Çok şanslısın

fiyatıda düşürdün aşağı optimus black'in
Sen kaça almıştın?
----------Eklendi @ 15:23:17 ---------- Yazıldı @ 15:20:43 ----------
Oyun konusunda lg optımus black ustune tanımıyorum.. tartısmaya bıle gırmem bı suru vıdeosu war acıp ızlesen ordan bıle anlarsın hocam. ekran kalıtesı ve parlaklıgı mukemmel.. Nova dısplay gıbı bı ozellık var oda baska hıcbır telefonda yok suan.. fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence. Android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyun konusndada sıkıntı cekmezsın google market sayesınde bedava ındırıosun ordan.bu ay sonunda 2.3 guncellemesı gelecek dıyorlar onu beklıyoruz.. tavsıye ederım bakmanı
Zaten inceliğine hayran kaldım bi video paylaşmış bir arkadaş vatanbilgisayardan biri telefonu inceliyor dokunmatiği o kadar iyi ki ama en çok inceliğine hayran kaldım ben iphone 4 ile bunun arasında kalsam bunu alırdım(İphone 4 alcak param olsa zaten iphonenu düşünmezdim bile S2 alırdım)

----------Eklendi @ 16:06:02 ---------- Yazıldı @ 15:23:17 ----------
beyler tam lg optimus black alacağım derken samsung galaxy r telefonu kafamı altüst etti bilgilere göre 440 euro civarında olcakmış yani 1.125 tl şimdilik telefon almaktan vazgeçtim özelliklerini okuyunca S2den farkı yok gibi geliyor bi şu siteye bakın of ya telefon alamayacağım ben galiba hep kafam karışıo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 16:06:18 ---------- Yazıldı @ 16:06:02 ----------
beyler tam lg optimus black alacağım derken samsung galaxy r telefonu kafamı altüst etti bilgilere göre 440 euro civarında olcakmış yani 1.125 tl şimdilik telefon almaktan vazgeçtim özelliklerini okuyunca S2den farkı yok gibi geliyor bi şu siteye bakın of ya telefon alamayacağım ben galiba hep kafam karışıo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız