N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

meletim

meletim

Üye
hocam ne zamandır soracağım diyorum unutuyorum anna ve pr 1, 2 vs. sürümlerindeki tuş kilitine aldığımız zaman çıkan saati kullanabiliyormuyuz bu bellenin saati küçük şekilsiz bişey sevmedim onu mecbur dijital göstergesini kullanıyorum o saati ekrana getirme şansımız varmı kilitlediğimiz zaman eskisi gibi ..

ms93

ms93

Üye
Merhabalar;
En yeni sürümü indirip flashlıyorum ama cihaz açılır açılmaz sistem hatası ve sürekli sistem desteklenmiyor;screenseaver veya sistem desteklenmyor:... gibi bir sürü hata veriyor ne yapmalıyım yeni sürüme geçemiyorum ?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım sadece rofs2 yı mı degıstırıyorsun? butun dosyaları degıstıreceksın
bırde e yı bıcımlendır.. sonra flashla

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar;
En yeni sürümü indirip flashlıyorum ama cihaz açılır açılmaz sistem hatası ve sürekli sistem desteklenmiyor;screenseaver veya sistem desteklenmyor:... gibi bir sürü hata veriyor ne yapmalıyım yeni sürüme geçemiyorum ?
arkadasim formatlamadan gecemezsin.

n000k

n000k

Üye
biraz önce senin 3.4 ten bu yeni versiyona geçtim abi eline sağlık. geçmek biraz zor oldu . dosyaları dün indirmiştim ama bir türlü flaş atılmadı, tekrar dosyaları indirdim öyle oldu flaş.. ne kadar eksiği bug ı olsada sen bu versiyonu adam yaparsın abi.. emeğine sağlık. bir bug söyliyim resim klasöründe kırık resimler gösteriyor.. yani anlıycan baya adam yapman gerekcek bu 11.030 u :) .. ben güncellemelerini bekliyorum. aslında senin 3.4 ten gerçekten çok memnundum, bunu heves uğruna yükledim :) , şimdi bakalım şarj olayı nasıl.. tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar abi :)

epts

epts

Üye
ara sıra gps simgesi neden çıkıyo arkadaşlar

kraldost

kraldost

Üye
biraz önce senin 3.4 ten bu yeni versiyona geçtim abi eline sağlık. geçmek biraz zor oldu . dosyaları dün indirmiştim ama bir türlü flaş atılmadı, tekrar dosyaları indirdim öyle oldu flaş.. ne kadar eksiği bug ı olsada sen bu versiyonu adam yaparsın abi.. emeğine sağlık. bir bug söyliyim resim klasöründe kırık resimler gösteriyor.. yani anlıycan baya adam yapman gerekcek bu 11.030 u :) .. ben güncellemelerini bekliyorum. aslında senin 3.4 ten gerçekten çok memnundum, bunu heves uğruna yükledim :) , şimdi bakalım şarj olayı nasıl.. tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar abi :)
sarzı on numara 2buçuk gün oldu halen tamm:alkis

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yıldız kare 7370 kare= format :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim gelicek bu hafta insallah once size haber veriyim sizde haber verin herkeze.

Nasilmi gelicek bak hardformat soft format atsan bile gitmeyecek bir cfw gelicek ve enson teknelojiyle yuklu gelicek ne gibimi bak.

ovi store son versiyon ilk acilista guncelleme gerekmiyor formatta gitmiyor.

ovi maps son surum my locaton widgets li ve guncelleme yukleme gerekmiyor.

QT sorunu yok.

214 mb C telefon hafizasi

134 ram

ve bunlarin hepisi Z icinde.
Formatta giden tek rehberiniz size yakinda ama sifreli vercem bana ozel mesaj atana sifre vericem yada faceye gelen yarin aksamdan sonra alabilirler son asamalar.
Arkadaslar anlayisla karsiliycanizi umuyorum sifre konusunda madem oburu gitti NEYSE bekleyin ve takipde takilin emin olun sadece rehberinizin gidecegi bir cfw hard soft ister balkondan atin veri kaybolmuyor.

----------Eklendi @ 04:16:38 ---------- Yazıldı @ 04:04:27 ----------

ha birde sorabilirmiyim size (BUG) nedir?

• Beğen
Tepkiler: marsoy, kraldost ve n000k
betoner

betoner

Üye
Kurtuluş40 yenisini sabırsızlıkla bekliyoruz. Kolay gelsin.

epts

epts

Üye
kurtulus hocam yaparım demisse Allahın izniyle yapar

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bekliyoruz yeni cfw'yi face'den takip edyoruz abi :oke:

kraldost

kraldost

Üye
Allah razı olsun usta sende olmazsan bu telefon beş para etmez sayende bu telefonu ne iphone 4s ye nede galaxy s2 ye değiştirmem her daim var ol inşallah

n000k

n000k

Üye

arkadasim gelicek bu hafta insallah once size haber veriyim sizde haber verin herkeze.

Nasilmi gelicek bak hardformat soft format atsan bile gitmeyecek bir cfw gelicek ve enson teknelojiyle yuklu gelicek ne gibimi bak.

QT sorunu yok.

134 ram

Formatta giden tek rehberiniz size yakinda ama sifreli vercem bana ozel mesaj atana sifre vericem yada faceye gelen yarin aksamdan sonra alabilirler son asamalar.
Arkadaslar anlayisla karsiliycanizi umuyorum sifre konusunda madem oburu gitti NEYSE bekleyin ve takipde takilin emin olun sadece rehberinizin gidecegi bir cfw hard soft ister balkondan atin veri kaybolmuyor.

güzel sabırsızlıkla bekliyoruz :oke:.. ben bilmem bug nedir ama sanırım sorunlar demek, herneyse ben sadece senin diğer versiyonunda bu başıma gelmediği için söyliyim dedim. kırık resimler sorununu :) .. benim cahilliğimi ölçmek istiyorsan abi ben direk söyliyim hiç anlamam telefon işlerinden. ben sadece konuları takip eder talimatları uygular öyle yüklerim telime. kolay gelsin, iyi akşamlar

----------Eklendi @ 18:37:52 ---------- Yazıldı @ 18:25:43 ----------

bencede şifreli dağıtım yap, en iyisi hiç kimsenin başı ağrımaz bu sefer :oke: .. birde ricam dağınık menülü olursa çok iyi olur.. yüklenen temaları tam anlamıyla gösteren danğınık menü seçeneği abi :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye

QT sorunu yok.

134 ram

UDA'nın tamamını rofs2 ye aktaramazsın. Domainsrv mesela. Hard format at illa bir şeyler gider sistem dosyalarından.
Bu arada bir sorundan bahsedeyim; rompatcher otomatik başlat çalışmıyor. 0RPAutoStart.exe başlangıca eklememişsin.

----------Eklendi @ 19:35:45 ---------- Yazıldı @ 19:35:26 ----------

Bug hata demektir.

----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:45 ----------

Allah razı olsun usta sende olmazsan bu telefon beş para etmez sayende bu telefonu ne iphone 4s ye nede galaxy s2 ye değiştirmem her daim var ol inşallah
Ben değişirim Galaxy S II

----------Eklendi @ 19:37:22 ---------- Yazıldı @ 19:36:47 ----------

Bu arada kendim yazıyorum sıfırdan 111.030

mh.

mh.

Üye
Kurulus40 arkadaşım ALLAH senden razı olsun bizlerden bol bol dua alıyorsun sana ne kadar teşekur etsek azdır. Varya hem cfw yapıyorsun hemde aynı anda bir çok arkadaşın sorununa çözüm buluyorsun ALLAH yar ve yardımcın olsun.
Unutmadan n8 de görüşmeye başlayınca titriyordu v3.5 te bu yok yeni versiyona bunuda eklermisin.
Yeni cfw ni dört gözle bekliyoruz.
Selamlar saygılar.

hizan

hizan

Üye
yeni versiyonda var arkadaşım

hakyol2

Üye
Madness, senin yazılımı deneme şansım oldu. İyi bir çalışma olmuş bence kendi çalışmanı geliştirmelisin. Bunun tatlı bir rekabet yaratacağı kanısındayım. Bu şekilde ortamı germek ne sana ne burdaki arkadaşlara fayda sağlamaz. Bu arada dediğin gibi rompatcher gerçekten otomatik çalışmıyor. Düzeltilmesini Kurtulus40 dan bekliyoruz. Son olarak bu yazılanlara tartışma yoluna gidersen o zaman bende sana hemen n8 ni Galaxy S II ile değişmeni öneririm.

hizan

hizan

Üye
Madness, senin yazılımı deneme şansım oldu. İyi bir çalışma olmuş bence kendi çalışmanı geliştirmelisin. Bunun tatlı bir rekabet yaratacağı kanısındayım. Bu şekilde ortamı germek ne sana ne burdaki arkadaşlara fayda sağlamaz. Bu arada dediğin gibi rompatcher gerçekten otomatik çalışmıyor. Düzeltilmesini Kurtulus40 dan bekliyoruz. Son olarak bu yazılanlara tartışma yoluna gidersen o zaman bende sana hemen n8 ni Galaxy S II ile değişmeni öneririm.

bu yazıyı buraya değil o şahsiyetsizin sayfasına yaz ok.

Üst Alt