Çalışmalarınızı keyif alarak takip ediyorum ve cani gönülden tebrik ederek başarılarınızın devamını diliyorum. Benim bir sorunum var, telefonu öyle internetti, filmdi, müzikti, oyundu çok kullanan biri değilim. Genel anlamda günlük olarak mesajlaşma dışında birşey yapmıyorum. Buna rağmen şarj ciddi derecede çabuk gidiyor. Gün içerisinde ikinci kez şarja takmak durumunda kalıyorum. Örneğin sabah şarjdan aldığımda 11.30 gibi şarj fulldü. Şu ana dek yaptığım tek işlem 130 civarı sms atıp 130 civarı sms almak. Yani yalaşık üç buçuk saatte bu kadar sms ile şarjım yüzde yetmiş. Şunu da ekliyim telefonum EDGE'de, çift mod veya 3G'yi düşünmek bile istemiyorum. Sırf bu yüzden tekrar anna ya dönmeyi bile düşünüyorum. Takdir edersiniz ki telefona sadece bekleme modunda hiç kullanmadan bakacak değiliz. Birkaç ufak eksik dışında en bariz eksiklik bu. Bu sorunu eğer halledebilirseniz eminim bundan daha iyi bir sürüm olamaz. Teşekkürler...
[alikan];4030068' Alıntı:Eğer ki Şarjı iyi dayanan bir Belle istiyorsan sana kesinlikle ama kesinlikle Madness Belle v2.0 yüklemeni tavsiye ederim. 11 aydır N8 kullanıyorum Madness v2.0 belle kurduktan sonra ilk defa N8'in 4gün şarj götürdüğünü gördüm üstelik stand by değil ortalama bir kullanımla. Ancak Madness v2.0 karışmasın sonradan v2.1 güncelledi ve yeni gelen v2.1 de Brightness Control diye bir program eklenmiş bu pro ile ekran parlaklığı maximuma getirdiğinde çok yiyor şarjı. Kullanan birisi olarak tavsiyemdir ancak karar sizindir.
Edit: Rompatcher 3.1 ile düzelttim.Rompatcher+'da otomatik başlatma çalışmıyor. Bir bakar mısın kurtulus40?
Kapasitif ekranda kalibrasyon olmaz. Altın uçlu kabloyla video izledim. SW Reset ile flash atmayı denesen?hocam bu sürümde kabloyu takıp televizyonda video izlemeyi denermisin zira bende çalişmadı forma attım düzelsin diye haritalar uçtu dün yükledim şarzı tam doluydu halende halende tam dolu bu iyi bir seçenek kamerada güzel sorun yok haritaları yeniden yükledim hava durumu programıda çalışıyor gayet güzel yalnız şöyle bişey daha var bazen arama yapmak isterken ufak tefek sorunlar yaşıyorum mesela aranan numaralara dönüp önceki aradığımı tekrar aramak istiyorum basıyorum arasın diye başka bir yere kayıyor gelenden gidene bazende cevapsıza ilk etapta kalibrasyon ayarındanda olabilir diye düşündüm ama bellede kalibrasyon ayarı bulamadım
Düzenlenmiş sürümü bitmek üzere. Özelden atarım sana.Tavsiyeniz için teşkkürler ancak ben hala Kurtulus40' ın bu konuda birşeyler yapabileceği inancındayım. Neticede şarj haricindeki herşeyden son derece memnunum. Fakat böyle bir geliştirme olmayacaksa tabi ki onu da denemek isterim. Şimdilik biraz bekleme taraftarıyım.
Rompatcher+'da otomatik başlatma çalışmıyor. Bir bakar mısın kurtulus40?
----------Eklendi @ 19:08:56 ---------- Yazıldı @ 19:07:09 ----------
Edit: Rompatcher 3.1 ile düzelttim.
TAK etti artık belleyi yüklemeye karar verdim ancak yardım istiyorum , arkadaşlar.
Zannediyorum hazırladığınız sürümde Brightness Control programı vardı, önceki kulanımlarımdan edindiğim tecrübe ile bu programın şarjı biraz fazla harcadığına tanık olmuştum. Ancak hazırladığınız cwf özellikle şarj konusunda olumlu bi katkı yapacaksa tabi ki denemek isterim.
----------Eklendi @ 19:27:09 ---------- Yazıldı @ 19:26:14 ----------
Düzenlenmiş sürümü bitmek üzere. Özelden atarım sana.
Arkadasim lutfen artik yeter herkez kendi konusunda yorum yazsin lutfen istirham ediyorum ben karsilik vermedikce sen ustume gelme senden butun kalbimle rica ediyorum.Kapasitif ekranda kalibrasyon olmaz. Altın uçlu kabloyla video izledim. SW Reset ile flash atmayı denesen?
----------Eklendi @ 19:27:09 ---------- Yazıldı @ 19:26:14 ----------
Düzenlenmiş sürümü bitmek üzere. Özelden atarım sana.
Rompatcher+'da otomatik başlatma çalışmıyor. Bir bakar mısın kurtulus40?
----------Eklendi @ 19:08:56 ---------- Yazıldı @ 19:07:09 ----------
Edit: Rompatcher 3.1 ile düzelttim.
Arkadasim lutfen artik yeter herkez kendi konusunda yorum yazsin lutfen istirham ediyorum ben karsilik vermedikce sen ustume gelme senden butun kalbimle rica ediyorum.
Tamam ben bu siteyi birakiyor konumu temizliyorum canimdan bezdirdin artik hic bir yorumuna cevap vermedim halde yukleniyorsun..
Bu konu yoneticilerine sesleniyorum lutfen sizdende ricam yorumlari biraz takip edermisiniz.