Teşekkürler kardeş fw çok güzel kullanmaktayım tek bir sorun war o da duvar kagıdı yapamıyorum widget bunu engelliyor o kadar fw de başka sorun yok
tabi keşke telede format atsaydın neyse şayet bir tıkanma ilerde meydana gelirse formatlarsın olur biter güle güle kulankardeş eline emeğine sağlık ben kurdum kullanıyorum hersey harika yanlız ben kurarken hafıza kartını formatladım ama telefonu formatlamadım suan telde hersey normal calısıyor ama bu ilerde bi sıkıntı yaratırmı acaba?
slm kardeş senin yapımına ait nokıa 5228 c6 cwf varmı varsa bana yardımcı olurmusun yoksada bildiğin cfw varsa lütfen bana yardım ebiver şimdiden sana çok teşşekür ederim
rasimcan kardeşe ayıp etmiş olmak istemem ama yardım etmek içimden geldi. buyur:arkadaşım cfw deki samsung ev ekranının dosyalarını verirmisin acaba. benimde nokia 5230 telefonum var kendi telefonum için yapıcam samsung ev ekranını. lütfen arkadaşım eğer paylaşırsan çok sevaba girersin valla.
rasimcan kardeşe ayıp etmiş olmak istemem ama yardım etmek içimden geldi. buyur:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rasimcan kardeşe ayıp etmiş olmak istemem ama yardım etmek içimden geldi. buyur:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız