Telefon Tavsiyesi Bütçe 1000 - 1300 Arası - Model Çok. Kafa Karışık ..

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Görmeden falan iyi güveniyolar ya, gerçi iade hakkı varmış. Kliksa sabanca güvencelimiymiş neymiş zaten. Lg G2 yi de distrübütör ( LG Garantili ) 1049 tl ye getirdim diyosun yani ?

G2 değil G diyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
Görmeden falan iyi güveniyolar ya, gerçi iade hakkı varmış. Kliksa sabanca güvencelimiymiş neymiş zaten. Lg G2 yi de distrübütör ( LG Garantili ) 1049 tl ye getirdim diyosun yani ?

LG G o fiyata getirdim G2 16 GB 1300 geliyor ama kampanyadan olsa gerek kalmamış. Aynen LG Türkiye Garantili. Cihazı almadan Teknosa da 2 defa uzun inceleme yaptım. Kliksa Sabancinin 24 saat olmadan ürün elime geldi.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlamışım. Ailemi ikna edersem netten almaya düşünülebilir aslında ama tükendi yazıyo :D

Sarangni

Sarangni

Üye
valla hocam şu ROM işine hiç giresun gelmiyor :D nedense bi yusuf yusuf çekiyorum :D

Tecrübe ettikçe öğrenirsiniz. :) Bundan önceki cihazlarima çok rom attim ama bunun stock yazılım cok iyi simdilik düşünmüyorum. Root bile etmedim. Ne zaman ihtiyaç duyarsam o zaman yaparım.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bişey sorcam bu ürün tekrar ne zaman gelir. Ve nasıl 1300 e geliyo ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Kardeş bişey sorcam bu ürün tekrar ne zaman gelir. Ve nasıl 1300 e geliyo ?

Belli tarihler arasında kampanya var kartlara. Gecen hafta world karta vardi bugunlerse axsess karta var. O tarihler arası alışveriş yaparsan chip para olarak alisverisinden bir sure sonra kartina yükleniyor. Aralık 25 de World kartıma 100 TL yukleyecekler 10 gün icinde harcamam gerekiyor. Bu karttan karta degisiyor.

Stoklara ne zaman girer bilmiyorum. Kliksa müşteri hizmetlerini arayarak öğrene bilirsin.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim sağol. Bakcaz :)Arkadaşlar akşam electroworld den G2 yi biraz inceledim 16 gb den kullanıcıya kalan 10. 62 gb gibi bişeydi. Ve bi müzik açtım telefonun sesi inanılmaz derecede az çıkıyodu bu gerçekten böylemi ? Görevliye sordum sesi kısıktır dedi son ses yaptım dedim o zaman o kadar çıkıyo dedi. Böyle bi telefonun sesi o kadar mı cidden ?

Invoke

Invoke

Üye
Teşekkürler kardeşim sağol. Bakcaz :)Arkadaşlar akşam electroworld den G2 yi biraz inceledim 16 gb den kullanıcıya kalan 10. 62 gb gibi bişeydi. Ve bi müzik açtım telefonun sesi inanılmaz derecede az çıkıyodu bu gerçekten böylemi ? Görevliye sordum sesi kısıktır dedi son ses yaptım dedim o zaman o kadar çıkıyo dedi. Böyle bi telefonun sesi o kadar mı cidden ?

O kadar.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Ne saçma bişey ya tamda kafama koymuştum.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
eğer s3ten memnun kaldıysan note2 de ihtiyaçlarını rahatça karşılar. Benim kendi önerim g2. Lumia 925 te düşünebilirsin oyun ve uygulama eksiği büyük oranda kapandı çünkü kapanmaya da devam ediyor. Bu arada arkadaşım migrostan 2 ay önce gmd aldı 550₺ ye. Bir sıkıntı filan çıkmadı.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
S3 den memnundum fakat samsung beni malzeme kalitesiyle biraz kendinden soğuttu. LG G2 yi bugün inceleme fırsatım oldu gerçekten güzel cihaz ama sesi çok az çıkıyo ve o çok ince çervede dayanaksızlığa yol açabilir s3 deki sorunu yaşatabilir. Lumia 925 ide düşündüm kasa güzel aleminyum falan fakat mağaza sıkıntılı ( Real boxing - Most wanted v.s .. ) yok sanırım. Sıkıntı çıkmaz ama garanti parelel ithalat ya hani garantilik bi işimiz olduğunda o zaman sıkıntı çıkarmı düşüncesindeyim.Güncel ..