arama goruntusunu bulamazsin yinede arat ama NO_FOTO.png bende onu bir baska cfw'den almistim niye turk bayragi guzel degilmi arkadasim.kurtuluş40 arama görüntüsünü değiştirmek istiyorum o görüntünün formatı ve adı neydi ( mavi fonlu olan)...bide senin kullandığın tuştakımı mavi noktalı onu nasıl bulabilirim
----------Eklendi @ 23:16:13 ---------- Yazıldı @ 22:32:15 ----------
kurtuluş40 kardeş .....
Arkadasim hepsinin aciklamasi var video'su var anlatimi var tarihi var hangisi hosuna giiderse begenirsen indirip kurabilirsin.ya abicim bi ton link var bu yeni bu son diye bi düzene soksan ne iyi olur neyi indireceğimi şaşırdım yaw![]()
son yazılım çok çok güzel olmuş yine konuşturmuşsun tecrübeni helal olsun bir numara olmuş emeklerine sağlık kardeş

uyanikliktaki maksadi anlamadim ama evet.ayrica mesajlari neden E olsunki dosyalar zaten E hatta bende F geliyor yazili gelenleri saklamak icinse ovi suitte sakkalayabilirsin.Kardeş demek sende uyanıksın demin son hazırladığın rofs2 yi yükledim gerçekten olağanüstü birde üstad gelen mesajları telefon hafızasına değilde e hafızasına yönlendirebilsek ne iyi olurdu
silinince ne olucak arkadasim menude klosor bulunmayanida istersen onuda koyarim.Bu Güzel olmuş işteTeşekkürler. Bi ufak sorun var ama Klasörlerin bazıları silimmiyo
Ekstra Örnek
silinince ne olucak arkadasim menude klosor bulunmayanida istersen onuda koyarim.

fakat onun arama ekrani siyah anna ekrani.Vallahi isterim![]()
arkadasim istegini ozeline attim dosyalar acik ve arama ekrani anna arama ekrani tam turkce haritalar dahil.sorunsuzBu Güzel olmuş işteTeşekkürler. Bi ufak sorun var ama Klasörlerin bazıları silimmiyo
Ekstra Örnek
nasıl açmıyor açıklarmısın
Sorun benim teleonda imiş reset atınca düzeldigiriş ekranındaki müzik kütüphanesi widgete tıklıyorum.açılan sayfadaki herhangi bir albumdeki müziğe tıkladığımda çalmyor.sadece klasordeki müzikleri çalıyor
rica ederim arkadasim gule gule kullanin.yükledim ,herşey gayet iyi , ellerinize sağlık , cidden hoş efektler var , sorunsuz bir belle
gercekten c attin oylemi ozaman bende deneyim iyimi diyorsun?usta klasörü olduğu gibi c ye attım camera kalitesi iki kat artı üstelik gece karanlığında daha hoş görüntüler elde ettim cfwde değerlendirmeni tavsiye ederim ben rofsu açmasını paketlemesini bilmediğim için dediğini yapamadım geçici olarak kullanıyorum çok hoş oldu tşkler