Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[rom][4.0.4] Wonderest Rom V1 - (stabil - Performans - Batarya - Güçlü)
Sponsorlu Bağlantılar
basatoguz
Üye
merhaba arkadaslar bu romu yüklediğimde telefon konuşmasında karşı tarafa sesim az ve boğuk gidiyor ve bu sadece cm9 tabanlı romda oluyor cm10 yada cm10,1de bu sorun olmuyor bunun bir çözümü var mıdır bilen biri yardım etsin lütfen
merhaba arkadaslar bu romu yüklediğimde telefon konuşmasında karşı tarafa sesim az ve boğuk gidiyor ve bu sadece cm9 tabanlı romda oluyor cm10 yada cm10,1de bu sorun olmuyor bunun bir çözümü var mıdır bilen biri yardım etsin lütfen
kardes bende ole bir durum yok ilk wonderest rom v3 yukleyip rebootladiktan sonra wonderest v4 u yukleyip deneye bilirsin ama dikkat et v3 yuklerken formatla wape cache felan filan v4 kurarkende wipe salvik cache yap sonka kur ve rebootla
aroma çok da önemli değil rom kurulumu sırasında birkaç seçenek seçmenize izin veriyor örneğin:
- Hurtsky kerel V2
- Hurtsky Kernel Rev
veya
-Touchwiz Launcher
-Honami Launcher
gibi. Tabi rom yapımcısının eklemesi lazım bu seçenekleri.
Kolaylık sağlıyor ama kendiniz de yükleyebilirsiniz zaten çok da aroma var diye rom değiştirmemek gerek.Birde söylemeyi unuttum rom artık devam etmiyor! Xda konusunu da discontinued yaptım. Güncellemeyi kestim zaten bu haliyle de kullanılır. 1 ay sonra tekrar bir rom yapacağım bu sefer 4.2.2 tabanlı ve touchwiz arayüzlü olacak. Aroma da eklemeyi düşünüyorum.
Romun kac surumunu yuklediniz v3 v4 en stabil hali kardes sen romu yarim lurup veya baska romlardan kalan dosyalarla birlestiriksin wipe cache sini format systemini fln coooooooook iyi yapman lazimki hata alda romdan
Sio daha iyi performans veriyor noop'tan onun için sio seçili noop tweakleri kaldırılabilir.
evet son sürüm.
Biri bu sorunun çözümü için işlemciyi değiştirdiğini söylemişti ama. Benim bildiğim böyle bir sorun yok.
Tek hata var sürüm bozuk. Birde biraz launcher yavaş.
V5'te touchwiz paketi eklemeyi düşünüyorum bu ara sınavlarım yüzünden vaktim olmuyor ve telefonumda stock rom var bazı nedenlerden dolayı. v5'i bitirdim. V5 için link versem screenshot alabilecek biri var mı?
Birde launcher konusunda ne düşünüyorsunuz sizce değişmeli mi?