Ene524
Üye
Sadece G/Ç Zamanlayıcısını yapmadım onu da normalde de yapmazdım.Şuan başka bir rom kurdum onda sıkıntı yok.Noop veya sioyu deneyeceğim.Teşekkürler.Tasarruf için yapılması gereken ayarları uygulamayı denediniz mi?
Sadece G/Ç Zamanlayıcısını yapmadım onu da normalde de yapmazdım.Şuan başka bir rom kurdum onda sıkıntı yok.Noop veya sioyu deneyeceğim.Teşekkürler.Tasarruf için yapılması gereken ayarları uygulamayı denediniz mi?
Ayarlardan Superuser'a girip seeder kaydını sil ardından, Superuser ayarlarında yanıtlamadan izin veri seç ve seeder gir olacaktırmalesef denemiştim aynı hata devam ediyor.
yaptım ama olmadı rootsuz cihaz diyor galibaAyarlardan Superuser'a girip seeder kaydını sil ardından, Superuser ayarlarında yanıtlamadan izin veri seç ve seeder gir olacaktır
Cm11 ler rootlu kurulur.yaptım ama olmadı rootsuz cihaz diyor galiba
fayda etmedi aynı şekilde hata veriyorCm11 ler rootlu kurulur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı kurup başlatın. " Loaded" dolmasını bekleyin. Ardından install diyip smart install'i seçin. İşlem bittikten sonra seeder verilerini silin ve bir önceki söylediğim superuser önermelerini uygulayın ve telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin
Romu tekrar temiz bi şekilde kurmanız gerekfayda etmedi aynı şekilde hata veriyor
tekrar kurdum sorun düzeldi, birde ayarları nasıl transparan yaptığınızı öğrenebilir miyim ?Romu tekrar temiz bi şekilde kurmanız gerek
3. Sayfada transparan ile bilgide bulundumtekrar kurdum sorun düzeldi, birde ayarları nasıl transparan yaptığınızı öğrenebilir miyim ?
Konuda belirtilen ROM ile test edilmistir. Farki bir versiyonda ayni verimliligi alamayabilirsiniz.Kardeş sadece senin attığın cm11emi oluyor bu ? 4.4.4 kursak olmaz mı ?
Yarın inşallah deneyip fikirlerimi paylaşacağım. Donanımsal özelliklerinden dolayı yetersiz kalıyor telefonum ama yenisinide alamayacağım için en iyi romu bulana kadar devam.
yenisini alana kadar devamlink sorunlu inmiyor :Sgapps-kk-20140105-signed

Haklısın kardeşim, Ram'den çok GPU grafik performansıda yavaşlamış oluyorTelefon ne kadar seffaf olursa o kadar hizli olur yazmissiniz.o secenegi actiginizda telefon daha fazla ram yiyor,ram yiyincede performans dusuyor bana boyle geldi
tabi biraz daha bekleyince yüzde yavaş yavaş iniyor. Yapan arkadaşın eline sağlık. Sorun yaşayanlar bence yazılanları tamamen uygulamamıştır.Performans testinden kaç verdi sana @tedirgin1111
Sabırsızlıkla bekliyorum 5.6dan yukarısını göremedim ben daha6.5 almıştım ilk kurduğumda üzerinde bikaç değişiklik yaptım daha test etmedim şimdi tekrar test ediyorum sonuçları paylaşıcam