Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre haydi içeri

Sponsorlu Bağlantılar

emmi

emmi

Üye
ben jaf ı manuel olarak kullanıyorum use ini yi kullanmıyorum( mesela masaüstündeki fw klasörünün içinden tek tek yapıyorum,RM-356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx1258kb bunu mu yoksa RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx7341kb bunu mu işaretlemede yanlış yaptım apvariant ı işaretlerken ? ) ben ikincisini işaretlemiştim !

--------------- Ekleme ---------------

hee birde kurulu herhangi bir uygulamada program çıkmadı, ev ekranı hariç . 1ncisini işaretlemem gerekiyormuş tekrar yükledim bende oldu .

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş düzdiyse sorun yok

tamam güle güle kulan

nadir kardeş şü önizlemelerde bir sorun yok acaba notunuzu düzeltebilirmisin

ka'in

ka'in

Üye
teşekürler güzel

şimdiye kadarki en iyi fw iki gündür kulnıyorum güzel ama gemi biraz solamı çekiyor ne.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
internete girmede sorun yaşayanlar varmı arkadaşlar benim tel yazılımı yükledikten sonra internete girmedi

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş o dediyin yazılımla alakası olmayan birşey

kadir2003

Üye
bende de youtube da vidolara girmeye çalışınca telefon internetten çıkıyo

cankadir

Üye
kardeş ellerine sağlık böyle giderse en iyisi bu gibi görünüyor ...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş çok daha mükemeli yakında

cankadir

Üye
kardeş bi dahakide böyle sade olursa ve daha çok ev ekranı tsu. orange vodafone bide bi kaç tane ev ekranı boş olsun biz dolduralım ... neyse aslında bu fikir değil istek ne yalan söyliyim kişiye özel fw de saçma olur yarından tezi yok bende öğrenecem inşallah en az senin kadar başarılı olurum tşkler...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok harika bişey oldu sıfır hata diye bilirim biti gibi bişey yeniden üzerinde onayamam çünkü günlerimi verdim ama çok ev ekranı var boş hafızada rekor sayılır 82 çıkardım bundan öncekinde 72 anca bulmuştum ama hız ve göserlik süper tabi hacklı rom paçer açma kapamaya yeni özelikler getirdim yani araştırıyorum böyle bi fw şu an yok gibi ama biraz beklesin şimdi siteye koymiyacam sanada başarılar olur tabi niye olmasın insan neyi heves ederse onu yapar

estami

Üye
kardeş çok harika bişey oldu sıfır hata diye bilirim biti gibi bişey yeniden üzerinde onayamam çünkü günlerimi verdim ama çok ev ekranı var boş hafızada rekor sayılır 82 çıkardım bundan öncekinde 72 anca bulmuştum ama hız ve göserlik süper tabi hacklı rom paçer açma kapamaya yeni özelikler getirdim yani araştırıyorum böyle bi fw şu an yok gibi ama biraz beklesin şimdi siteye koymiyacam sanada başarılar olur tabi niye olmasın insan neyi heves ederse onu yapar

Eminim yine mükemmel bir fw olmuştur sabırsızlıkla bekliyoruz Rasim üstad.Ellerine sağlık.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
estamai kareş biraz bekleyelim sana dediyim gibi haber veririm

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yoo sadece öyle yazmak istedim

kadir2003

Üye
youtube da videolara girince ana menüye dönüyo, smartgo çalışmıyo harita yok
bu sıkıntılar başka kimsede yok galiba

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kadir kardeş yorumlarda da analaşıldığı gibi bu dediyin sıkıntılar yok sana tavsiyem sen galiba hacksız olanı yüklemişsin şu bu msj okuduğun sayfadan sayfa 1 re tıkla orda linki gôreceksin o sorumsuzdur onu indir

teslaxxx

Üye
bilgisayarın xp olması mı gerekiyor yoksa windows 7 de de çalışıyor mu?

murat_58

Üye
(Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre) kardeşş bu fw nasıl güzel mi yükledin mi

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu fw çok güzel ve sorunsuz tavsiye ederim murat kardeş

Üst Alt