)
bunu nasıl yapıp düşük verisyon c6 atarım lütfen yardım et
- - - Eklendi - - -
downgarde nerde yazıyor bulamadım
((
)