Emrah_-06
Üye
Bütçe 1000 - 1300 Arası - Model Çok. Kafa Karışık ..
Merhaba arkadaşlar,
Benim önceki telefonum s3 dü. Gayet güzeldi fakat düştü kırıldı hevesimi bile alamadan. Her neyse samsungtan biraz soğudum fakat bu fiyatlardaki iyi özellikteki telefonlar onda. Ben şimdi yeni telefon alcam 1300 tl civarında. Biyandan s3 ten kötü bi telefon kesmez beni diyorum biyandanda şöyle ele gelen mesajlaşması falan kolay her türlü şeyi kaldırabilecek bi telefon olsun diye düşünüyorum. Aklımda bi kaç model var arkadaşda bende s3 varken note 2 vardı oyunları onda oynayınca gerçekten çok hoş bi telefon alabilirim aslında s pen falan olsun güzel. Fakat hem biraz eski hemde büyük. Neyse aklımdaki modeller ..
Note 2 var, Lg G2 var fakat bunun 32 gb olanına gücüm yetmez 16 da bana yetmez.
Htc one mini var özelliklerine göre fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum.
Lumia 925 e gücüm yeter oda mağaza uygulama oyun eksikliğinden dolayı elenecek gibi yoksa foto çekmek olsun mesajlaşmak arayüz falan gayet stabil aleminyum kasa hoş telefon.
İphone var ele gelen cinsten
mesajlaşma falan açısından gayet güzel her türlü şeyide destekliyo boyu uygun hatta biraz küçük. 4 işe yaramaz. 4s 8 gb yetmez 4s 16 gb 1500 civarında yani buna o parayı vermek yerine 5c almak daha mantıklı geliyo onun için biraz beklesemmi diyorum. Yada ne biliyim biraz beklesem s4 htc one gibi telefonlarında fiyatı düşermi diye düşünüyorum yılbaşı kampanyası yada bi süre sonra falan olabilirmi acaba ?
Biraz uzun oldu fakat kafam çok karışık bilgili ve mantıklı bi şekilde yardımcı olurmusunuz ..
Benim önceki telefonum s3 dü. Gayet güzeldi fakat düştü kırıldı hevesimi bile alamadan. Her neyse samsungtan biraz soğudum fakat bu fiyatlardaki iyi özellikteki telefonlar onda. Ben şimdi yeni telefon alcam 1300 tl civarında. Biyandan s3 ten kötü bi telefon kesmez beni diyorum biyandanda şöyle ele gelen mesajlaşması falan kolay her türlü şeyi kaldırabilecek bi telefon olsun diye düşünüyorum. Aklımda bi kaç model var arkadaşda bende s3 varken note 2 vardı oyunları onda oynayınca gerçekten çok hoş bi telefon alabilirim aslında s pen falan olsun güzel. Fakat hem biraz eski hemde büyük. Neyse aklımdaki modeller ..
Note 2 var, Lg G2 var fakat bunun 32 gb olanına gücüm yetmez 16 da bana yetmez.
Htc one mini var özelliklerine göre fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum.
Lumia 925 e gücüm yeter oda mağaza uygulama oyun eksikliğinden dolayı elenecek gibi yoksa foto çekmek olsun mesajlaşmak arayüz falan gayet stabil aleminyum kasa hoş telefon.
İphone var ele gelen cinsten
mesajlaşma falan açısından gayet güzel her türlü şeyide destekliyo boyu uygun hatta biraz küçük. 4 işe yaramaz. 4s 8 gb yetmez 4s 16 gb 1500 civarında yani buna o parayı vermek yerine 5c almak daha mantıklı geliyo onun için biraz beklesemmi diyorum. Yada ne biliyim biraz beklesem s4 htc one gibi telefonlarında fiyatı düşermi diye düşünüyorum yılbaşı kampanyası yada bi süre sonra falan olabilirmi acaba ? Biraz uzun oldu fakat kafam çok karışık bilgili ve mantıklı bi şekilde yardımcı olurmusunuz ..