şimdi yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca mağaza da varbir de o kadar çok yapan çıkıo ki kafamız karışıo ivo madness sen... hepiniz birleşip te ortak bi çalışmayla güzel bir belle yapsanız da hiç kafamız karışmadan tereddüt etmeden kullansak
ayrıca müzik çalarda müziklerin bilgilerini değiştirebilme olsaydı müthiş olurdu

anlatta bende bileyim bilgi paylastikca uretilir.Mağaza VAR YOK DİYEN ARKADAŞTan kaynalanıyor sorun.. CFWDe sorun yok.. Ayrıca Kurtuluş kardeşim titreşimin sıkıntısını buldum galiba
anlatta bende bileyim bilgi paylastikca uretilir.
şimdi yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca mağaza da var![]()

farketmez ama alman daha iyi olur.kurtuluş kardeş çin annasına mı yoksa alman annasına mı flashlıyacazz
zaten seni bekliyorum video koymadim dikkat edersen bekliyorum soyle alimli ve gosterisli bir videoben gene 1 video cekip yayınlıyayım![]()

olamazki arkadasim benim ekran goruntulerim ondan ben kendim onu kullaniyorum.baska sorun olan varsa yazsin bakalim.usta toplu klasör halindeki cfw ne bir göz atsan iyi olur biraz önce yükledim bir önceki sürümden farklı bişey bulamadım büyük saat widgetini hiç bulamadım![]()
ben tesekkur ediyorum emege karsilik verdiniz icin.ben sizi alkisliyorum deger verdiniz icin.ben yeni katildim ve kurtulus40 arkadasimizin cfw burdaki ve diger sitelerdekilerin arasindaki eniyisi ve en temiz olani bence.bende anlarim bu islerden ama arkadaslarin cogunun cfw'sini indirdim.dosyalari actim inanin kurtulus40 arkadasin cfw en temiz olani adamlar sadece telefobu acarken dili sormasin diye txt dosyasindan dil kodunu silmisler ama burdakinin iicnde birtane yabanci dil koduna raslamadim.ya bukadarmi bir insan calisir temizlemek icin baya bir sabir gerekiyor vede harita dillerini nasil bulduguda bir acayip hayret.Gercekten seni cani gonulden tebrik ediyorum.
NOT: sayin maxicep uyeleri canla basla calisan baska birini gormedim kiymetini bilin.
belki 25 sayfa okudum tek tek insan bukadarmi yardim sever bir insan olur.
arkadasim hicmi kendine vakit ayirmiyorsun kendine.
anlindan opmek istiyorum seni kelimeler kifayetsiz kaliyor.
Inan buna suan ayakta alkisliyorum seni.
tebrikler tekrardan.