Telefon Tavsiyesi Bütçe 1000 - 1300 Arası - Model Çok. Kafa Karışık ..

Sponsorlu Bağlantılar

1996yb

Üye
Benimde bütçe şuan 1700 ne almalıyım bilgisi olan varmı şuanki telim galaxy note 1 satarsam param 1700 oluyor s4 almayı düşünüyorum ama nede olsa android gine oyunlarda kasma yapar diye korkuyorum

Invoke

Invoke

Üye
Benimde bütçe şuan 1700 ne almalıyım bilgisi olan varmı şuanki telim galaxy note 1 satarsam param 1700 oluyor s4 almayı düşünüyorum ama nede olsa android gine oyunlarda kasma yapar diye korkuyorum
G2.
Hafıza sorunsa S4 de olur... Ha bu kadar bıktıysanız androidden, ki öyle görünüyor diğer yorumlardan anladığım kadarıyla, almayın bence. 5C filan alın.

1996yb

Üye
5c nasıl

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

5C güzel. (öyle soruya böyle cevap) :)

Arkadaşım öyle geniş sorular soruyorsunuz ki sonuç çıkmıyor. "5C nasıl" bu nasıl bir soru ? Neyini soruyorsan ayrıntılı sorun ki cevap verilebilsin.

Sciondar

Sciondar

Üye
S4 mini düşünür müsün?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birazda bana yardımcı olsanız :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
LG optimus g düşünür musun bilmem. 32 GB hafıza s4 pro 1,5 ghz quadcore işlemci ve adreno 320 GPU baya iş görür bence... 4.4 güncellenmesini er yada geç ki büyük ihtimalle geç de olsa alır gibi...

Sarangni

Sarangni

Üye
LG optimus g düşünür musun bilmem. 32 GB hafıza s4 pro 1,5 ghz quadcore işlemci ve adreno 320 GPU baya iş görür bence... 4.4 güncellenmesini er yada geç ki büyük ihtimalle geç de olsa alır gibi...

Ben 6 gün önce aldım ve çok memnunum. Eco modda bile Real Racing 3 ve NFS Underground hiç kasma olmadan oynadim stock rom. Cihaz performansı ile çok etkileyici.

Kamera iyi, hafiza geniş, ekran üst düzey...

1996yb

Üye
lg g2 herkez güzel demiş yarın bi bakcam önerilere teşekkür ederim bu arada iphone 5c blue renk var siyah modeli varmı bunun

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Migrostan Paralel ithalat olarak LG G2 1399 tl ye yada S4 ve Xperia Z 1459 tl ye alınırmı?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
hocam ben de almayı düşünüyorum.. yılbaşında alaçam büyük ihtimal.. cihazın herşeyi iyi bi aklım 4.4 ü ne zaman alır da.. bi de GTA san Andreas çıkti android için onu nasıl çalıştırır kasar mı onda ..

Ben 6 gün önce aldım ve çok memnunum. Eco modda bile Real Racing 3 ve NFS Underground hiç kasma olmadan oynadim stock rom. Cihaz performansı ile çok etkileyici.

Kamera iyi, hafiza geniş, ekran üst düzey...

Invoke

Invoke

Üye
Soru bana sorulmamış ama cevap veresim geldi. :D
4.4'ü ne zaman alır, hiç belli değil. Belki almaz bile, G2den dahi ses çıkmadı. LG bu işte kötü ne yazık ki. Android alacaksan biraz xda'e bakacaksın, bence geliştirici desteği ne derece buna önem ver.
Oyunu bilmiyorum ama cihazın performansı gayet iyi, çalıştıracaktır.

Sarangni

Sarangni

Üye
hocam ben de almayı düşünüyorum.. yılbaşında alaçam büyük ihtimal.. cihazın herşeyi iyi bi aklım 4.4 ü ne zaman alır da.. bi de GTA san Andreas çıkti android için onu nasıl çalıştırır kasar mı onda ..

4.4 geleceği söyleniyor ama LG tarafından hala resmi bir aciklama yok.

LG G islemci, gpu, ram ve ekran olarak çok güçlü bir cihaz şu anda bütün oyunları rahatlikla oynatiyor. Eco mod acikken NFS ve RR3 hiç kasma olmadan oynanıyor.

XDA Rom konusunda hiçte fena değil. Offical CM10.2, Paranandoid ve yanlış görmediysem miui var.

Unffocial CM11 var. Belki offical olarakta cikar. Üstündeki stock rom çok stabil.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Telefon donanım ekran açısından falan bana diğerlerinden daha iyi gibi geliyo. Zaten kasacağını falan sanmıyorum. Hem yeni şeyler çıktığından telefonu bunları kaldırmıyo diye değiştirmek zorunda kalmazsın. Nette bende gördüm4.4 geleceği söyleniyo. Böyle bi telefonu çok uzun süre kullanırım fakat tek korkum s3 gibi koruyamamakta düşünce kırılıyolar. Adam gibi bi kılıf lazım. Bide En ucuz migrosta var sanırım oda paralel ithalat. Alınırmı düşüncesindeyim ..

Sarangni

Sarangni

Üye
Telefon donanım ekran açısından falan bana diğerlerinden daha iyi gibi geliyo. Zaten kasacağını falan sanmıyorum. Hem yeni şeyler çıktığından telefonu bunları kaldırmıyo diye değiştirmek zorunda kalmazsın. Nette bende gördüm4.4 geleceği söyleniyo. Böyle bi telefonu çok uzun süre kullanırım fakat tek korkum s3 gibi koruyamamakta düşünce kırılıyolar. Adam gibi bi kılıf lazım. Bide En ucuz migrosta var sanırım oda paralel ithalat. Alınırmı düşüncesindeyim ..

Axses kartin varsa Distribütör Garantilisini Kliksadan 1300 getirisen. 150 TL chip para veriyor. Yalniz kampanyadan olsa gerek 16 GB kalmamış. LG G sadece Beyaz kalmis. G Pro 1300 geliyor.

LG G böyle alıp 1049 TL getirdim.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Netten almaya pek güvenmiyorum axes kartıda yokki :) Yıl başı kampanyası falandamı yok yahu :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Netten almaya pek güvenmiyorum axes kartıda yokki :) Yıl başı kampanyası falandamı yok yahu :)

Internetten 4 tane telefon aldim hic sorun olmadi. Hatta mesafeli satis sozlesmesi geregi 7 gun icinde kosulsuz iade hakkiniz var.

Aliexpress, Hong Kong kaynakli bir siteden ayakkabi aldim o bile sorunsuz geldi. Internetten alisveristen korkmayin ama guvenilir sitelere yönelin.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
valla hocam şu ROM işine hiç giresun gelmiyor :D nedense bi yusuf yusuf çekiyorum :D

4.4 geleceği söyleniyor ama LG tarafından hala resmi bir aciklama yok.

LG G islemci, gpu, ram ve ekran olarak çok güçlü bir cihaz şu anda bütün oyunları rahatlikla oynatiyor. Eco mod acikken NFS ve RR3 hiç kasma olmadan oynanıyor.

XDA Rom konusunda hiçte fena değil. Offical CM10.2, Paranandoid ve yanlış görmediysem miui var.

Unffocial CM11 var. Belki offical olarakta cikar. Üstündeki stock rom çok stabil.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Görmeden falan iyi güveniyolar ya, gerçi iade hakkı varmış. Kliksa sabanca güvencelimiymiş neymiş zaten. Lg G2 yi de distrübütör ( LG Garantili ) 1049 tl ye getirdim diyosun yani ?