Telefon Tavsiyesi LG G3, HTC One M8, Iphone 6 Sizce hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Nexus cihaz hic kullanmadiniz galiba
Ben kullanıcı değilim kardeş tamir yazılım vesaire yaparım. Nexus geldi onada yazılım attım oda yurt dışı cihazı olduğu için güncellemeyi görmedi. Manuel olarak rom indirip kurduk. Ama android işletim sistemi en stabil bu cihazlarda çalışıyor. Oda Google'ın olduğu için.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben kullanıcı değilim kardeş tamir yazılım vesaire yaparım. Nexus geldi onada yazılım attım oda yurt dışı cihazı olduğu için güncellemeyi görmedi. Manuel olarak rom indirip kurduk. Ama android işletim sistemi en stabil bu cihazlarda çalışıyor. Oda Google'ın olduğu için.
Aynen oyle

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
dün lg g3 güncelleme geldi kendi kendine güncelleme attı senin güncelleme atmıyor dediğin telefonlar eski android sürümü veya eski telefondur su ana günümüzdeki telefonlar kendi kendine güncelleyebiliyorlar bu arada odin diye tutturmussun örnek olarak ace güncellemez kendini s4 s5 note 3 note 4 kendi kendine günceller kısacası senin anlayacğın şekilde ios 5 ile ios 8 aynı değildir

silivriserdar

silivriserdar

Üye
dün lg g3 güncelleme geldi kendi kendine güncelleme attı senin güncelleme atmıyor dediğin telefonlar eski android sürümü veya eski telefondur su ana günümüzdeki telefonlar kendi kendine güncelleyebiliyorlar bu arada odin diye tutturmussun örnek olarak ace güncellemez kendini s4 s5 note 3 note 4 kendi kendine günceller kısacası senin anlayacğın şekilde ios 5 ile ios 8 aynı değildir
Ya kardeşim anlatamadım galiba bak ben bu işleri yapıyorum. İçinde olan biriyim sana gördüklerimi yaşadıklarımı söylüyorum. Ben sadece odin kullanmıyorum bir sürü box ve program kullanıyorum. iPhone en eskisinden yenisine böyle bir sorun yaratmadı. [emoji6]

TheLion33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar g3 sipariş verdim sonunda konu amacına ulaştı bence, alakasız tartışmalar da olmuş başlık kapatılabilir, herkese teşekkürler.