Karşılaştırma lumia 1520 vs lumia 950 xl

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
L930 hiç telâffuz edilmemiş..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu telefonu Türkiye şartlarında almak bayağı zor olacak. Vergiler kdvler abartılı bayii ve satıcı karları ile birlikte abartısız 2300-2500 lira olur.
Aylığım 2000 lira iken bir maaşım bile yetmiyor yani. Kiracı ve 2 çocuk baktığımı hesap ederek lumia 1520 halen benim için candır diyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: dark_13
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu telefonu Türkiye şartlarında almak bayağı zor olacak. Vergiler kdvler abartılı bayii ve satıcı karları ile birlikte abartısız 2300-2500 lira olur.
Aylığım 2000 lira iken bir maaşım bile yetmiyor yani. Kiracı ve 2 çocuk baktığımı hesap ederek lumia 1520 halen benim için candır diyeceğim.
Aslını sorarsanız çoğu kullanıcı için de öyle değil mi?
Alo, Alo
Sms, Sms
Gazete oku,
WhatsApp den mesaj yaz..
Ondan sonrası pek yok..
Öyle ise telefon alırken neden her şeyi olsun istiyoruz..
Tıpkı bilgisayar gibi..
Bana şunu hatırlatıyor..
Vatandaş binlerce lira vererek volvo alıyor, ancak Murat 124 gibi kullanıyor..

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
1520 kullanan arkadaşlar günlük telefon kullanma biçiminizi(oyun internet Film ağırlıklı) ve buna göre batarya ömrünü yazabilir misiniz
telefonun yaşını da belirtirseniz iyi olur :)
Aslını sorarsanız çoğu kullanıcı için de öyle değil mi?
Alo, Alo
Sms, Sms
Gazete oku,
WhatsApp den mesaj yaz..
Ondan sonrası pek yok..
Öyle ise telefon alırken neden her şeyi olsun istiyoruz..
Tıpkı bilgisayar gibi..
Bana şunu hatırlatıyor..
Vatandaş binlerce lira vererek volvo alıyor, ancak Murat 124 gibi kullanıyor..
Ben telefonla hemen her şeyi yaparım profesyonel gibi iso ışık değerivb ayarlarla oynayarak fotoğraf çekerim yazı yazarım oyun oynarım(en az hungry shark ekseriyetle asphalt 8 dungeon hunter4-5 benzeri) Film izlerim (internetten değil ama indirdiğim filmleri hep MKV formatında indiririm mkv candır büyüktür ama kalitelidir) birde telefonla tüm gün haşır neşir olurum tabi sabahtan akşama elimdedir bu yüzden batarya ömrü benim için önemli