Haritaları yükledim takrar flash atmama gerek kalmadı ama mağza kurulmuyor yüklenemedi hatası veriyor deneyen varmı?
arkadasım nasıl olmaz siz bidaha flash atın ama uptate degil rubhing yaparak atın.harita vardı zaten ben türkce ekledim yeni versiyon hemide
hocam siz nasil yada neyin uzerine attiniz benim hic sorunum olmadi icin verdim siteye hata olsa sizin gibi insanlari uzermiyimHaritaları yükledim takrar flash atmama gerek kalmadı ama mağza kurulmuyor yüklenemedi hatası veriyor deneyen varmı?

Allah razı olsun bizleri düşündüğün için 24.01 dönüp üzerine kurdum ama dead phone attım acaba sıkıntı burdanmı kaynaklanıyor?yardım edersen sevinirim olmadı ne yapalım birdaha atarım
hocam siz nasil yada neyin uzerine attiniz benim hic sorunum olmadi icin verdim siteye hata olsa sizin gibi insanlari uzermiyim![]()
v24.01 uzerine neden dead phone yaptinizki direk degistirme yontemi kullanin tekrar uzerine atin.Allah razı olsun bizleri düşündüğün için 24.01 dönüp üzerine kurdum ama dead phone attım acaba sıkıntı burdanmı kaynaklanıyor?yardım edersen sevinirim olmadı ne yapalım birdaha atarım
Ustam şimdi on numara oldu işte dediğin gibi çaktım flashı tekrar eline koluna emeğine sağlık.
v24.01 uzerine neden dead phone yaptinizki direk degistirme yontemi kullanin tekrar uzerine atin.

Arkadasim valla oyle bir siralamissinki arkadasim valla ben nokia calisaniymisim gibi saydirmissiniz ama son siradakini sevdim demek farkindasiniz.![]()
Yeniden başlatma (reboot) mevcut değil.bunu'da büyük saat eklendi mi? birde yeniden başlatma modu var mı? son olarak TEŞEKKÜRLER
thema ayarlarindan theme effetcs kapali yparsaniz effetcs calismaz.Orinal efekte çevirmek istiyorum ama ne yaptıysam başaramadım. E'deki Animations'u komple sildim hiçbi işe yaramadı tekrar flash attım yanıt almadan bişi yapmak istemiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ozur dileme gerektirecek birsey yok sizde beni yanlis anladiniz ben latife yapmistim.Tabiki eksikleri soyluyceksiniz bizlerde cozum aramak icin calisacagiz.kusura bakma kardeş ben öyle demek istemedim bunlar eksikler yeni çalışmalarında yardımcı olmak için söyledim. benimde yardımım dokunsun istedim. tekrar tekrar özür dilerim
scandinavia metoduyla oluyor.ben ingilizce kullanmayı düşünüyorum şuan bir sorun çıkmaz herhalde. bir de v 3.4 e ya da 111.20 tabanlı başka cfw a dönmek istersek direkt mi flashlıyoruz yoksa scandinavia metodunu mu uyguluyoruz?