Galaxy wonder rom önerme

Sponsorlu Bağlantılar

cCccevocCc

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder rom önerme
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Ben telefonuma performans romu kurmak istiyorum şarj gitsin önemli değil performans romu istiyorum. Cm9 beta3 yüklüydü ama kamerayı açtıgımda kameraya bağlanılamıyor veya kamera yanıt vermiyor diyordu foto çekeceğim an kaçıyodu.
Sizden istediğim telefonumun performansını nasıl artırabilirim. Birkaç şey okumuştum I/O cfq yap cpu Ondemand falan siz nasıl bişey yapmamı önerirsiniz.
Önerebiliyorsanız stabil Performans Romu önerir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sonuna kadar WONDER :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
velox rom yada slim bean monster

-Emre

-Emre

Üye
Cm 10.1 Jelly bean öneririm ben kasmadan temple run bile oynuyorum =)

cCccevocCc

Üye
    Konu Sahibi
Cm 10.1 Jelly bean öneririm ben kasmadan temple run bile oynuyorum =)

Kardes kasmadan temple run 1&2 rahat oynuyorum suan stock rom ile fakat modern combat 4&3 acilmiyor cm9romunda aciyor oynuyor rahat ama kamerayi actigimda kameraya baglanilamiyor diyor suan en iyisi benim icin cm9 kamerayi nasil duzeltebilirim bilen arkadaslar bi yardimci olursa sevinirim.

melankolik ali

melankolik ali

Üye
Kardes kasmadan temple run 1&2 rahat oynuyorum suan stock rom ile fakat modern combat 4&3 acilmiyor cm9romunda aciyor oynuyor rahat ama kamerayi actigimda kameraya baglanilamiyor diyor suan en iyisi benim icin cm9 kamerayi nasil duzeltebilirim bilen arkadaslar bi yardimci olursa sevinirim.
cm9 rc6 kur kardes uzerine bide yoon kernel kurdun mu tadindan yenmeZ kamerada falan hicbir problem yok

cemaksoy

cemaksoy

Üye
ehndroix ii JB yükle kardeşim her yerde bulabilirsin zaten araştır :D süper bi rom flash player var ram kullanımı iyi ve ben NFS most wanted , MC3 , MC4 , pes 12 , ve nba jami kasmadan oynuyorum :ehe

Üst Alt