SuaT6027
Üye
yokya süper ozaman..hemen geçiyom. Kurtulus Ustamıza saygılarlaonlar bugun eklendı arkadasım.. 18.11.2011 surumunde var..
sadece onumu indirmeliyim anlamadımKurtuluş Rofs2'nin euro2si çıkmış
sadece onumu indirmeliyim anlamadım
İlk açılışta c hafızası kaç mb oldu hocam?
arkadaşım gerçekten ellerine ve emeğine sağlık ALLAH senden razı olsun. Bu kadar uğraşıyorsun ve bir sürü insanın duasını alıyorsun. Çok teşekurler. Arkadaşım birde cihaza flash attıktan sonra ben format atıyorum*#7370# yapıyorum ama bir önceki versiyonda yani 18 11 2011 de format attığımda cihazdaki office adobe reader falan silindi ama daha önceki versiyonlarda silinmiyordu. Acaba bu en son versiyonda düzeltinmi yani format atarsam office fallan silinirmi? Tekrar teşekurler. (beğen yapcağım ama cepten yazıyorum )19-11-2011
otomatik acilan programlar kapatildi.
daha hizli acilis icin duzenleme yapildi daha akici ve serilesti.
batarya cok guzel performans sagliyor en iyi giden budur bence!!!
hollandaca dil cikartildi.
Secenekli menü eklendi.
.. batarya performansını düzenlemen iyi olmuş.. ben senin 3.4 ü kullanıyorum.telin performansını ölçmek için flaşshtan sonra teli fazla kullanmam ama şunu söyleyebilirim 3.4 te biraz şarj çabuk gidiyor. son sürümünü flashlamak için sabırsızlanıyorum ama ancak yarın flaşlayabilirim
.. her neyse ellerin dert görmesin. birçok kişiye belle yi sevdirdin. teşekkürler 
160 mb yukselticem fakat uyum söz konusu oluyor ama calısıyorum.
hocam euro 2 si sızmış rofs2 nin . bu onun üzerine mi editlenmiş. yoksa euro 3 ün üzerine mi ?