Orjinal 5800 v52 i8910-widget-hs-entegre-harika buyurun

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
filozof kardeş fw tamamdır dün akşam yukleyecetim sitede şu an çok gereksiz fw ve konu var onlar bi düzene konulsun ekleyecem upload etseydim sana linkini verirdim ama mükemel oldu hack yaptm fw tıkır tıkır

estami

Üye
Rassimcan üsdtad o FWler v20 tabanlı seninki farklı ve güzel biz bu anı bekliyoruz şimdi yayınlarmısın lütfen malum haftasonu boışuz şu an yükleyebiliriz .
Haftaiçi vakit bulamayan dostlar var sabırsızlıkla bekliyoruz ve ellerine sağlık.

filozof66

Üye
bende merakla bekliyordum rasim kardeş.upload edip linki özelden atsan sonra siteye yine versen olurmu çok makbule geçer kardeş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
enes kardeş yapacağın işlem şu indrdyin fw yi rardan çıkan dosyaları bilgisayarım program files noki phonex prduck klasörunde rm-356 adında bir klasör var yoksa kendin oluştur tüm dosyaları içine at ve jaf emuyu aç start yap jaf programı açıldıktan sonra sırasıyla şunları yap bb5 seç dead usb manual flaş normal mod ve usb ofline yap şimdi üste mcu seç çıkan pencerede pdr.c0r yi seç 2ci adım ppm yi seç bu sefer rofs2 yi seç son adım apeye tıkla rofs3 fpx seç tamamdıs ve falaşla

--------------- Ekleme ---------------

filozof kardeş bu şekil hem kural dışı hemde diyer arkadaşlara haksızlık olmazmı

filozof66

Üye
sen linkini verirdim deyince söyledim kardeş ne yapalım bekleyelim o zman :) yenisini istememin nedenide programları yüklemek için şimdi yenisi çıkacak deyince bişey yüklemedim içine boş boş duruyor:(

estami

Üye
Rasimcan üstad başladınmı uploada sabırsızlıla bekliyoruz..?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler her şey hazır dediyim gibi site onaylayacaki yayınlansın bende şu an sizler gibi onay bekliyorum

filozof66

Üye
kaç saat oldu onaylanmadıya

estami

Üye
Rasimcan üstad onaylanmasını beklemektense birinci sayfaya linkleri ekle başlığı değiştir güncel bugünün tarihini at ve yapılan değişiklikleri yaz indirme linkinide ekleyince olay tamamdır dostlar istifade etsin bu kadar zaman oldu hala bekliyoruz çoktan onaylanması gerekirdi...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben linkide konuyuda açtım sitede benlik hiç bişey yok inan ne zaman yayınlarlar bilmiyorum inan senin için baya bi acele etim yoksa yarın verecektim istersen sana ulaşabileceyin bi bilgi ver yayınladığında sana haber vereyim

estami

Üye
kardeş ben linkide konuyuda açtım sitede benlik hiç bişey yok inan ne zaman yayınlarlar bilmiyorum inan senin için baya bi acele etim yoksa yarın verecektim istersen sana ulaşabileceyin bi bilgi ver yayınladığında sana haber vereyim

Rasimcan üztadım özel mesajına bakabilirmnisin lütfen..

Birde dediğim gibi ilk sayfaya güncelelemede yapabilirsin..

zinse

Üye
:) bizde bekliyoz özelden göndersen linki olur mu acaba indirelim konu açılıncaya kadar

Charade

Charade

Üye

Ss lerden anlaşilcagi gibi ovi mapi kaldirmissin ama simgesi duruyor smart2go diye bide xmppImUi diye uygulmayi kaldirmissin simgesi duruyor.

Genede emege saygi..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Charade kardeş yeniden düzenledim fwyiyi hack yaptım siteye ekledim yayınlanmasını bekliyorum

zinse

Üye
kardeş konuyu kaldırdılar mı ben göremiyorum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş ben bunun hacklisini buldum onu yükleyecegim.

emmi

emmi

Üye
şimdi bu fw hackli mi değilmi ? sadece rompatcher i kullanıp unsigned programları yükleyebilirmiyiz?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
emmi kardeş bu fw hacksız bu fw yi ben hack yaptım sistem modfikasyn bölumune bak 5800 v52 hack widget entegre ful sorunsuz yazıyor ordan indir ve teşekür butonuna basmayıda unutma

emmi

emmi

Üye
emmi kardeş bu fw hacksız bu fw yi ben hack yaptım sistem modfikasyn bölumune bak 5800 v52 hack widget entegre ful sorunsuz yazıyor ordan indir ve teşekür butonuna basmayıda unutma
arkadaşım bu mesajdan önce ben kurdum bile o dediğin sayfadaki fw ni çok sağol :d:

Üst Alt