Galaxy W i8150 Wonder [MOD][KK][4.4.2] CM-11 20140323 + KhaN Kernel 3.4.84 (Performans & Batarya & Stability) Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

zaron

zaron

Üye
Merhabalar;
Ben Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 orjinal sürümünü kullanıyorum. CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünü yüklersem orjinal sürümüne göre hızı artar mı?. Orinal sürümündeki tüm uygulamalar CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünde var mı? (Özellikle RADYO).Ayrıca (Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps 20140105 - KİTKAT 4.4.2 sürümünün linki kırık yükleyemedmim.Yeni link verebilir misiniz?. Saygılar sunuyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
Merhabalar;
Ben Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 orjinal sürümünü kullanıyorum. CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünü yüklersem orjinal sürümüne göre hızı artar mı?. Orinal sürümündeki tüm uygulamalar CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünde var mı? (Özellikle RADYO).Ayrıca (Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps 20140105 - KİTKAT 4.4.2 sürümünün linki kırık yükleyemedmim.Yeni link verebilir misiniz?. Saygılar sunuyorum

stock vs cm11 dalga geçiyor olmalısın kardeşim :bira: kağnıyla ferrari karşılaştırılamaz ki ;)

ayrıca 3/23 tarihli sürümden sonra güncellemeler geldi cm11'e en son 5/25 tarihli versiyon var onu kurabilirsin kardeşim
Merhabalar;

biraz bekle linklerini veriyim

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR ve reckless86
zaron

zaron

Üye
Sayın hocam linkleri bekliyorum.Cm11'e en son 5/25 sürümünde radyo yüklü mü?.Ayrıca Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps sürümü için de mi?.Onunda linkini verir misiniz ? .Rica etsem.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
sir mordred

sir mordred

Üye
Sayın hocam linkleri bekliyorum.Cm11'e en son 5/25 sürümünde radyo yüklü mü?.Ayrıca Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps sürümü için de mi?.Onunda linkini verir misiniz ? .Rica etsem.

pardon kardeşim biraz zaman aldı yazmam

rom linki:
gapps linki:

radyo hiçbir cm versiyonunda yoktur ama "spirit fm" kullanabilirsin (internet gerektirmeden radyo dinleyebilirsin aynı stock romdaki radyo gibi)

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR ve bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
sprit fm radyoyu indir kendin kur yüklü olarak romda bulunmaz onlar kişiye özel senin kurman gerek kardeşim internetten spirit fm radyo yaz apk indir kur gerekli izinleri sağla sonra keyfini çıkar :)

zaron

zaron

Üye
Sayın arkadaşlar
pardon kardeşim biraz zaman aldı yazmam

rom linki:
gapps linki:

radyo hiçbir cm versiyonunda yoktur ama "spirit fm" kullanabilirsin (internet gerektirmeden radyo dinleyebilirsin aynı stock romdaki radyo gibi)
Sayın arkadaşım gapps linkindeki hangi dosyayı yükleyeceğim .Rica etsem bilgi verirmisiniz ?

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MeeksTR

oguzergun45

Üye
Peki şarjı ne kadar gidiyor anlatildigi gibi ayarlandiginda yani bir gunu cikartabilir mi ornegin one of a kind la kiyaslarsak nasil bi sonuc olur?

zaron

zaron

Üye
iyi geceler
vermiş olduğunuz linkteki sürümü yükledim.Telefon devamlı donuyor.Hiç bir işlem yapamıyor

sir mordred

sir mordred

Üye
iyi geceler
vermiş olduğunuz linkteki sürümü yükledim.Telefon devamlı donuyor.Hiç bir işlem yapamıyor

Cwm sürümün 6.0.4.5 miydi?
Ve aşağıdaki işlemleri eksiksiz yaptın mı?

Wipe data/factory reset
Format system
Format sdcard0 --> default

• Beğen
lowly0104

lowly0104

Üye
Sd card ve dahili hafıza değişimini nasıl yapıcaz depolamadan olmuyor

Son düzenleme:
Ene524

Ene524

Üye
Yeni denedim sağolun.Ama Android Sistemi %27 kullanıyor pil su gibi gidiyor.Yardımcı olabilecek var mı ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni denedim sağolun.Ama Android Sistemi %27 kullanıyor pil su gibi gidiyor.Yardımcı olabilecek var mı ?
Tasarruf için yapılması gereken ayarları uygulamayı denediniz mi?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Optimizer,seeder ve kernel tuner galaxy ace 2 de basarılı sonuclar verdi :) tesekkürler

• Beğen

cm10q

Üye
Seeder'i kurdum root izni verdim ancak enable ettiğimde root failed gibi bi yazı çıkıyor enable olmuyor yardımcı olabilirmisin ?

Üst Alt