N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
izin istedim zaten görmedin sanırım birkaç sayfa önce. Tamam neyse paylaşmıyorum kendim kullanayım.
ide gormedim gorsemde karsilik verdimmi?Hem iki gun once yazmadinmi sen yeniyi birak eskiyle ugras bu guncelleme sorunlu diyen simdi ne oldu?kendi yaptini kullanamiyormusun?

----------Eklendi 20.11.2011 @ 00:25:22 ---------- Yazıldı 19.11.2011 @ 23:52:41 ----------

bu da benden size bi kıyak olsun hep siz mi yapacaksınız :)
ama onlarin hicbirinde turkce tarayici birakin hic bir dilde calismiyor.birde sizmi hazirladiniz onlari?

• Beğen
Tepkiler: marsoy ve kraldost

TheMadness

TheMadness

Üye

ide gormedim gorsemde karsilik verdimmi?Hem iki gun once yazmadinmi sen yeniyi birak eskiyle ugras bu guncelleme sorunlu diyen simdi ne oldu?kendi yaptini kullanamiyormusun?

----------Eklendi 20.11.2011 @ 00:25:22 ---------- Yazıldı 19.11.2011 @ 23:52:41 ----------

ama onlarin hicbirinde turkce tarayici birakin hic bir dilde calismiyor.birde sizmi hazirladiniz onlari?
İlk çıktığında demiştim onları. Hem uğraştım baya iyileştirdim. İstersen sana vereyim sen yayınla?

----------Eklendi @ 09:06:01 ---------- Yazıldı @ 08:55:31 ----------

OpenGL ES 2.0 Rendered.
CPU kullanımı %100
FPS 67'den 60'a düşürüldü (Hem gereksiz hem batarya harcıyor. En iyi performans + grafikler)
Açılış düzenlendi.
Video ve resim kaydı kalitesi %100'e yükseltildi.
Video sesleri artık 256kbps
BrightnessControl eklendi (Türkçe)
4x11 klavye varsayılan (Vereceğim .sis dosyasıyla eski hale döndürülebilir.)
Tarayıcı önbelleği E'de depolanıyor ve sınırsız.
Symbian Belle yazan yer Madness OS olarak değiştirildi.

meletim

meletim

Üye
hocam bende qt sorunu varmı fmobi uygulamasınıu çalıştıramadım açılmadı .. bide web tv kanalları hangi belleyi yüklersem yükleyeyim olmuyor bir türlü canlı yayınlara geçemiyorum nasıl bişey yapabilirim ..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bende qt sorunu varmı fmobi uygulamasınıu çalıştıramadım açılmadı .. bide web tv kanalları hangi belleyi yüklersem yükleyeyim olmuyor bir türlü canlı yayınlara geçemiyorum nasıl bişey yapabilirim ..
arkadasim tv kanallarin oldugu belle ilk sayfada var kanallar canli yayinlari aciyor sorun yok fmobi de calisiyor onlarda son verside calismiyor fmobi.

TheMadness

TheMadness

Üye

arkadasim tv kanallarin oldugu belle ilk sayfada var kanallar canli yayinlari aciyor sorun yok fmobi de calisiyor onlarda son verside calismiyor fmobi.

fMobi'nin bir yaması vardı galiba :hmmm

----------Eklendi @ 12:20:06 ---------- Yazıldı @ 12:18:37 ----------

Son versiyonu çalışıyor galiba fmobi'nin

KEMAL_ANK

Üye
İlk çıktığında demiştim onları. Hem uğraştım baya iyileştirdim. İstersen sana vereyim sen yayınla?

----------Eklendi @ 09:06:01 ---------- Yazıldı @ 08:55:31 ----------

OpenGL ES 2.0 Rendered.
CPU kullanımı 0
FPS 67'den 60'a düşürüldü (Hem gereksiz hem batarya harcıyor. En iyi performans + grafikler)
Açılış düzenlendi.
Video ve resim kaydı kalitesi 0'e yükseltildi.
Video sesleri artık 256kbps
BrightnessControl eklendi (Türkçe)
4x11 klavye varsayılan (Vereceğim .sis dosyasıyla eski hale döndürülebilir.)
Tarayıcı önbelleği E'de depolanıyor ve sınırsız.
Symbian Belle yazan yer Madness OS olarak değiştirildi.

her ikinizede çalışmalarınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekür ederiz.siz bu işlerden anlayan arkadaşlar ve biz sizlerden faydalanan kullanıcılar hep daha iyi ve stabil olsun arayışındayız.böyle de olması gerekir ki mükemmele yakın ve sorunsuz yeni bir belle ortaya çıksın.burada birbirinizin sayfasında ortaklaşa birbirinizden yararlanarak yada katkı vererek yeni birşeyler üretmeye çalışmanızı takdirle izliyoruz. buradaki tüm arkadaşlarım da bunun farkındadır.zaman zaman yanlış anlaşılmalar olsa da her ikinizde belli bir olgunlukla ve ortaklaşa bir çalışmayla bizlere çok daha güzel çalışmalar üretebileceğinizi düşünüyoruz.bunun için çok teşekür ederiz...bundan sonraki yeni çalışmalarınızda her ikinize de başarılar...

Emre-45

Emre-45

Üye
bencede ortak bir çalışma yapıp en iyisi bu demelisiniz artık.. çok çalışıyorsunuz çok teşekkurler

kraldost

kraldost

Üye
usta emeğine sağlık çok güzel olmuş lütfen gereksiz bir program var onu ekleme o ışık ayarı yapan program olmasın bu sayede sarzım iyi gidiyor başkalarının evhamlarınıda görme sen hepsinden daha iyisin akıllarınca üstünlük taslıyorlar bak ben daha iyisini yaptım biz onlarıda gördük en iyisi sensin hepte senin yanında olacağız sağol var ol

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar yeni bellenin eskisinden ne farkı var acaba ? :hmmm

emre.koc

emre.koc

Üye
kamerayı açarken sorun yokta . kapatırken çok yavaş kapatıyor ekranda kararma oluyor kasıyor neden acaba kurtuluş40 kardeşim. :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar önce ki sürüme göre iimi acabaa ??

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Çalışmalarınızı keyif alarak takip ediyorum ve cani gönülden tebrik ederek başarılarınızın devamını diliyorum. Benim bir sorunum var, telefonu öyle internetti, filmdi, müzikti, oyundu çok kullanan biri değilim. Genel anlamda günlük olarak mesajlaşma dışında birşey yapmıyorum. Buna rağmen şarj ciddi derecede çabuk gidiyor. Gün içerisinde ikinci kez şarja takmak durumunda kalıyorum. Örneğin sabah şarjdan aldığımda 11.30 gibi şarj fulldü. Şu ana dek yaptığım tek işlem 130 civarı sms atıp 130 civarı sms almak. Yani yalaşık üç buçuk saatte bu kadar sms ile şarjım yüzde yetmiş. Şunu da ekliyim telefonum EDGE'de, çift mod veya 3G'yi düşünmek bile istemiyorum. Sırf bu yüzden tekrar anna ya dönmeyi bile düşünüyorum. Takdir edersiniz ki telefona sadece bekleme modunda hiç kullanmadan bakacak değiliz. Birkaç ufak eksik dışında en bariz eksiklik bu. Bu sorunu eğer halledebilirseniz eminim bundan daha iyi bir sürüm olamaz. Teşekkürler...

OzGuRKnowN

Üye
Çalışmalarınızı keyif alarak takip ediyorum ve cani gönülden tebrik ederek başarılarınızın devamını diliyorum. Benim bir sorunum var, telefonu öyle internetti, filmdi, müzikti, oyundu çok kullanan biri değilim. Genel anlamda günlük olarak mesajlaşma dışında birşey yapmıyorum. Buna rağmen şarj ciddi derecede çabuk gidiyor. Gün içerisinde ikinci kez şarja takmak durumunda kalıyorum. Örneğin sabah şarjdan aldığımda 11.30 gibi şarj fulldü. Şu ana dek yaptığım tek işlem 130 civarı sms atıp 130 civarı sms almak. Yani yalaşık üç buçuk saatte bu kadar sms ile şarjım yüzde yetmiş. Şunu da ekliyim telefonum EDGE'de, çift mod veya 3G'yi düşünmek bile istemiyorum. Sırf bu yüzden tekrar anna ya dönmeyi bile düşünüyorum. Takdir edersiniz ki telefona sadece bekleme modunda hiç kullanmadan bakacak değiliz. Birkaç ufak eksik dışında en bariz eksiklik bu. Bu sorunu eğer halledebilirseniz eminim bundan daha iyi bir sürüm olamaz. Teşekkürler...

11:30 ile 15:13 arası şarjın bittimi yani ? Eğer öyleyse senin bataryada problem var. Benden Çok Mesajlaşamazsın Şarjımı dün 21:00'da çıkardım ve gerçekten hala uyuma vaktini geç şuana kadar attığım mesaj sayısı 200ü geçmiştir.. Ve Teli 3G'de kullanıyorum..

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
11:30 ile 15:13 arası şarjın bittimi yani ? Eğer öyleyse senin bataryada problem var. Benden Çok Mesajlaşamazsın Şarjımı dün 21:00'da çıkardım ve gerçekten hala uyuma vaktini geç şuana kadar attığım mesaj sayısı 200ü geçmiştir.. Ve Teli 3G'de kullanıyorum..
Hayır bitmedi %70 lerde şu anda anna da iken bir buçuk güne yakın gidiyordu bu şekildeki kullanımımla ama şu an ciddi şekilde çabuk azalıyor.

ferhatanar

ferhatanar

Üye
eline emeğine sağlık kurtuluş :) kullandıklarımdan en iyisi Senin çalışman oldu. batarya kullanımı gerçekten uzun olmuş.
web +sms +3g +konusma suresi 2 gün sürdü :)

OzGuRKnowN

Üye
Hayır bitmedi p lerde şu anda anna da iken bir buçuk güne yakın gidiyordu bu şekildeki kullanımımla ama şu an ciddi şekilde çabuk azalıyor.

Belle Biraz daha Hızlı ve Şarj ßiraz daha az gidiyor bence değer ;)

emre.koc

emre.koc

Üye
sizde de kamera yavaş mı ?

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Belle Biraz daha Hızlı ve Şarj ßiraz daha az gidiyor bence değer ;)

Kesinlikle değer ama aynı gün içerisinde iki kez şarj etmek durumundan dolayı pek değeri kalmıyor gözümde. Bazı arkadaşlar da daha fazla kullanarak daha uzun süre verim almışlar. Ancak benim gibi bu durumdan memnun olmayan arkadaşlar da çıkıyor. Sebebi bulunup çözülebilse başka da hiçbir sorun yok zaten.

----------Eklendi @ 15:57:09 ---------- Yazıldı @ 15:56:14 ----------

sizde de kamera yavaş mı ?

Kamera eskiye göre biraz yavaş kapanıyor haklısınız.

hotboy_ist

Üye
Kurtuluş öncelikle emeklerin için teşekkür ediyorum...
Dun yada bugun dailymobile de Yeni Belle'nin orjinal Rofs ları sızdırıldı... Yani Orjinal EURO2 Türkçe Rofs şuan mevcut... İstersen Bide Orjinal Rofs2 yi modla. Sorunsuz bi şekilde

burdan bulabilirsin

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi saglam olmus cfw ellerine saglık abi :oke:

Üst Alt