Orjinal 5800 v52 i8910-widget-hs-entegre-harika buyurun

Sponsorlu Bağlantılar

İskenDer™

İskenDer™

Üye
PSP Kardeşim O Hata Çoktan DüzelTildi .) Geçen Emeğe Genede Teşekkür Etmek Gerek ;)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
evet psp kardeşim kusura bakma sadece hack kelimesini yanlış kulanmışım sonradan fark etim düzeltcem

--------------- Ekleme ---------------

iskender kardeşim sana ayreten teşekür ederim düşüncen ve anlayışın için

iskender kardeş sağol

filozof66

Üye
bunu neden biraz geliştirmiyorsun mesala sertifikadan kurtarmak için hacklemiyorsun.music ve resimlerin tarama yerlerini ayarlamıyorsun mümkünse ram artışı tabiki

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yakında inşllah

filozof66

Üye
fwyi kurdum emeğinize sağlık .samsung widget bazen yeterli hafıza yok deyip kapanıyor bende içindeki gereksiz widgtları sildim düzeldi.ve ekranda widget varken duvar kağıdı değişmiyor temel ekrana alıp sonra widget ekranı seçersen değşiyor.son olarak menüde çalışmayan 2 tane uygulama var onların ne işe yaradığını bilmiyorum simgeside yok çok sinir bozucu kaldıramadım ama genel olarak çok güzel bir çalışma teşekkürler..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş göruşlerin için teşekürler fw yi kurduktan sonra tlfnu yeniden başlatığında o hafıza ve dediyin uygulamala düzeliyor ama sen hal etmişsin sorun yok güle güle kulan

filozof66

Üye
yok onlar gitmedi:( bi yolu varmı kardeş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o senin dediyin uygulama yani bu fw yi ben tam 10 gündür kulanıyorum bişey yok yanlış yükleme yada kurarken tlfnuna format atınmı jafta biliyorsun bir cok mod var ordan fw yi etkikliyecek bişey yapmadığına emimisin ki mutlaka bir hata oluşmuş eyer sen herşeyi doğru yatım bunlar böyle diyiyorsan yapacak tek şey fw yi açıp düzenlemek buda çok zor bi iş yani kardeş seni rahatsız ediyorsa o uygulama bi yere taşı bir klasöre falan fw nin genelinde menunsan böyle yap vala kardeş inan arkadaşlarım bi çok kişiye bu fwyi yükledim herkes çok memnun yani smsng almak isteyenler bile bunu gördukten sonra tekrar 5800 ra döndüler

fw yeni düzenleme ve hacklı haliyle yakında sizlerle

filozof66

Üye
sağolasın kardeş yeniden yükleyim o zaman yeni versiyonunu bekliyoruz:)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
hazır kardeş deniyorum tekrar tekrar ki insanlar memnun olsun

Discovery2

Üye
i8910 hd telefona yükleyebilirmiyiz ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
konuyu biraz açarmısın hangi tlfna net belirt

kardeş bu fw 5800 içindir başka tlfna yüklenmez

estami

Üye
Ellerine sağlık Rasimcan üstad Bu FW'nin hackli (rompatcherli) ve geliştirilmiş halini bekliyoruz eminim mükemmel bir iş çıkacak ortaya..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
merak etmeyin kardeş hacklı olanı bitti sayılır yakında güle güle kulan

halil_ibraam

Üye
bende win 7 var - tel 5800 v52 flaslama olmuyor açmıyor ne yapmalıyım siz nasıl hallettiniz ????

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sistem modifaksoyn sayfa 1 de wın 7 de jaf kurulum ve resimli anlatım var oraya bi göz at yaparsın

filozof66

Üye
kardeş yenisi nerde kaldı:)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bitmek uzere kardeş

enescakmak

Üye
rm-356 yı seçtikten sonra 'change also product code' yazan yerin altındaki seçeneklerden hangisini seçiyoruz?flash atıyorum ama widget bi türlü çıkmıo telefonda?

filozof66

Üye
kardeş yenisini bekliyoruz valla içlerinde en çok senin fwyi beğendim orjinalliğe sadık klaıp fwyi geliştirmişsin reklam bile koymamışssın helal olsun

Üst Alt