N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

wratH!

wratH!

Üye
effectleri değiştiremiyorum hangi efektleri atarsam atıyım yine aynı efekt çalışıyor :S

TheMadness

TheMadness

Üye
3.5 pek güzel değil. Denedim Madness'a döndüm.

----------Eklendi @ 19:09:38 ---------- Yazıldı @ 19:07:09 ----------

Çok yavaş geldi.

----------Eklendi @ 19:10:50 ---------- Yazıldı @ 19:09:38 ----------

Ama gene de güzel olmuş teşekkürler ;) 111.020 üzerine çalışma yap şimdilik bence.

wratH!

wratH!

Üye
madness scandinavia ile mi döndün?

sametsalih

sametsalih

Üye
Arkadaşlar Yeni sürümde açılış animasyonunu nasıl aktifleştirebiliyoruz acaba?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
effectleri değiştiremiyorum hangi efektleri atarsam atıyım yine aynı efekt çalışıyor :S
effeycs duzenleme yapiyorum yolunu degistirdim fakat yama eklemeyi untmusum duzeltiyorum.cogu eksikleri tamamladim eklenecetir.

----------Eklendi @ 18:29:11 ---------- Yazıldı @ 18:28:19 ----------

Arkadaşlar Yeni sürümde açılış animasyonunu nasıl aktifleştirebiliyoruz acaba?
onuda aktiflestirdim orjinalinde kapali oldugu icin eklendi E olarak eklendi.

----------Eklendi @ 18:31:32 ---------- Yazıldı @ 18:29:11 ----------

3.5 pek güzel değil. Denedim Madness'a döndüm.

----------Eklendi @ 19:09:38 ---------- Yazıldı @ 19:07:09 ----------

Çok yavaş geldi.

----------Eklendi @ 19:10:50 ---------- Yazıldı @ 19:09:38 ----------

Ama gene de güzel olmuş teşekkürler ;) 111.020 üzerine çalışma yap şimdilik bence.
arkadasim onemli olan turkcelestirme eksiklikler olacak tabiki oda tamamlanacak elbette yavas yavas.
Aslinda ben tamamlanmadan vermiycektim ama bazi arkadaslarin sabirsizlikla bir babayit istediler turkce yapacak bende ekledim cabucak.

• Beğen
Tepkiler: sametsalih

hotboy_ist

Üye

Bu temanın ismini ögrenebilirmiyim ?

SuaT6027

SuaT6027

Üye

effeycs duzenleme yapiyorum yolunu degistirdim fakat yama eklemeyi untmusum duzeltiyorum.cogu eksikleri tamamladim eklenecetir.

----------Eklendi @ 18:29:11 ---------- Yazıldı @ 18:28:19 ----------

onuda aktiflestirdim orjinalinde kapali oldugu icin eklendi E olarak eklendi.

----------Eklendi @ 18:31:32 ---------- Yazıldı @ 18:29:11 ----------

arkadasim onemli olan turkcelestirme eksiklikler olacak tabiki oda tamamlanacak elbette yavas yavas.
Aslinda ben tamamlanmadan vermiycektim ama bazi arkadaslarin sabirsizlikla bir babayit istediler turkce yapacak bende ekledim cabucak.

:D :D :D :D abim yaaaa :D :D :D

----------Eklendi @ 20:28:53 ---------- Yazıldı @ 20:26:53 ----------

Bu temanın ismini ögrenebilirmiyim ?

belle construction galiba arkadasım.. kurtuluş abımın actıgı konularda var...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
sayokantürk

sayokantürk

Üye
kurtulus40 kardeş son yazılımda bir eksiklikte rompatcher de yamaları aktif yapılııyor Ama telefon kapanıp açıldığı zaman yamaları tekrar aktif etmek gerekiyor

epts

epts

Üye
kurtuluş hocamın bellesi 3.4 buna beş basar..

01kubi

01kubi

Üye
kurtuluş kardeşim ellerin dert görmesin seni takip ediyorum başlarda biraz endişeliydim ama şuanda hele bu sürüm gerçekten çok kararlı ve hızlı olmuş ellerine sağlık herkese tavsiye ediyorum....

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
kraldost

kraldost

Üye
Bırak 3.4 ü Pr1.2 bile daha hızlı gibi 111.030 dan. Nokia'nın hatası.
arkadasım sen bu kadar haset etme istersen birde yaptığın çok büyük saygısızlık misal veriyorum ikimiz tavukçuyuz benim dükkanıma gelip ordaki alıcılarıma diyorsunki onun tavuğu iyi değil benimkiler daha iyi (birde sattığın tavuklarda benim) böylede densizlik olmaz ama adam çok sabırlı yada seni takmıyor ama benim çok zoruma gidiyor arkadaş bu kadar kıskanç olmayın
neyse daha çok şey söylerdim ama sen dua et kullandığım avatarın şerefi için başka söz söylemiyorum edepli ol:off:

epts

epts

Üye
arkadaşlar kimsenin emeği unutulmaz:alkis..herkes birşeyle uğraşıyo..kimi üretiyo,sızdırıyor,türkçeleştiriyor ve en önemlisi bizim için uğraşıyor ise o kimselere minnettarız. bundan dolayı şahşen başta kurtuluşa'a sonra medness ve kraldost'a teşekkür ederim:good:. ben facebook kullanmadığım için beğeni falan sunamıyorum bunun için de ayrıca üzgünüm:ağlarım:

n000k

n000k

Üye
arkadasım sen bu kadar haset etme istersen birde yaptığın çok büyük saygısızlık misal veriyorum ikimiz tavukçuyuz benim dükkanıma gelip ordaki alıcılarıma diyorsunki onun tavuğu iyi değil benimkiler daha iyi (birde sattığın tavuklarda benim) böylede densizlik olmaz ama adam çok sabırlı yada seni takmıyor ama benim çok zoruma gidiyor arkadaş bu kadar kıskanç olmayın
neyse daha çok şey söylerdim ama sen dua et kullandığım avatarın şerefi için başka söz söylemiyorum edepli ol:off:
pardonda sen ne diye ikidebir yüklenip duruyorsun madness a? adam birşey dememişki orda kurtuluş abi için.. sadece nokia nın gitgide daha beter sürümler çıkardığını açıklamış. neden hemen farklı yere çekip duruyorsun olayı? boşuna kızıştırıp durma etrafı. onlar kendi aralarında anlaşabilirler.kimseyi savunmuyorum ama sen ikidebir laf söyleyip duruyorsun. iyice bi oku yazdığını ondan sonra ona edepli ol de!!2debir hala hırsızlık deyip duruyorsun..şimdi ne çaldı acaba madness? durduk yere hırsızlıkla suçlayıp durma.adam teşekür etse yüklenmeye yer arıyorsun..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lutfen arkadaslar herkez istedini soyleyebilir tartisma yaratmayalim.sizden rica ediyorum beni seven varsa lutfen tartismaya girmesin.
Konuyu ziyaret edenlerin cogunun ne oldugu konusunda bir bilgi sahibi degil o yuzden susmak en buyuk altindir.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve dogan64
kraldost

kraldost

Üye
pardonda sen ne diye ikidebir yüklenip duruyorsun madness a? adam birşey dememişki orda kurtuluş abi için.. sadece nokia nın gitgide daha beter sürümler çıkardığını açıklamış. neden hemen farklı yere çekip duruyorsun olayı? boşuna kızıştırıp durma etrafı. onlar kendi aralarında anlaşabilirler.kimseyi savunmuyorum ama sen ikidebir laf söyleyip duruyorsun. iyice bi oku yazdığını ondan sonra ona edepli ol de!!2debir hala hırsızlık deyip duruyorsun..şimdi ne çaldı acaba madness? durduk yere hırsızlıkla suçlayıp durma.adam teşekür etse yüklenmeye yer arıyorsun..
sen onun avukatımısın kardeşim her şeyin bir adabı vardır yapılan her işinde bir raconu vardır benim maksadım kızıştırmak değil ben kimseyede hırsızlıkla suçlamadım ama sen müvekkilini aklayacağına asıl sen karalıyorsun ben onun o yazdığını belki biraz doğru bulabilirim ama ondan önceki yazılarını tastiklemiyorum baksana bir kaç mesaj öncesine adam diyorki bende bunu kullandım beğenmedim madness cfw sine döndüm daha stebil bilmem ne yahu arkadaş bu beta deneme sürüm beğenmediğin yerleri söyle adam adam düzeltsin ama sen bu iyi değil buna geçtim şuna geçtim birde sevdiğim bir arkadaşımızın emeğine saygısızlık yapma sadece terbiyesizlik değil densizliktir arkadaşım hem çekemiyorsunuz hemde dükkanından çıkamıyorsunuz

n000k

n000k

Üye
sen onun avukatımısın kardeşim her şeyin bir adabı vardır yapılan her işinde bir raconu vardır benim maksadım kızıştırmak değil ben kimseyede hırsızlıkla suçlamadım ama sen müvekkilini aklayacağına asıl sen karalıyorsun ben onun o yazdığını belki biraz doğru bulabilirim ama ondan önceki yazılarını tastiklemiyorum baksana bir kaç mesaj öncesine adam diyorki bende bunu kullandım beğenmedim madness cfw sine döndüm daha stebil bilmem ne yahu arkadaş bu beta deneme sürüm beğenmediğin yerleri söyle adam adam düzeltsin ama sen bu iyi değil buna geçtim şuna geçtim birde sevdiğim bir arkadaşımızın emeğine saygısızlık yapma sadece terbiyesizlik değil densizliktir arkadaşım hem çekemiyorsunuz hemde dükkanından çıkamıyorsunuz
arkadaşım hala her yorumunu madness ın yanlış anlıyorsun ve hala suçlama yapıyorsun.. bende bunu kullandım derken 111.30 u kastetti.sen niye her yorumun altında birşey arıyorsunki? ben avukatlık yapmıyorum sadece haksız yere durmadan her yorumuna adamın bağıra bağıra karşılık veriyorsun. ben kimsenin tarafını tutmam kardeşim merak etme. sadece bana göre ortada bi boşyere yazılanları yanlış anlama ile kötüleme olayı varsa düşüncemi söylerim. saygılar sevgiler..

velan

Üye
arama no_foto anna siyah ekran?arama yaparken arka plan sadece siyah ekran oluyor ve değişmiyor bunumu kastettin tam anlayamadım kusura bakma.

Üst Alt