Telefon Tavsiyesi Bütçe 1000 - 1300 Arası - Model Çok. Kafa Karışık ..

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sanmıyorum kasacağını, oyunla alakalı da olabilir(yeni olduğundan bir iki güncellemeye ihtiyacı olabilir) arkadaşının telefonu ile de alakalı olabilir (Android bu kullanıcı ile alakalı biraz da 1GB ramli cihazlar kasarken 512mblar kasmayabiliyor, kullanıma bağlı.)...

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın dediğin sebeplerdende olabilir. Yada bu bütçenin üzerine 100 tl civarı ekleyip lg g2 falanmı alsam. Galiba Lumia ve iphone 5c yi elemek durumunda kalcam.

Invoke

Invoke

Üye
Haklısın dediğin sebeplerdende olabilir. Yada bu bütçenin üzerine 100 tl civarı ekleyip lg g2 falanmı alsam. Galiba Lumia ve iphone 5c yi elemek durumunda kalcam.

G2 alabilirsin tabi, hafıza senin için sorun olmuyorsa.Ya da bekle... S5 çıksın, S4düşsün, S4 al.Ya da S4 olmaz başkası olur, fiyatlar düşecek sonuçta...

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi aklıma geldide Lg g2 de ekrandaki bu geri tuşları falan oyunlarda hoş durmuyodu ya. S4 üde düşündüm vatandaki son fiyatı 1499 tl olarak görmüştüm. Lg ile neredeyse aynı oluyo Lg de özellik olarak daha ağır basıyo. Kafam çok karışık Htc butterfly diye bi tel gördm oda 1200 tl mediamarkta özellikleri falan güzel ama fazla tutulmadı sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
Snap 600lerin filan çıktı zamanlar çıktı butterfly(yanlış hatırlamıyorsam) öylesine çok kısa adı geçmişti ama kötü cihaz değil S4 Pro çipseti olması lazım.

boran9999

boran9999

Üye
G2 alabilirsin tabi, hafıza senin için sorun olmuyorsa.Ya da bekle... S5 çıksın, S4düşsün, S4 al.Ya da S4 olmaz başkası olur, fiyatlar düşecek sonuçta...

Sevgili Mert işin gerçeği beklemek fiyatların aşağı geleceği manasında oldukca mantılı gibi görünsede yeni çıkan oyunlar uygulamalarda sektöre yön veren unsurlar. Sabredip bekliyorsunuz belki hayallerinizi süsleyen cihaza sahip oluyorsunuz ama! Aradan geçen zaman içersinde oyun 4-5 versiyon güncelleme almış yine bize hüsran kalıyor :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Evet o çipset kullanılıyo. Çok kararsızım s3 tam istediğim özelliklerdeydi ama düşüp kırılması beni telefondan soğuttu. Hiç kullanmamış olsaydım aradığım özelliklerdeki telefon yine s3 olurdu sanırım :) S4 daha içi boş hafif gibi falan geliyo ondada aynı durum var. Biraz malzeme kalitesinden şikayetçiyim galiba. Bu yüzdende tek elle kullanılabilcek bi telefonda almayı düşünmüyo değilim.

Invoke

Invoke

Üye
Sevgili Mert işin gerçeği beklemek fiyatların aşağı geleceği manasında oldukca mantılı gibi görünsede yeni çıkan oyunlar uygulamalarda sektöre yön veren unsurlar. Sabredip bekliyorsunuz belki hayallerinizi süsleyen cihaza sahip oluyorsunuz ama! Aradan geçen zaman içersinde oyun 4-5 versiyon güncelleme almış yine bize hüsran kalıyor :)

Yine beklenilen oyun oynanır ama yeni çıkan için olay yine aynı olacaktır, pek değişen bir şey olmayacak dediğin gibi. :)

Evet o çipset kullanılıyo. Çok kararsızım s3 tam istediğim özelliklerdeydi ama düşüp kırılması beni telefondan soğuttu. Hiç kullanmamış olsaydım aradığım özelliklerdeki telefon yine s3 olurdu sanırım :) S4 daha içi boş hafif gibi falan geliyo ondada aynı durum var. Biraz malzeme kalitesinden şikayetçiyim galiba. Bu yüzdende tek elle kullanılabilcek bi telefonda almayı düşünmüyo değilim.

Senin bileceğin iş. S3 sana yettiyse Note 2 hayli hayli yeter ya da Butterfly ya da G2... Ne aradığına karar vermelisin, beğendiğini al. :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 dediğim gibi biraz büyük ve oyunlarda falan full hd olmasını istiyorum galiba :D fakat yine alacağım telefon note 2 gibi gözüküyo. Sıkıntı orda işte karar veremiyorum teşekkürler :)Arkadaşlar Migrosta neden bu kadar ucuz acaba? S4 1449 tl. Xperia z 1449 tl. LG G2 1399 tl. İphone 5c 1599 tl anlayamadım burdan telefon alınırmı ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Note 2 dediğim gibi biraz büyük ve oyunlarda falan fu ll hd olmasını istiyorum galiba :D fakat yine alacağım telefon note 2 gibi gözüküyo. Sıkıntı orda işte karar veremiyorum teşekkürler :)Arkadaşlar Migrosta neden bu kadar ucuz acaba? S4 1449 tl. Xperia z 1449 tl. LG G2 1399 tl. İphone 5c 1599 tl anlayamadım burdan telefon alınırmı ?
Eğer buyutecle yaklastirip film izleyecek ve oyun oynayacaksan full hd ekran almalisin.oteki türlü normal gözle izlerim diyorsan neredeyse hiç farkedilmeyecek bir fark var hd ile fll hd arasında. Bizzat denedim.her iki ekranda da aşırı net.tabi filmlerin çözünürlüğü de önemli

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
öyle tabi ama ben s3 aldığımda aynı oyunu (Real Boxing) note 2 de oynadım baya bi fark vardı ve keşke içimden note 2 alsaydım diye geçirdim. Şuan note 2 iyi ama ilerde bana yine böyle bi keşke ettirirmi düşüncesindeyim

codblackops2

codblackops2

Üye
öyle tabi ama ben s3 aldığımda aynı oyunu (Real Boxing) note 2 de oynadım baya bi fark vardı ve keşke içimden note 2 alsaydım diye geçirdim. Şuan note 2 iyi ama ilerde bana yine böyle bi keşke ettirirmi düşüncesindeyim
Pixel dizilisleri farkli 2 telefonda.. belkide ondandir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Ben s3 teki ppi in bile ondan daha fazla olduğunu biliyorum fakat neden bende anlamadım. peki kardeşim saydığım telefonlar migrostan alınırmı en ucuz burda galiba

codblackops2

codblackops2

Üye
Doğru s3un daha fazla ama piksel diziliminden kaynakli diye biliyorum.arastirmakta fayda var genede..
Migrostanda alınır kasaptan da alinir önemli olan garantisinin durumu..paralel ithalat mi yoksa turkiye çıkışlı mı onu ogrenmek lazım :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Samsung garantili s3 aldım kırıldı kullanıcı hatası diyere ücret ödememi istediler. Bilmiyorum migrostakiler nasıl acaba

Invoke

Invoke

Üye
ppi değerine fazla takılmayın, forumda çok konuşulmuştu bu konu, çok konu açıldı... Bir araştırın note2'nin ekranı gayet iyi.
Samsung garantili s3 aldım kırıldı kullanıcı hatası diyere ücret ödememi istediler. Bilmiyorum migrostakiler nasıl acaba

Kırılınca hepsi aynı şeyi der. Migrosa sor bunun garantisi nasıl oluyor, kim bakıyor diye.

codblackops2

codblackops2

Üye
Yere dusurduysen zaten garanti kabul etmez..dedigm gibi öğrenmek lazım. Telpa ,Genpa ise sıkıntı yok ama paralel ithalatsa bir daha düşünmek lazım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 nin ekranı iyi zaten fakat ben uzun vadeli kullanmak istediğim için full hd olan bi telefon hiç daha pişman etmez ve daha uzun süreli işimi görür diye düşündüm. Hepsi aynı şeyi diyo haklısında yinede mağduruz ne anladım ben o garantiden dimi :)

Invoke

Invoke

Üye
Garanti başka sigorta/kasko başka. Kullanıcı hatasına garanti bakmaz.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Farkındayım bakmadılar zaten :) Aradım sordum garantisini. Tekmek mi öyle bişeymiş ankara necatibeydede var bizede getirebilirsiniz dedi. Parelel ithalatmı oluyo dedim evet ama herhangi bi sıkıntı olmaz bizede nokıa samsung gibi marklardan geliyo falan dedi.