N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
sağolun. euro 2 nin üzerinde olsa dil dosyaları,browser ve uygulamalar .daha stabil çalışır gibi me geliyor benim de o yüzden sordum euro 2 nin üzerinde olana kadar yüklemek istemiyorum .

----------Eklendi @ 17:49:12 ---------- Yazıldı @ 17:47:32 ----------

kurtuluş40 hocam euro 2 üzerinde çalışmanı daha çok isteriz .

emre.koc

emre.koc

Üye
dil bakımından çok önemli kardeşim . uygulamalar da özellikle euro 2 bölgesi bizim için daha iyi (türkiye) için.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bir fark yok pek. Dil vb.

----------Eklendi @ 17:53:20 ---------- Yazıldı @ 17:52:38 ----------

sağolun. euro 2 nin üzerinde olsa dil dosyaları,browser ve uygulamalar .daha stabil çalışır gibi me geliyor benim de o yüzden sordum euro 2 nin üzerinde olana kadar yüklemek istemiyorum .

----------Eklendi @ 17:49:12 ---------- Yazıldı @ 17:47:32 ----------

kurtuluş40 hocam euro 2 üzerinde çalışmanı daha çok isteriz .
Aynı nerdeyse pek fark yok. Aynı stabillikte çalışır.

----------Eklendi @ 17:53:49 ---------- Yazıldı @ 17:53:20 ----------

dil bakımından çok önemli kardeşim . uygulamalar da özellikle euro 2 bölgesi bizim için daha iyi (türkiye) için.
Türkçe gömülü zaten.

emre.koc

emre.koc

Üye
vb . derken açın madness arkadaşım . herkes daha bilgili olsun bu konuda .

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vb . derken açın madness arkadaşım . herkes daha bilgili olsun bu konuda .
arkadasim kusura bakmayin gelemedim bugun.

hic degisikligi yokki ne dusunuyorsunuz anlamadim arkadaslar ben sizin zorda kalmanizi istemem.

emre.koc

emre.koc

Üye
önemli değil hocam . tşk ederim biliyoruz bizi düşündüğünüzü. :) hocam biz nasıl cfw ye arka plan gömebiliriz ? eğer sizi rahatsız etmiyorsam. öğrenmek istiyorum .

tanerbabacan

Üye
qt yı silmek istiyorum nasıl yapcam

betoner

betoner

Üye
Kurtuluş40 ellerine sağlık teşekkürler.

19.11.2011 tecrübelerim.
Hızlı kaydırma her zamanki gibi mükemmel çalışıyor.

Benim yaptığım aramalarda titreşim yapmıyor. Acaba bir ayarmı gerekiyor?
Ovi store(ovi mağaza) app stop adlı yazılımını kullanmanızı tavsiye ederim. Arka planda nelerin çalıştığını görebilirsiniz. Gereksiz uygulamaları kapatabileceğiniz bir uygulamadır. Örnek olarak haritaları kapatmama telefonda çalıştığı gözükmüyor ancak app stopda arka planda çalışıyor gözüküyordu. Yeni haritalı 19.11.2011 versiyonu kullanmaktayım.

Birde arka planda sürekli çalışan Qtappbooster programı var ne işe yarar?

wratH!

wratH!

Üye
3.5 de hangi maps sürümü var?

OzGuRKnowN

Üye
Delight Belle 3.4 çıkmış bu adam C hafızasını çok yüksek yapıyo ama işte türkçe dil yok haritalar ingilizce vs vs :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Delight Belle 3.4 çıkmış bu adam C hafızasını çok yüksek yapıyo ama işte türkçe dil yok haritalar ingilizce vs vs :)

C hafızasını yüksek yapmak marifet değil. Önemli olan iyi çalışmış mı çalışmamış mı.

OzGuRKnowN

Üye
C hafızasını yüksek yapmak marifet değil. Önemli olan iyi çalışmış mı çalışmamış mı.

Bundan bir önceki sürümde Delight Belleydi ve Modlar Hep aynıydı. Bir sürü kullanan vardı ki Kurtulus40 ßile üzerinde çalıştı değiştirdi ve mükemmel yaptı sence iyi çalışmıyor olmasında ihtimal varmı ;) delighti yapan sağlam yapıyor..

TheMadness

TheMadness

Üye
Bundan bir önceki sürümde Delight Belleydi ve Modlar Hep aynıydı. Bir sürü kullanan vardı ki Kurtuluş40 ßile üzerinde çalıştı değiştirdi ve mükemmel yaptı sence iyi çalışmıyor olmasında ihtimal varmı ;) delighti yapan sağlam yapıyor..

Önceki sürümün çoğu özelliği bugluydu ;) ve yarım bir sistemdi. Bu tamamlanmış bir sistem.

----------Eklendi @ 23:08:05 ---------- Yazıldı @ 23:07:04 ----------

Kurtulus40 senin cfw yi editleyip süper bir sürüm yaptım yarın paylaşıyorum. Linkini atacağım senin konunun büyük harflerle ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi versiyon eskimi yenimi guncellememi yapmis?

arkadaslar bu surumu benim cfw kullanmadan turkce yapacak olursa ben onu yukluycem soz ama benim cfw olmuycak.

----------Eklendi @ 22:29:49 ---------- Yazıldı @ 22:26:19 ----------

Önceki sürümün çoğu özelliği bugluydu ;) ve yarım bir sistemdi. Bu tamamlanmış bir sistem.

----------Eklendi @ 23:08:05 ---------- Yazıldı @ 23:07:04 ----------

Kurtulus40 senin cfw yi editleyip süper bir sürüm yaptım yarın paylaşıyorum. Linkini atacağım senin konunun büyük harflerle ;)
arkadasim bu surumu kullanamassin eski surumu kullanabilirsin.bu surumde tamamen bir 3 gun uykusuzluk ve yorgunluk var hic kimseye kullanmasi yonunde izin vermem lutfen anlayisli olmani rica ediyorum.Birde eger bu surumu kullanacaksan yapmadan once izin almalisin.ama deski versiyona izin vermistim zaten olaydan sonra onu alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: marsoy ve OzGuRKnowN
SuaT6027

SuaT6027

Üye
bu surumun kurtulus abıden oncekı ve kurtulus abıden sonrakı olmak uzere ıkı versıyonunu da yukledım ve kullandım..su yonu bu yonu demeyecem her yonuyle yenı surum mukemmel(19.11.2011) hız sarj... hersey yaaa.. kendısıne emeklerınden dolayı cok tesekkur edıyorum.. ıyı kı varsın :D

epts

epts

Üye
hocam 18. 11 sürümü bu gün bir kaç kez dondu .. Sizde oldumu..19.11 daha kurmadım

OzGuRKnowN

Üye

arkadaslar bu surumu benim cfw kullanmadan turkce yapacak olursa ben onu yukluycem soz ama benim cfw olmuycak.

arkadasim bu surumu kullanamassin eski surumu kullanabilirsin.bu surumde tamamen bir 3 gun uykusuzluk ve yorgunluk var hic kimseye kullanmasi yonunde izin vermem lutfen anlayisli olmani rica ediyorum.Birde eger bu surumu kullanacaksan yapmadan once izin almalisin.ama deski versiyona izin vermistim zaten olaydan sonra onu alabilirsin.

Evet yeni güncelleme yapmış sen onu düzenle bence :)

TheMadness

TheMadness

Üye

izin istedim zaten görmedin sanırım birkaç sayfa önce. Tamam neyse paylaşmıyorum kendim kullanayım.

karasahinemre

Üye
bu da benden size bi kıyak olsun hep siz mi yapacaksınız :)

Üst Alt