N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arama no_foto anna siyah ekran?arama yaparken arka plan sadece siyah ekran oluyor ve değişmiyor bunumu kastettin tam anlayamadım kusura bakma.
evet demek istedigim budur.eksiklikler tamamlaniyor sifir bir yeni sizdirma birde euro3 dilleri aldigi icin ayarlamalar yapiliyor biraz zor oldugu icin yavas yavas olucaktir.

velan

Üye
Dosyalar iniyor tekrar üzerine flash atacağım eminim daha güzel olmuştur bu arada tekrar üzerine kurmamda sakınca yok dimi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dosyalar iniyor tekrar üzerine flash atacağım eminim daha güzel olmuştur bu arada tekrar üzerine kurmamda sakınca yok dimi?
yok ama pcden E/animations klasorunu gizli yapin fot editorde cikmamasi icin.

velan

Üye

yok ama pcden E/animations klasorunu gizli yapin fot editorde cikmamasi icin.
Tamam kurtuluş abi biliyorum fazla başını ağrıttım abi ama rehber,favoriler widgeti çalışmıyor haberin varmı bilmiyorum.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam kurtuluş abi biliyorum fazla başını ağrıttım abi ama rehber,favoriler widgeti çalışmıyor haberin varmı bilmiyorum.
simdi baktim ve gayet guzel calisiyor.sorun yok flash olayini guzel ve sifirdan atmalisiniz guncelleme yaparak degil bilgin olsun.

vcihan

vcihan

Üye
18.11 surumu hata veriyor yüklenmiyor bende

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

velan

Üye
Abi bu rehber,favoriler widgeti gene çalışmıyor arama yapınca arka planda siyah ekranın kalması devam ediyor birde mağza çalışıyor ama güncellenmiyor o yüzdende ne indirmeye çalışsam hata veriyor malesef

----------Eklendi @ 15:11:42 ---------- Yazıldı @ 14:57:42 ----------

Abi bu rehber,favoriler widgeti gene çalışmıyor arama yapınca arka planda siyah ekranın kalması devam ediyor birde mağza çalışıyor ama güncellenmiyor o yüzdende ne indirmeye çalışsam hata veriyor malesef
Abi mağaza işini hallettim güncellemedeki sorun düzeldi ama diğerlerini aklım almıyor değişen birşey yok onun haricinde tuş kilidi widgeti süper olmuş aranınca titreşimde sorunsuz süper herşey için sağol ellerine sağlık kurtuluş reis...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 15:11:42 ---------- Yazıldı @ 14:57:42 ----------

Abi mağaza işini hallettim güncellemedeki sorun düzeldi ama diğerlerini aklım almıyor değişen birşey yok onun haricinde tuş kilidi widgeti süper olmuş aranınca titreşimde sorunsuz süper herşey için sağol ellerine sağlık kurtuluş reis...
arkadas sen birde *#7370# yap E bicimlendir tekrar flash at inan su an hic sorun yok valla dediklerin birseferde calisiyor bende.

valent

valent

Üye
Helal sana kurtuluş abi kurdum belleni telefon uçak oldu yanlız arkadaşın dediği gibi arama ekranı bendede siyah oluyor arkasında duvar kağıdının olması gerekmiyormu acaba bendemi biryerde yanlış yaptım?Önce E hafızayı biçimlendirdim sonra soft format attım geri dönüş yapıp refurbish yaptım herşeyi anlatılandaki gibi harfiyen uyguladım

betoner

betoner

Üye
Favoriler widgetinde bende şimdiye kadar sorun yaşanmadı.

ewsel

ewsel

Üye
Elinize emeğinize sağlık sn kurtuluş, yanlız rica etsem şu ilk giriş sayfasını daha derli toplu ve daha anlaşılır bi hale getirebilirmisiniz,yazıları ve linkleri özellikle.! valla neyi indiriceğimi şaşırıyorum şahsen, şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar....

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kurtulus40 kardes bişey sorucam ben bir önceki senin verdiğin belle nin üzerine şu yeni eklediğin euro 3 olan belle yi dün gece flashlamak için denedim ama olmadı . core dosyası ıle ılgılı bı uyarı verdi unable to flash tarzı bişey yazdı sonra . bende iptal ettim mecbur . alman annası dosyalarının oldugu klasore (RM-596) atıyorum sonra dosyaları değiştirip flashlıyorum olmuyor neden sence ?

hizan

hizan

Üye
Kurtulus40 kardes bişey sorucam ben bir önceki senin verdiğin belle nin üzerine şu yeni eklediğin euro 3 olan belle yi dün gece flashlamak için denedim ama olmadı . core dosyası ıle ılgılı bı uyarı verdi unable to flash tarzı bişey yazdı sonra . bende iptal ettim mecbur . alman annası dosyalarının oldugu klasore (RM-596) atıyorum sonra dosyaları değiştirip flashlıyorum olmuyor neden sence ?

arkadaşım kurtuluş ne yazmış okumadınmı anna 024 üzerine kurulacak diye uyarmış.

belle üzerine bu belleyi yükleyemezsin tlefon dead olur.

wratH!

wratH!

Üye
senin maps sürümünü nerede bulabiliriz acaba ? Belle ikonlarına benziyordu tuşları çok hoşuma gitmişti ancak 111.20 li versiyona dönmek zorunda kaldım eski maps var nasıl yükleyebilirim?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşım kurtuluş ne yazmış okumadınmı anna 024 üzerine kurulacak diye uyarmış.

belle üzerine bu belleyi yükleyemezsin tlefon dead olur.

Gerek yok. Ben kurtulus40 v3.4 üzerine v3.5 sürümünü direkt yükledim.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ercan arkadaş benim yerime cevabını vermiş ;) kurtulus40 ın yazdığı şeyi iyi oku bellesi olanlar için bişey söylemiyor . annası olanlar için 25.07 olanlar yükleyemez 24.01 olması gerekiyor diyor ;)

falcons58

falcons58

Üye
kurtuluş kardeş emeğin için teşekkürler.fakat bende galeri açılmıyor açmaya çalışınca açılır gibi olup hemen kapanıyor geri nedendir acaba?

wratH!

wratH!

Üye
senin maps sürümünü nerede bulabiliriz acaba ? Belle ikonlarına benziyordu tuşları çok hoşuma gitmişti ancak 111.20 li versiyona dönmek zorunda kaldım eski maps var nasıl yükleyebilirim?

???

Üst Alt