Telefon Tavsiyesi Bütçe 1000 - 1300 Arası - Model Çok. Kafa Karışık ..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe 1000 - 1300 Arası - Model Çok. Kafa Karışık ..
Merhaba arkadaşlar,
Benim önceki telefonum s3 dü. Gayet güzeldi fakat düştü kırıldı hevesimi bile alamadan. Her neyse samsungtan biraz soğudum fakat bu fiyatlardaki iyi özellikteki telefonlar onda. Ben şimdi yeni telefon alcam 1300 tl civarında. Biyandan s3 ten kötü bi telefon kesmez beni diyorum biyandanda şöyle ele gelen mesajlaşması falan kolay her türlü şeyi kaldırabilecek bi telefon olsun diye düşünüyorum. Aklımda bi kaç model var arkadaşda bende s3 varken note 2 vardı oyunları onda oynayınca gerçekten çok hoş bi telefon alabilirim aslında s pen falan olsun güzel. Fakat hem biraz eski hemde büyük. Neyse aklımdaki modeller ..

Note 2 var, Lg G2 var fakat bunun 32 gb olanına gücüm yetmez 16 da bana yetmez.
Htc one mini var özelliklerine göre fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum.
Lumia 925 e gücüm yeter oda mağaza uygulama oyun eksikliğinden dolayı elenecek gibi yoksa foto çekmek olsun mesajlaşmak arayüz falan gayet stabil aleminyum kasa hoş telefon.
İphone var ele gelen cinsten :) mesajlaşma falan açısından gayet güzel her türlü şeyide destekliyo boyu uygun hatta biraz küçük. 4 işe yaramaz. 4s 8 gb yetmez 4s 16 gb 1500 civarında yani buna o parayı vermek yerine 5c almak daha mantıklı geliyo onun için biraz beklesemmi diyorum. Yada ne biliyim biraz beklesem s4 htc one gibi telefonlarında fiyatı düşermi diye düşünüyorum yılbaşı kampanyası yada bi süre sonra falan olabilirmi acaba ?

Biraz uzun oldu fakat kafam çok karışık bilgili ve mantıklı bi şekilde yardımcı olurmusunuz .. :cnfsd:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Faturasız bi Galaxy S2 al.Ben aldım kafam kulağım rahat.550 Tl.
Aynısına 1000 tl verip Genpa/KVK alsan bir şey olsa garantiye gitse suçlu her halükarda sen oluyorsun zaten.Yok iyi tutaydın,yok sıcakta kullanmayaydın,yok sesi az açaydın vs vs :)Her türlü kitliyorlar sözde garanti masrafını kullanıcıya.
Samsung'un sevdiğim ve tavsiye ettiğim tek modeli S2 dir.İnce,şık,donanımı güçlü,kamerası iyi..Onun dışında Samsung almadım, almam.
İlla KVK lı telefon istiyorsanız,Lumia'ları düşünün derim.Nokia malzeme kalitesi olarak insanı pişman etmez.
LG G2 çok hoşuma gitti bütçenizi aşıyor maalesef.
Telefon alırken sağlamlık ve malzeme kalitesini ön planda bulundurun lütfen.Az bir Paradan bahsetmiyoruz.1000 Tl nin üstü rakamlar telaffuz ediyoruz.
Hayırlısı olsun.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Çok haklısın kullanıcı hatası diyerek 406 tl. Masraf çıkardılar telefonu zaten 1200 e almıştım.
S2 nin bi üst modelini denemişken onu almam ama güzel telefon.
Lumialarda aynı malzeme kalitesi ne olursa olsun düşünce kırılıyo.
Evet gerçekten az bi rakam değil bu yüzden yeniden bu kadar para vermek içimden gelmiyor fakat iyi birşey istiyorsan gözden çıkarman gerekiyo bu kadar parayı verincede uzun vadede kullanmak isterim. Çok teşekkürler :)

Invoke

Invoke

Üye
O zaman Note 2 :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
En uygunu o gibi görünüyo fakat büyük biraz ya birde ekran 720 p ne biliym full hd olsa daha iyi olur

Invoke

Invoke

Üye
Yeter 720p =P

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Bencede s3 den iyiydi :)

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
iphone al kafan rahat olsun rammiş clenanermış rommuş rotmuş ömrünü yeme 5c güzel cihaz fiyatı da bayağı düştü 4sten çook daha mantıklı özellik olarak da 5sten sonra ikinci sırada kasası sorun değilse düşünebilirsin ben almayı düşünüyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya tek elle rahat kullanılabildiği için kilit tuşunun üste olması falan hoş. 4s almam çünkü oyunlarda s3 teki performansı bile vermiyordu. Kasası sorun değil hatta plastik olduğundan ucuzlıycağını düşündüğümden listeye kattım gerçekten 5 dende hızlı biraz.
5 in üretiminide durdurdu ondaki kasa yüzünden fiyatı düşüremedikleri için yerini 5c aldı o yüzden düşceğini düşünüyorum. Fakat şuan fiyat 1689 tl beni aşıyo bunu alacak olursam biraz beklemem gerekecek biyandanda sonuçta iphone düşmüyo fiyatlar diye düşünüyorum. 5c fiyatına şuan snapdragon 800 işlemcili bi telefon alınabilir

Invoke

Invoke

Üye
Sonuçta elması var, kolay kolay düşmez.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Bencede. Lumiadada artırılabilir hafıza yok kullanıcıya kalanda 12 gb. Bu nasıl yetsin bana s3 16 gb hafıza kartı takıyordum müzikler fotolar videolar hafıza kartında uygulamalar kendi hafızasında öyle rahat yetiyodu ama bunlarda hafıza kart desteğide yok.

MaxipmaN

Üye
4sin oyunlarda s3ün altına kalması çok ilginç?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımda 8 gb lik versiyonu var. Real racing 3 ü ondada oynadım s3 ümdede fakat s3 ten aldığım tadı alamadım. Açılıştada baya kasıyodu.

MaxipmaN

Üye
açılışta yavaş kalabilir de oyun sırasında düşük fps can sıkar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
açılışta derken mesela yarış falan seçiyosun ya orda kasıyodu sonra akıcılık problemi fazla olmasada s3 ten daha keyif alıyodum.up ..

Invoke

Invoke

Üye
Note 2 al...

Emrahdmr_06

Üye
Note 2 al

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 büyüklüğü tereddütte bırakıyo, 2014 e giriyoruz biraz eski kalıyo daha güncel bi cihaz olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ve 720 p ekran bana ilerde yeni bi telefon arattırırmı düşüncesindeyim malum yeni uygulamalarda v.s .. kasabilir.

Invoke

Invoke

Üye
Note 2 büyüklüğü tereddütte bırakıyo, 2014 e giriyoruz biraz eski kalıyo daha güncel bi cihaz olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ve 720 p ekran bana ilerde yeni bi telefon arattırırmı düşüncesindeyim malum yeni uygulamalarda v.s .. kasabilir.

720p yeni uygulamalarda neden kassın?
Ayrıca daha güncel cihaz arıyorsanız daha çok para gözden çıkarmalısınız.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın note 2 de yeni çıkan angry birds go da ufak takılmalar oluyodu o yüzden söyledim.
Benim gözden çıkardığım parada az bi miktar değil. Yada düşene kadar beklemeliyim.