Haklısın dediğin sebeplerdende olabilir. Yada bu bütçenin üzerine 100 tl civarı ekleyip lg g2 falanmı alsam. Galiba Lumia ve iphone 5c yi elemek durumunda kalcam.
G2 alabilirsin tabi, hafıza senin için sorun olmuyorsa.Ya da bekle... S5 çıksın, S4düşsün, S4 al.Ya da S4 olmaz başkası olur, fiyatlar düşecek sonuçta...

S4 daha içi boş hafif gibi falan geliyo ondada aynı durum var. Biraz malzeme kalitesinden şikayetçiyim galiba. Bu yüzdende tek elle kullanılabilcek bi telefonda almayı düşünmüyo değilim.Sevgili Mert işin gerçeği beklemek fiyatların aşağı geleceği manasında oldukca mantılı gibi görünsede yeni çıkan oyunlar uygulamalarda sektöre yön veren unsurlar. Sabredip bekliyorsunuz belki hayallerinizi süsleyen cihaza sahip oluyorsunuz ama! Aradan geçen zaman içersinde oyun 4-5 versiyon güncelleme almış yine bize hüsran kalıyor![]()

Evet o çipset kullanılıyo. Çok kararsızım s3 tam istediğim özelliklerdeydi ama düşüp kırılması beni telefondan soğuttu. Hiç kullanmamış olsaydım aradığım özelliklerdeki telefon yine s3 olurdu sanırımS4 daha içi boş hafif gibi falan geliyo ondada aynı durum var. Biraz malzeme kalitesinden şikayetçiyim galiba. Bu yüzdende tek elle kullanılabilcek bi telefonda almayı düşünmüyo değilim.

fakat yine alacağım telefon note 2 gibi gözüküyo. Sıkıntı orda işte karar veremiyorum teşekkürler
Arkadaşlar Migrosta neden bu kadar ucuz acaba? S4 1449 tl. Xperia z 1449 tl. LG G2 1399 tl. İphone 5c 1599 tl anlayamadım burdan telefon alınırmı ?Eğer buyutecle yaklastirip film izleyecek ve oyun oynayacaksan full hd ekran almalisin.oteki türlü normal gözle izlerim diyorsan neredeyse hiç farkedilmeyecek bir fark var hd ile fll hd arasında. Bizzat denedim.her iki ekranda da aşırı net.tabi filmlerin çözünürlüğü de önemliNote 2 dediğim gibi biraz büyük ve oyunlarda falan fu ll hd olmasını istiyorum galibafakat yine alacağım telefon note 2 gibi gözüküyo. Sıkıntı orda işte karar veremiyorum teşekkürler
Arkadaşlar Migrosta neden bu kadar ucuz acaba? S4 1449 tl. Xperia z 1449 tl. LG G2 1399 tl. İphone 5c 1599 tl anlayamadım burdan telefon alınırmı ?
Pixel dizilisleri farkli 2 telefonda.. belkide ondandiröyle tabi ama ben s3 aldığımda aynı oyunu (Real Boxing) note 2 de oynadım baya bi fark vardı ve keşke içimden note 2 alsaydım diye geçirdim. Şuan note 2 iyi ama ilerde bana yine böyle bi keşke ettirirmi düşüncesindeyim
Samsung garantili s3 aldım kırıldı kullanıcı hatası diyere ücret ödememi istediler. Bilmiyorum migrostakiler nasıl acaba