Galaxy W i8150 Wonder [MOD][KK][4.4.2] CM-11 20140323 + KhaN Kernel 3.4.84 (Performans & Batarya & Stability) Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Ene524

Ene524

Üye
Tasarruf için yapılması gereken ayarları uygulamayı denediniz mi?
Sadece G/Ç Zamanlayıcısını yapmadım onu da normalde de yapmazdım.Şuan başka bir rom kurdum onda sıkıntı yok.Noop veya sioyu deneyeceğim.Teşekkürler.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
malesef denemiştim aynı hata devam ediyor.
Ayarlardan Superuser'a girip seeder kaydını sil ardından, Superuser ayarlarında yanıtlamadan izin veri seç ve seeder gir olacaktır

cm10q

Üye
Ayarlardan Superuser'a girip seeder kaydını sil ardından, Superuser ayarlarında yanıtlamadan izin veri seç ve seeder gir olacaktır
yaptım ama olmadı rootsuz cihaz diyor galiba

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama olmadı rootsuz cihaz diyor galiba
Cm11 ler rootlu kurulur.
Bu uygulamayı kurup başlatın. " Loaded" dolmasını bekleyin. Ardından install diyip smart install'i seçin. İşlem bittikten sonra seeder verilerini silin ve bir önceki söylediğim superuser önermelerini uygulayın ve telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin

cm10q

Üye
Cm11 ler rootlu kurulur.
Bu uygulamayı kurup başlatın. " Loaded" dolmasını bekleyin. Ardından install diyip smart install'i seçin. İşlem bittikten sonra seeder verilerini silin ve bir önceki söylediğim superuser önermelerini uygulayın ve telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin
fayda etmedi aynı şekilde hata veriyor

KaanWonder

Üye
Kardeş sadece senin attığın cm11emi oluyor bu ? 4.4.4 kursak olmaz mı ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Yarın inşallah deneyip fikirlerimi paylaşacağım. Donanımsal özelliklerinden dolayı yetersiz kalıyor telefonum ama yenisinide alamayacağım için en iyi romu bulana kadar devam.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MeeksTR
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Yarın inşallah deneyip fikirlerimi paylaşacağım. Donanımsal özelliklerinden dolayı yetersiz kalıyor telefonum ama yenisinide alamayacağım için en iyi romu bulana kadar devam.
:) yenisini alana kadar devam

• Beğen
Tepkiler: SercanCANTANK
SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Telefon açıldı ama habire bişeyler durduruldu falan filan hata veriyor kurulumu yapamadım . Gapss dosyasını başka yerden indirdim sanırım ondan oldu :S

gapps-kk-20140105-signed
link sorunlu inmiyor :S
----
Başka Gapps Dosyası indirdim şu anda sorun yok performans işlemlerini yapıyorum inşallah çoşacak telefon :)

-----

Maxicep uygulamasından iki konuya bakamıyorum kapanıyor. Şarj deseniz ona keza hiç memnun kalamadım bir yerde bir hata yaptım ama nerde :(

Şimdi bu yazıyı yazarken fark ettim ekran dokumatiğide bir acayip çalışıyor. Yazı üzerinde düzenleme yapmaya çalışırken harflere basıyo kendi kendine. Şarj yüzdem kendine gelsin direk eski moduma döneceğim.

Son düzenleme:
  • Beğen
eren2934

eren2934

Üye
Telefon ne kadar seffaf olursa o kadar hizli olur yazmissiniz.o secenegi actiginizda telefon daha fazla ram yiyor,ram yiyincede performans dusuyor bana boyle geldi

• Beğen
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ne kadar seffaf olursa o kadar hizli olur yazmissiniz.o secenegi actiginizda telefon daha fazla ram yiyor,ram yiyincede performans dusuyor bana boyle geldi
Haklısın kardeşim, Ram'den çok GPU grafik performansıda yavaşlamış oluyor

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Ne yapmalı peki ben yine bu romu kurdum tekrar denemek için :)
------
6,8 nasıl aldın ben ne yaptıysam olmadı.

Son düzenleme:
tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
Ben kurdum aynen yazılanları uyguladım şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, hatta telefon uçuyor şuanda, sadece şarjı biraz daha fazla içiyor ama benim için sorun değil. Yani ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Hiçbir şekilde donma takılma olmuyor. Telefonu kullanmadığım zamanlarda şarjı neredeyse hiç gitmiyor hatta bir ara telefonun şarjını %60 da bıraktım iki saat sonra tekrar baktım %62 olmuş :) tabi biraz daha bekleyince yüzde yavaş yavaş iniyor. Yapan arkadaşın eline sağlık. Sorun yaşayanlar bence yazılanları tamamen uygulamamıştır.

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Performans testinden kaç verdi sana @tedirgin1111
----
Birde cwm sürümü fark ediyormu benim 6.0.5.0 sanırım.

Son düzenleme:
SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
6.5 almıştım ilk kurduğumda üzerinde bikaç değişiklik yaptım daha test etmedim şimdi tekrar test ediyorum sonuçları paylaşıcam
Sabırsızlıkla bekliyorum 5.6dan yukarısını göremedim ben daha

Üst Alt