Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre haydi içeri

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
Rasim üstad yenisindeki eksiklikler tamamlandımı..?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teslaxxx kardeş farketmez kardeş jafı pcye kuruyorsun sorada jafla tlfna yazılımı tlfna atıyosun bu konuda gereken bilgiler forumda var

--------------- Ekleme ---------------

estami kardeş tamamdır fakat biraz beklesin diyorum

teslaxxx

Üye
arkadaşım çok karışık anlatmışsın için içinden çıkamadım. önce linkini verdiğin jaf kurma işlemlerini mi yapacaz yoksa burda söylediklerini mi yapacaz.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş önce jaf sorunsuzca kur sonra fw yi telefona atma işlemini yap

filozof66

Üye
rasim kardeş bu fwyi biraz daha geliştirebilirmisin nedense en çok bu fwyi sevdim sade ve orjinalliğinden dolayı galiba eğer vaktin varsa şunları ekleyebilirmisin
1-açılıştaki programları iptal etme ve nokiaya mesaj göndermeyi iptal etme
2-gereksiz programları silme my nokia,ovi aktarma,podcasting,ovi müzik vs.
3-yeniden başlat ekleme
4-yeni yaptığın fwdeki ikonları ekleme
5-Fota önebellekleme kapatma gibi

şeyler ile yenileyebilirmisin eğer vaktin olursa olmazsa nasıl yapılcağını anlatırmısın kardeş

balistik07

balistik07

Üye
Teşekkürler kardeş fw çok güzel kullanmaktayım tek bir sorun war o da duvar kagıdı yapamıyorum widget bunu engelliyor o kadar fw de başka sorun yok

filozof66

Üye
aslında değişiyor duvar kağıdı başka ev ekranı seçiliyken duvar kağıdı istediğinizi seçin sonr asamsung ev ekranı o
duvar kağıdının üstüne geliyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeş fw çok güzel kullanmaktayım tek bir sorun war o da duvar kagıdı yapamıyorum widget bunu engelliyor o kadar fw de başka sorun yok

kardeş duvar kağıdını kulanmak için şunu yap başka bir ev ekranı seç duvar kağıdını yükle ve sonra samsung widgeti seç olacaktır

aziz1995

Üye
krdşm ngage açılırmı hello0x2 gerek yokmu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu yükle burdaki fwnin aynısı ama hacklısdır senin baktığın hacksız bu vereceyim linkteki fw işini görür

huzun34

Üye
kardeş eline emeğine sağlık ben kurdum kullanıyorum hersey harika yanlız ben kurarken hafıza kartını formatladım ama telefonu formatlamadım suan telde hersey normal calısıyor ama bu ilerde bi sıkıntı yaratırmı acaba?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline emeğine sağlık ben kurdum kullanıyorum hersey harika yanlız ben kurarken hafıza kartını formatladım ama telefonu formatlamadım suan telde hersey normal calısıyor ama bu ilerde bi sıkıntı yaratırmı acaba?
tabi keşke telede format atsaydın neyse şayet bir tıkanma ilerde meydana gelirse formatlarsın olur biter güle güle kulan

ahmet.220

Üye
slm kardeş senin yapımına ait nokıa 5228 c6 cwf varmı varsa bana yardımcı olurmusun yoksada bildiğin cfw varsa lütfen bana yardım ebiver şimdiden sana çok teşşekür ederim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş senin yapımına ait nokıa 5228 c6 cwf varmı varsa bana yardımcı olurmusun yoksada bildiğin cfw varsa lütfen bana yardım ebiver şimdiden sana çok teşşekür ederim

yok kardeş bana ait 5228 c6 cfm yok yapması bişey değil yaparım elimde 5228 olmadığı için deneme yapamıyorum başka cfw ise ben bir araştırırım sana uygun bişey bulursan msj atarım

neff27

Üye
Teşekkür ederim arkadaşım. Emek verilen bir çalışma olmuş Ellerine sağlık.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle gùle kulanın

djkeles

djkeles

Üye
Ellerine Sağlık

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşım cfw deki samsung ev ekranının dosyalarını verirmisin acaba. benimde nokia 5230 telefonum var kendi telefonum için yapıcam samsung ev ekranını. lütfen arkadaşım eğer paylaşırsan çok sevaba girersin valla.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşım cfw deki samsung ev ekranının dosyalarını verirmisin acaba. benimde nokia 5230 telefonum var kendi telefonum için yapıcam samsung ev ekranını. lütfen arkadaşım eğer paylaşırsan çok sevaba girersin valla.
rasimcan kardeşe ayıp etmiş olmak istemem ama yardım etmek içimden geldi. buyur:

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
rasimcan kardeşe ayıp etmiş olmak istemem ama yardım etmek içimden geldi. buyur:

çok saol arkadaşım..

----------Eklendi @ 17:11:52 ---------- Yazıldı @ 16:40:28 ----------

arkadaşım bu dosyadakileri cfw nin içine gömsem olmazmı?? telefonu yeniden flashlarım sonra.

Üst Alt