N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

wratH!

wratH!

Üye
konumlandırma yok demişsin hangi anlamda? bulunduğumuz konumu göstermiyor mu yoksa gps mi çalışmıyor mobil ya da wifi la mı gösteriyor yerimizi? Bir de eski sürüme dönmek için scandşnavia falan onu mu yapmak gerekiyor?

velan

Üye

arkadasım nasıl olmaz siz bidaha flash atın ama uptate degil rubhing yaparak atın.harita vardı zaten ben türkce ekledim yeni versiyon hemide
Haritaları yükledim takrar flash atmama gerek kalmadı ama mağza kurulmuyor yüklenemedi hatası veriyor deneyen varmı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haritaları yükledim takrar flash atmama gerek kalmadı ama mağza kurulmuyor yüklenemedi hatası veriyor deneyen varmı?
hocam siz nasil yada neyin uzerine attiniz benim hic sorunum olmadi icin verdim siteye hata olsa sizin gibi insanlari uzermiyim :nono:

velan

Üye

hocam siz nasil yada neyin uzerine attiniz benim hic sorunum olmadi icin verdim siteye hata olsa sizin gibi insanlari uzermiyim :nono:
Allah razı olsun bizleri düşündüğün için 24.01 dönüp üzerine kurdum ama dead phone attım acaba sıkıntı burdanmı kaynaklanıyor?yardım edersen sevinirim olmadı ne yapalım birdaha atarım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah razı olsun bizleri düşündüğün için 24.01 dönüp üzerine kurdum ama dead phone attım acaba sıkıntı burdanmı kaynaklanıyor?yardım edersen sevinirim olmadı ne yapalım birdaha atarım
v24.01 uzerine neden dead phone yaptinizki direk degistirme yontemi kullanin tekrar uzerine atin.

epts

epts

Üye
hocam yine rahatsız ettim ..siz yine çok emek harcamışsınız..hocam yalnız bu internet benim canımı sıkıyor.son versiyon ingilizce bellede güvenlik kodları görünürken bunda yine kırık resim gözüküyo acaba türkçeleştiği için mi?..hocam bu yaptıgınız son belle çalışmasını broswerini ingilizce kullanmam mümkün mü..diğerleri türkçe olsun

velan

Üye

v24.01 uzerine neden dead phone yaptinizki direk degistirme yontemi kullanin tekrar uzerine atin.
Ustam şimdi on numara oldu işte dediğin gibi çaktım flashı tekrar eline koluna emeğine sağlık.

epts

epts

Üye
hocam işine yarar mı bilmem uda dosyasını değiştirince harita tamamen 3.6 ya döndü

Mh66

Mh66

Üye
kurtuluş abicim eline sağlık kamera yakın odaklama problemide çözülmüş . Kardeşler bi sorum olacak ;spb.com dan spb shell 3d satın aldım 1 -2 hafta kullandım neyse kurtuluş abinin belle lerini yükleyince geri iadeye karar verdim (1 ay iade süresi varmış ).nasıl iade ederiz bilmiyorum .bilen varsa noooolur yardım etsin .param pisi pisine gidecek.Ayrıca maxi doslarıma spb yi pek tavsiye etmiyorum.konu dışı yazdığım için üzgünüm.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar şimdi tutup sana ne diyeceksiniz ama birazcık el insaf diyorum sadece.. herkes şunu söylüyordu 3 gün öncesine kadar' kimse bu 111.30 u türkçeleştiremez yapsınlarda görelim.' evet.. büyük uğraşları sonucunda kurtuluş abim tamamen türkçeleştirmeyi sağladı.. ve sadece 2 gün içerisinde.. zamanla daha da güzelini yapacağına canı gönülden inanıyorum ki zaten yeterince emek harcıyor abimiz.. lütfen artık eleştirileri bırakıp birazcık emeğe saygı gösterelim.. en azından yazılımı geliştirme sürecini bekleyelim biraz.. şunu isterim bunu isterimleri bir kenara atıp eğer olabiliyorsak destek olalım...

işte face grubumuz.. desteklerinizi bekliyoruz...

kraldost

kraldost

Üye
usta sana laf yok bu hususta
emek verdin iste başımız feda
anna kullananların yürekleri yasta
akıl yaşta değil başta
bize sundun belleden bir pasta
herkes yesin mutlu olsun tililitiliiii ti:aha:

bişeyler uydurmak istedim şöyle kafiyeli bişey oldumu olmadımı bilmiyorum ama sana helal olsun kardeşim iyi varsın hepte var ol

• Beğen
Tepkiler: vcihan ve Kurtuluş40

apolayn

Üye
kusura bakma kardeş ben öyle demek istemedim bunlar eksikler yeni çalışmalarında yardımcı olmak için söyledim. benimde yardımım dokunsun istedim. tekrar tekrar özür dilerim

Arkadasim valla oyle bir siralamissinki arkadasim valla ben nokia calisaniymisim gibi saydirmissiniz ama son siradakini sevdim demek farkindasiniz.:D

betoner

betoner

Üye
3.4 kullanıyordum. Depo hafızası ve sonra 7370 ile formatladıktan sonra anna 24.1 dosyalarını editleyerek 3.5 dead (telefon kapalı) refurbish attım.
3.5 ilk izlenimlerim;

1- Giriş ekranları geçişleri 3.4 e göre bayağı hızlanmış.
2- Vision of belle temasını beğendim ve kullanıyorum.
3- İlk kurulumda telefon hafızası 155,1 MB boş gözüküyor.
4- 2 adet mailimi kurunca telefon hafızası 130 lara düşmüştü sonra anlam veremediğim şekilde 144 MB oldu. Önceden her mail için 10 mb civarında düşüş oluyordu.
5- Shazam programı içinde mevcut.
6- Eskiden en üst barda wifi açık ama bağlı değilken işareti gözüküyor, bağlanınca kilit işareti çıkıyordu. Şimdi bağlanınca wireless işareti çıkıyor.
7- Haritaları kendim indirdim, sorunsuz çalışıyor. Bu son halini çok beğendim.
8- Müzik Çalar ve radyo sorunsuz çalışıyor. Ekolayzer ve stero ayarları mevcut.
9- Dün akşamdan beri azda olsa kullanıyorum, şarj hiç düşmedi.
10- Mağaza güncellemesi yaptım. Sorunsuz yükleme yapılıyor.
11- Telefonu kapatıp açınca arka planda saat ve ajanda çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
engin_erg

engin_erg

Üye
bunu'da büyük saat eklendi mi? birde yeniden başlatma modu var mı? son olarak TEŞEKKÜRLER

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Orinal efekte çevirmek istiyorum ama ne yaptıysam başaramadım. E'deki Animations'u komple sildim hiçbi işe yaramadı tekrar flash attım yanıt almadan bişi yapmak istemiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

davut56

Üye
kurtuluş40 cfw forever :)))

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Orinal efekte çevirmek istiyorum ama ne yaptıysam başaramadım. E'deki Animations'u komple sildim hiçbi işe yaramadı tekrar flash attım yanıt almadan bişi yapmak istemiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
thema ayarlarindan theme effetcs kapali yparsaniz effetcs calismaz.

----------Eklendi @ 15:48:49 ---------- Yazıldı @ 15:42:19 ----------

kusura bakma kardeş ben öyle demek istemedim bunlar eksikler yeni çalışmalarında yardımcı olmak için söyledim. benimde yardımım dokunsun istedim. tekrar tekrar özür dilerim
ozur dileme gerektirecek birsey yok sizde beni yanlis anladiniz ben latife yapmistim.Tabiki eksikleri soyluyceksiniz bizlerde cozum aramak icin calisacagiz.

Ama unutmayin buu surum euro3 icin cikan versiyon tabiki bazi eksiklikler olabilir cunku euro3 dillerine uyumlu oldugundan degisikler gosterebilir.Mesele ilk basta web tarayici calismiyordu turkcede bunun gibi seyler olabilir.

• Beğen
Tepkiler: sametsalih
wratH!

wratH!

Üye
ben ingilizce kullanmayı düşünüyorum şuan bir sorun çıkmaz herhalde. bir de v 3.4 e ya da 111.20 tabanlı başka cfw a dönmek istersek direkt mi flashlıyoruz yoksa scandinavia metodunu mu uyguluyoruz?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben ingilizce kullanmayı düşünüyorum şuan bir sorun çıkmaz herhalde. bir de v 3.4 e ya da 111.20 tabanlı başka cfw a dönmek istersek direkt mi flashlıyoruz yoksa scandinavia metodunu mu uyguluyoruz?
scandinavia metoduyla oluyor.

Üst Alt