MeeksTR
Üye
DeneyebilirsinBu degerleri kullansak olurmu
DeneyebilirsinBu degerleri kullansak olurmu
Merhabalar;
Ben Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 orjinal sürümünü kullanıyorum. CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünü yüklersem orjinal sürümüne göre hızı artar mı?. Orinal sürümündeki tüm uygulamalar CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünde var mı? (Özellikle RADYO).Ayrıca (Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps 20140105 - KİTKAT 4.4.2 sürümünün linki kırık yükleyemedmim.Yeni link verebilir misiniz?. Saygılar sunuyorum
kağnıyla ferrari karşılaştırılamaz ki Merhabalar;
Ben Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 orjinal sürümünü kullanıyorum. CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünü yüklersem orjinal sürümüne göre hızı artar mı?. Orinal sürümündeki tüm uygulamalar CM-11 20140323 - KİTKAT 4.4.2 sürümünde var mı? (Özellikle RADYO).Ayrıca (Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps 20140105 - KİTKAT 4.4.2 sürümünün linki kırık yükleyemedmim.Yeni link verebilir misiniz?. Saygılar sunuyorum
Sayın hocam linkleri bekliyorum.Cm11'e en son 5/25 sürümünde radyo yüklü mü?.Ayrıca Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps sürümü için de mi?.Onunda linkini verir misiniz ? .Rica etsem.
Sayın hocam linkleri bekliyorum.Cm11'e en son 5/25 sürümünde radyo yüklü mü?.Ayrıca Gapps) Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Gapps sürümü için de mi?.Onunda linkini verir misiniz ? .Rica etsem.
Sayın arkadaşım gapps linkindeki hangi dosyayı yükleyeceğim .Rica etsem bilgi verirmisiniz ?pardon kardeşim biraz zaman aldı yazmam
rom linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gapps linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
radyo hiçbir cm versiyonunda yoktur ama "spirit fm" kullanabilirsin (internet gerektirmeden radyo dinleyebilirsin aynı stock romdaki radyo gibi)
Sayın arkadaşlar
Sayın arkadaşım gapps linkindeki hangi dosyayı yükleyeceğim .Rica etsem bilgi verirmisiniz ?
iyi geceler
vermiş olduğunuz linkteki sürümü yükledim.Telefon devamlı donuyor.Hiç bir işlem yapamıyor
Tasarruf için yapılması gereken ayarları uygulamayı denediniz mi?Yeni denedim sağolun.Ama Android Sistemi %27 kullanıyor pil su gibi gidiyor.Yardımcı olabilecek var mı ?
Rica ederim, faydalı olabildiysek ne mutlu bizeOptimizer,seeder ve kernel tuner galaxy ace 2 de basarılı sonuclar verditesekkürler

Rica ederim, faydalı olabildiysek ne mutlu bize![]()
testten 8.4 puan aldımSil bidaha kur seederiSeeder'i kurdum root izni verdim ancak enable ettiğimde root failed gibi bi yazı çıkıyor enable olmuyor yardımcı olabilirmisin ?
malesef denemiştim aynı hata devam ediyor.Sil bidaha kur seederi