lg optimus black mi sony ericcsion xperia neo mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
Çok şanslısın :D fiyatıda düşürdün aşağı optimus black'in :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Oyun konusunda lg optımus black ustune tanımıyorum.. tartısmaya bıle gırmem bı suru vıdeosu war acıp ızlesen ordan bıle anlarsın hocam. ekran kalıtesı ve parlaklıgı mukemmel.. Nova dısplay gıbı bı ozellık var oda baska hıcbır telefonda yok suan.. fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence. Android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyun konusndada sıkıntı cekmezsın google market sayesınde bedava ındırıosun ordan.bu ay sonunda 2.3 guncellemesı gelecek dıyorlar onu beklıyoruz.. tavsıye ederım bakmanı

• Beğen
Tepkiler: technoshark
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Çok şanslısın :D fiyatıda düşürdün aşağı optimus black'in :D
Sen kaça almıştın?

----------Eklendi @ 15:23:17 ---------- Yazıldı @ 15:20:43 ----------

Oyun konusunda lg optımus black ustune tanımıyorum.. tartısmaya bıle gırmem bı suru vıdeosu war acıp ızlesen ordan bıle anlarsın hocam. ekran kalıtesı ve parlaklıgı mukemmel.. Nova dısplay gıbı bı ozellık var oda baska hıcbır telefonda yok suan.. fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence. Android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyun konusndada sıkıntı cekmezsın google market sayesınde bedava ındırıosun ordan.bu ay sonunda 2.3 guncellemesı gelecek dıyorlar onu beklıyoruz.. tavsıye ederım bakmanı
Zaten inceliğine hayran kaldım bi video paylaşmış bir arkadaş vatanbilgisayardan biri telefonu inceliyor dokunmatiği o kadar iyi ki ama en çok inceliğine hayran kaldım ben iphone 4 ile bunun arasında kalsam bunu alırdım(İphone 4 alcak param olsa zaten iphonenu düşünmezdim bile S2 alırdım):yuru

----------Eklendi @ 16:06:02 ---------- Yazıldı @ 15:23:17 ----------

beyler tam lg optimus black alacağım derken samsung galaxy r telefonu kafamı altüst etti bilgilere göre 440 euro civarında olcakmış yani 1.125 tl şimdilik telefon almaktan vazgeçtim özelliklerini okuyunca S2den farkı yok gibi geliyor bi şu siteye bakın of ya telefon alamayacağım ben galiba hep kafam karışıo

----------Eklendi @ 16:06:18 ---------- Yazıldı @ 16:06:02 ----------

beyler tam lg optimus black alacağım derken samsung galaxy r telefonu kafamı altüst etti bilgilere göre 440 euro civarında olcakmış yani 1.125 tl şimdilik telefon almaktan vazgeçtim özelliklerini okuyunca S2den farkı yok gibi geliyor bi şu siteye bakın of ya telefon alamayacağım ben galiba hep kafam karışıo

nonamex

Üye
O çıkana kadar..

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Aynen nonamex valla tam ben yazıcaktım :) sen benden önce davranmışsın :)

Fiyat bakımından uygun almıştım ben 970 tl trink para :D tanıdık vasıtasıyla :)

nonamex

Üye
Hocam özel mesaj kutunu doldurmuşsun cevap veremiyorum, o telefon çıkana kadar ohooo. O çıkacakmış bu çıkacakmış diye beklersek hiç telefon alamayız yani :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Hayırlı olsun.
Ama Suan için bana göre piyasada Neo gibi oyun oynayabilicegin telefon yok.Çift çekirdekli telefonlar ve Xperia Play'de dahil.(belki Sensation hariç.)
Daha güçlü bir Gpu,kamera ve ekran çözünürlügü.Ayrıca çizilmeye dayanıklı ekran.
Bu iki telefonun fiyatları aynı seviyede ise gözüm kapalı Neo alırdım.

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
O çıkana kadar..
2012 de çıkarsa alamam en geç ekim ortası yada sonunda çıkması gerk

----------Eklendi @ 17:19:20 ---------- Yazıldı @ 17:13:49 ----------

benim kafamı karıştıran oyun konsolu gibi oyun oynatıyor yazması

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
beyler optimus black alıcam türkiyeye ilk teknosadan gelir oda 100 tl kazık satıyo en az 1300 tl olur bu tel o yüzden optimus black alcam:naughty:

• Beğen
Tepkiler: nonamex
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bana göre kesinlikle black rahat edersin her bakımdan
Lakin xperia da seni memnun eder :naughty: :oke:

f3na02

Üye
Optimus Black'in oyun ve uygulamalardaki olsun, Tarayıcıda olsun performansı Neo'dan daha düşüktür çünkü İşlemcisi ve ekran çipi daha düşük. Ve LG'nin telefonlarına çok önem verdiğini söyleyemez kimse. Optimus 2X bile 2.3 güncellemesi almadı daha galiba. Ama aralarında 150 lira fark var.Değer mi değmez mi siz karar vereceksiniz.

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus Black'in oyun ve uygulamalardaki olsun, Tarayıcıda olsun performansı Neo'dan daha düşüktür çünkü İşlemcisi ve ekran çipi daha düşük. Ve LG'nin telefonlarına çok önem verdiğini söyleyemez kimse. Optimus 2X bile 2.3 güncellemesi almadı daha galiba. Ama aralarında 150 lira fark var.Değer mi değmez mi siz karar vereceksiniz.

Donanımsal olarak pek fark yok aralarında.. Grafik kartı daha iyi neo'nun ama bu aradaki farkı açmaz. Neo'nun parça işçiliği berbat kullanırken elinizde kalabilir :)
Benimde tavsiyem optimus black olur, kullanıyorum ve memnunum ;)

Masha

Masha

Üye
Benim tavsiyem de Optimus Black olacak.
Hatta bir arkadaşımıza daha olmuştu böyle bişey. Konu açmışsın hızlı oyunlar falan yazmışsın altında hemen bir reklam Optimus Black :)

:)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...