Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre haydi içeri

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşım bu dosyadakileri cfw nin içine gömsem olmazmı?? telefonu yeniden flashlarım sonra.[/B]
kardeş onlardan "i8910_widget_Hs_v_1.0" dosyasındakileri fwye gömeceksin.aslında o 5800 a samsung widgeti dışarıdan eklemek içindir.c2z maker ve c2z dosyalarını fwye gömmeyeceksin.:oke:

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
kardeş onlardan "i8910_widget_Hs_v_1.0" dosyasındakileri fwye gömeceksin.aslında o 5800 a samsung widgeti dışarıdan eklemek içindir.c2z maker ve c2z dosyalarını fwye gömmeyeceksin.:oke:

tamam saolasın.

zaferizm

zaferizm

Üye
s.a. arkadaşlar biliyorum konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum
geçenlerde bi cfw yüklemiştim bu cfw de birisi beni arayınca melodi çalarken ör burak diye ses komutu çalıyor bunuda ben pek sevmedim bu ses komutunu kapatmanın yolunu biliyormusnuz ?

hc500

hc500

Üye
tercihler den / kullandığın tercihden girip/ kişiselleştir/ Arayanın ismini söyleyi kapat :)

grafiker22m

grafiker22m

Üye
:bye2:
eline emeğine sağlık karrdeşim kurdum gerçekten güzel olmuş
:bye2:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

muzo3512

Üye
eyw. Kardes

sariyerli53_34

Üye
youtube da videolara girince ana menüye dönüyo, smartgo çalışmıyo harita yok
bu sıkıntılar başka kimsede yok galiba
FW gerçekten çok güzel...yapanın ellerine sağlık. fakat aynı sorun bende de var..smart go çalışmıyor.haritalar çalışıyor, cities klasörünü kendim ekledim.ayrıca internette kadir2003 ün dediği gibi youtube sorunun aynısı hatta fazlası var. böyle internette bir sayfayı yüklerken birden uygulama kapanıyor ve ana ekrana dönüyor. sorunun çözümü nedir? FW'yi jafla atarken aynen söylenilen şekilde tek tek seçerek yaptım...yardım ederseniz sevinirim...

xxartisxx

Üye
BasarDm sonunda :D sağol kardes ellerine sağlık tek sorun c:60,3 mb :S

cennqizz

Üye
Herkese hayırlı günler. Ben bu fwyi kurcaktım ama hata verdi. Bunun neden olduğunu bana izah eder misiniz? Her şeyi yaptım boot hatası verdi, sonuçlar aşağıda yazıyo.

USB baglanti kuruluyor...
Telf.Tipi:
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\5800_HACKLI_ae_8910_Wae_DEGET_HS_ENTEGRELae__SORUNSUZ_FUUL_BY_RASae_M_YENae_\rm-356\RM-356_52.0.007_prd.core.C0r
PPM Flash dosyasi: C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\5800_HACKLI_ae_8910_Wae_DEGET_HS_ENTEGRELae__SORUNSUZ_FUUL_BY_RASae_M_YENae_\rm-356\RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK
Mevcut diller : English,French,Turkish,German,Dutch
Geçerli P-: 9000AAC9
P- nokia modül versiyon 01.02
Telf.Tipi:
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\5800_HACKLI_ae_8910_Wae_DEGET_HS_ENTEGRELae__SORUNSUZ_FUUL_BY_RASae_M_YENae_\rm-356\RM-356_52.0.007_prd.core.C0r
PPM Flash dosyasi: C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\5800_HACKLI_ae_8910_Wae_DEGET_HS_ENTEGRELae__SORUNSUZ_FUUL_BY_RASae_M_YENae_\rm-356\RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\5800_HACKLI_ae_8910_Wae_DEGET_HS_ENTEGRELae__SORUNSUZ_FUUL_BY_RASae_M_YENae_\rm-356\RM-356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx
Mevcut diller : English,French,Turkish,German,Dutch
Geçerli P-: 9000AAC9
P- nokia modül versiyon 01.02
AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Tamam
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
Telefon boot hatasi...

İşte böyle oldu, crt 308 i işaretlemem mi lazım? Nasıl kurcam bi yardımcı olsanız..

selimben

Üye
arkadaşım bende yaptım ama telefonun ana menüsünde ne saat cıkıyor nede jarz göstergesi bide ayrıca kişiselden widget giriyorum ama senin resimlerde verdiğin gibi masaüstü ekranı cıkmıyor bi yardımcı olunuz lütfen

nurisim

nurisim

Üye
teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

maxicep81

maxicep81

Üye
arkadaşım tamam siz hep s60v5 olarak 5800 ı ele alıonuz benm telfn nokia 5228 hiçbir trlü hack bulamadım kafayı yicem biri bna yardımcı olsn bne yha hep 5800 s60v5 te sadece 5800 yok ! ltfen yardm edinn :((((((

----------Eklendi @ 13:30:31 ---------- Yazıldı @ 13:29:15 ----------

|-)

----------Eklendi @ 13:30:49 ---------- Yazıldı @ 13:30:31 ----------

:vur

selo50

Üye
phoneix le nasıl yüklenir bu acaba ??

tolga_28

Üye
JAF ile kurmayı denedim MCU ile ape kuldiski ışıkları yanmıyor

tolga_28

Üye
gaLiba sorunu haLLettm

KELEBEK60

Üye
şu flaş,la yükleme işini biri bana tarif etsin lütfen

hustek

Üye
şebeke göstergesi görünmüyo temalara girmiyo Fotograf widget i çalışmıyo :((

burak.golcuk

Üye
rasim usta bize widgetin dosyalarını versende biz nfe ile orjinal v52.0.101 e entegre etsek olurmu çalışırmı ? paylaşım için :tşk:

sistem modlamada dolaşırken istediğim şeyi gördüm vede yaptım teşekkür ederim sen paylamışın gene :D

Üst Alt