Püf Noktası Lumia 1520 Vs Galaxy Note 3 Fotoğraf Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
Ne yazık ki resimler banada inandırıcı gelmedi note 3 kullanan arkadaşımla lumia 1520 satan bir mağazaya gittiğimizde lumia 1520 ile bi kamera kıyaslaması yaptık orda lumia 1520 öndeydi

Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

tapatalk

tapatalk

Üye
kaynak.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Abi yazıyorum kim paylamış, güvenilir kaynak mı? Hemen Lap diye inanmayın. Bence yalan diyorum. Hemen benim altıma iyiymiş diyorlar :kop: Nesine iyi kardeşim? Nerden biliyorsunuz sorgulamadan? Ben şimdi şuraya 3310 la Iphone 5S i karşılaştıran iki resim atim, IP5S i yerle bir edecek kadar berbat resmi, 3310 u profesyonel kamera gibi net gösterecek resmi ayarlayıp paylaşayım, inanacak mısınız? Bunu ayarlamam çocuk oyuncağı benim için :cool
3310 ile fotoğraf çekerseniz size kesinlikle inanırım :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Fotoğraflar gerçektir büyük ihtimalle. Note3 kamerası gayet iyi bir telefon. Renk verme konusunda Lumiaların genel olarak bir sıkıntısı var, olay sadece mp yükseltince çözülmüyor. Ben 920 ile çektiğim resimlerde hep bir sarıya kayma gözlemlerdim. 1520 de çekince büyük oranda çözülmüş gibi duruyordu ama note3 e göre geri olabilir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, skynet ve 4MaGuS
csll

csll

Üye
kaynak.

kim kıyaslama yaparsa yapsın kaynak verseniz bile elime alıp incelemeden inanmam

Akhtoher

Akhtoher

Üye
kim kıyaslama yaparsa yapsın kaynak verseniz bile elime alıp incelemeden inanmam

Al bendende o kadar.

Üst Alt