Telefon Tavsiyesi iPhone 4s ve Note II.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
ben de 4s var satmayı düşünüyorum bana öre çok sıkıcı bi telefon. jailbreak vs falan filan..İphone satıp almayı düşündüğüm telefonu duyduklarında şaşırıyorlar ama olsun (lumia 920 :yuru) Ayrıca ben de ikisi arasında kalsam note 2 yi seçerdim.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence iPhone 5 var o fiyata yurtdışı ben iPhone 5 derim aslında note her alanda üstün ama oyun demişsin ve burda iPhone 5 in gpusu (adı aklımda değil tam) mali 400mpden daha iyi ve keskin grafik kalitesi veriyor her alanda ispatlarım bu iddiamı ayrıca 4S s3 miniden kötü diyen arkadaş bana bi ulaşta 4S e dokundurayım seni ;)

5 almıyosan note 2 al bence

• Beğen
Tepkiler: Artles ve WhereIsMyMind
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Bence iPhone 5 var o fiyata yurtdışı ben iPhone 5 derim aslında note her alanda üstün ama oyun demişsin ve burda iPhone 5 in gpusu (adı aklımda değil tam) mali 400mpden daha iyi ve keskin grafik kalitesi veriyor her alanda ispatlarım bu iddiamı ayrıca 4S s3 miniden kötü diyen arkadaş bana bi ulaşta 4S e dokundurayım seni ;)

cevabın için teşekkürler malesef iphone 5 alamam 4s ve Note 2 arasında kaldım ve suanda Note 2 alacak gibiyim

aleranol

aleranol

Üye

Nekadar iyi olsa da ne yazık ki iphone daki oyunların kaliteleri çok iyi değil. Tegra3 e bir bakınca android çok iyi. Hele ki tegra driver yüklenince. Ayriyetten Not2 ye otg kablosu ile ps3 kolu bağla ve karika oyun deneyimi yasa. Dev ekran bu işe yarıyor :oke:

Shockwave53

Shockwave53

Üye
Heee bi dokundur beni :P ben rizedeyim

tosiatk

Üye
Arkadaşlar herkese selam. Bende note2 ve Iphone 4s arasında kaldım ve neyapacağımı bilmiyorum. İphone 4s iyi bir telefon ve herkeste tedarik olduğu için inceleme şansım çok oldu ama gel geleim note 2 yi iphone ile karşılaştırdığımızda kağıt üzerinde note 2 daha üstün fakat pratiğe geldiğimizde note 2 iphoneye oranla dokunmatiğinde ve sensöründe mikro takılmalar oluyor. iphone daki yağ gibi dokunma ve sensör ayrıca görüntüsündeki kalite ve birçok uygulamanın aynı anda kasma yapmaması gibi özellikleri incelediğim note 2lerde göremedim. Ayrıca androidlerde flash player özelliğinin kalktığı yönünde bir iki haber okudum buda doğrumudur. siz bilenlerden bir kaç geri bildirim alırsam memnun olurum şimdiden teşekkürler.

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşlar herkese selam. Bende note2 ve Iphone 4s arasında kaldım ve neyapacağımı bilmiyorum. İphone 4s iyi bir telefon ve herkeste tedarik olduğu için inceleme şansım çok oldu ama gel geleim note 2 yi iphone ile karşılaştırdığımızda kağıt üzerinde note 2 daha üstün fakat pratiğe geldiğimizde note 2 iphoneye oranla dokunmatiğinde ve sensöründe mikro takılmalar oluyor. iphone daki yağ gibi dokunma ve sensör ayrıca görüntüsündeki kalite ve birçok uygulamanın aynı anda kasma yapmaması gibi özellikleri incelediğim note 2lerde göremedim. Ayrıca androidlerde flash player özelliğinin kalktığı yönünde bir iki haber okudum buda doğrumudur. siz bilenlerden bir kaç geri bildirim alırsam memnun olurum şimdiden teşekkürler.
O not2lerin perti çıktığı için. Ben flaş player işini aksini yükleyerek halletim sorun yok. Emin ol not2 hepsinden daha iyi

tosiatk

Üye
ooo çok teşekkürler :)

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
N4 kullanıcıısı olduğum dan Note 2 derim mükemmel bir telefon.Az fiyat daha çok performans istiyorsan Nexus4 de ii cşhaz Note 2 hemen hemen aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...