N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

frisby77

frisby77

Üye
bir de o kadar çok yapan çıkıo ki kafamız karışıo ivo madness sen... hepiniz birleşip te ortak bi çalışmayla güzel bir belle yapsanız da hiç kafamız karışmadan tereddüt etmeden kullansak
ayrıca müzik çalarda müziklerin bilgilerini değiştirebilme olsaydı müthiş olurdu

OzGuRKnowN

Üye
Mağaza VAR YOK DİYEN ARKADAŞTan kaynalanıyor sorun.. CFWDe sorun yok.. Ayrıca Kurtuluş kardeşim titreşimin sıkıntısını buldum galiba :D

frisby77

frisby77

Üye
bir de o kadar çok yapan çıkıo ki kafamız karışıo ivo madness sen... hepiniz birleşip te ortak bi çalışmayla güzel bir belle yapsanız da hiç kafamız karışmadan tereddüt etmeden kullansak
ayrıca müzik çalarda müziklerin bilgilerini değiştirebilme olsaydı müthiş olurdu
şimdi yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca mağaza da var:D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza VAR YOK DİYEN ARKADAŞTan kaynalanıyor sorun.. CFWDe sorun yok.. Ayrıca Kurtuluş kardeşim titreşimin sıkıntısını buldum galiba :D
anlatta bende bileyim bilgi paylastikca uretilir.

• Beğen
Tepkiler: GIRSAARLI ve OzGuRKnowN
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
kurtuluş kardeş çin annasına mı yoksa alman annasına mı flashlıyacazz

nosteam1

Üye
ben gene 1 video cekip yayınlıyayım :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GIRSAARLI
kraldost

kraldost

Üye
usta toplu klasör halindeki cfw ne bir göz atsan iyi olur biraz önce yükledim bir önceki sürümden farklı bişey bulamadım büyük saat widgetini hiç bulamadım:hmmm

GIRSAARLI

Üye
ben yeni katildim ve kurtulus40 arkadasimizin cfw burdaki ve diger sitelerdekilerin arasindaki eniyisi ve en temiz olani bence.bende anlarim bu islerden ama arkadaslarin cogunun cfw'sini indirdim.dosyalari actim inanin kurtulus40 arkadasin cfw en temiz olani adamlar sadece telefobu acarken dili sormasin diye txt dosyasindan dil kodunu silmisler ama burdakinin iicnde birtane yabanci dil koduna raslamadim.ya bukadarmi bir insan calisir temizlemek icin baya bir sabir gerekiyor vede harita dillerini nasil bulduguda bir acayip hayret.Gercekten seni cani gonulden tebrik ediyorum.

NOT: sayin maxicep uyeleri canla basla calisan baska birini gormedim kiymetini bilin.

belki 25 sayfa okudum tek tek insan bukadarmi yardim sever bir insan olur.
arkadasim hicmi kendine vakit ayirmiyorsun kendine.
anlindan opmek istiyorum seni kelimeler kifayetsiz kaliyor.
Inan buna suan ayakta alkisliyorum seni.
tebrikler tekrardan.:alkis:alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: alayisyan024 ve Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
usta toplu klasör halindeki cfw ne bir göz atsan iyi olur biraz önce yükledim bir önceki sürümden farklı bişey bulamadım büyük saat widgetini hiç bulamadım:hmmm
olamazki arkadasim benim ekran goruntulerim ondan ben kendim onu kullaniyorum.baska sorun olan varsa yazsin bakalim.

----------Eklendi @ 20:40:48 ---------- Yazıldı @ 20:35:07 ----------

ben yeni katildim ve kurtulus40 arkadasimizin cfw burdaki ve diger sitelerdekilerin arasindaki eniyisi ve en temiz olani bence.bende anlarim bu islerden ama arkadaslarin cogunun cfw'sini indirdim.dosyalari actim inanin kurtulus40 arkadasin cfw en temiz olani adamlar sadece telefobu acarken dili sormasin diye txt dosyasindan dil kodunu silmisler ama burdakinin iicnde birtane yabanci dil koduna raslamadim.ya bukadarmi bir insan calisir temizlemek icin baya bir sabir gerekiyor vede harita dillerini nasil bulduguda bir acayip hayret.Gercekten seni cani gonulden tebrik ediyorum.

NOT: sayin maxicep uyeleri canla basla calisan baska birini gormedim kiymetini bilin.

belki 25 sayfa okudum tek tek insan bukadarmi yardim sever bir insan olur.
arkadasim hicmi kendine vakit ayirmiyorsun kendine.
anlindan opmek istiyorum seni kelimeler kifayetsiz kaliyor.
Inan buna suan ayakta alkisliyorum seni.
tebrikler tekrardan.:alkis:alkis:alkis

ben tesekkur ediyorum emege karsilik verdiniz icin.ben sizi alkisliyorum deger verdiniz icin.

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşlar store yok diye bazı arkadasların kafasıni karistirdigim için özür dilerim. Sanırım sorun benim telde kurtuluş , madnes ve nurani nin hazırladıkları cfwlerde sorun olduğunu sanmıyorum kurtuluş tan beklentilerin yüksek olduğu için biraz panik yaptım tekrar özür dilerim. Ancak anlam veremediğim sorun son 3 cfw yi de yüklememe rağmen telefonumda store bul ve sosyal widgeti yok store yi yüklemeye çalıştım yüklenemedi hatası aldım iyice sinir oldum aynen anna önce si Ovi sorununa döndü son söz olarak bu cfwleri hazırlayan arkadaşların hepsine teşekkür ederim sorun benim telefonda ama neden bilmiyorum herkese iyi geceler

emre.koc

emre.koc

Üye
kurtuluş hocam önceki cfw lerdeki ev ekranları geçişleri daha hızlıydı neden acaba ?

nosteam1

Üye
abim indirdim kurdum ve düzenlemelerimi bitirdim birazdan sizlerle video paylasacagım bakın yeni cfw nasıl olmus

emre.koc

emre.koc

Üye
bekliyoruz arkadaşım..

nosteam1

Üye
buyrun size video :)

britney spears'in videosu 720p cözunurluktedir..... diger video 480p

big screen uygulaması zannedersem bnm kullandıgım tv 1080p oldugundan bazen böle sorun yaratıyor.720p tv de sorun yasamadım.
herkesten özur diliyorum biraz qec yayınladım videoyu herkese iyi geceler...

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt, Kurtuluş40 ve meletim
emre.koc

emre.koc

Üye
:) bekliyoruz

curtaincall

curtaincall

Üye
v

videoda orjinal n8 belleye baktım ,kurtulus40 ın bellesi orjinal belleden daha iyi,efektleri herşeyi mükemmel
oviye geldiğinde yüklememize gerek kalmayacak.
bilgisayardan anlayan birisiyim ,böyle konularla içli dışlıyımdır fakat cfw yapımına bakayım dedim ,içine girilmez denecek kadar karışık
kurtulus40 gerçekten büyük bir iş yapıyor , bir çılgın
büyük teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
kraldost

kraldost

Üye
usta ben kaliba yanlış yapmaya başlıyorum biraz öncede açık menü cfw sini indirip kurdum gene toplu menü düzeni artı bir önceki yani eski sürüm kuruldu nasıl olur anlamadım

Üst Alt