Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre haydi içeri

Sponsorlu Bağlantılar

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam eline sağlık güzel gibi gözüküyor.. Kaç tane ev ekranı var peki bunda? yüklemedim ama bi ara denerim inşallah :) finallerim bitsin ne kadar fw varsa hepsini deneyeceğim :) :) :) ellerine kollarına sağlık tekrar :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
qhalqher kardeş bunda sansng widget parmak kulanım rehber çubuğu ve temel var ama görsel hız harika aynı zamanda hacklı tavsiye ederim teşekürler ve başarılar

--------------- Ekleme ---------------

mertolozzi kardeş önemli deyil amacımız memnun kalmanız

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
tamam o zaman kesinlikle deneyeceğim peki ustam buna kendim bazı programları falan eklesem senin açından sorun olur mu?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok sorun olmaz kurduğun programları sürekli hafıza kartına atsan iyi olur benim için bir sorun olmaz

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
rofs2 ye gömsem ne fark eder? Yani neyi değiştiriyor? Ve hafıza kartına kurması için nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin ustam?

mehmet3207

Üye
merhaba arkadasım paylaşımın için teşekkür ederim ben şöyle bir sorun yaşıyorum dosyayı açmak için yeterli alan yok diyo widget ilk açılışta var ama daha sonra bu hatayı verip ekran kararıyo altta sadece menü mesajlar rehber telefon kısa yolları kalıyor hard format attım fw yi kurduktan sonra denedim yine olmadı bana yardımcı olursan sevinirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yani rofs2 ye gömebilirsin ama hafıza sorunu kesinlikle çıkar onu yapma bence o dediyin sıfırdan bir fw yaparsan olur ben zaten yer elde etmek için bir çok uygulamayı kaldırdım tavsiyem istediyin proyu nete indir tlfna at ve hafıza kartına kur

mehmet kardeş sayfanın başında yazmıştım bu sorunu yaşayanlar tlfnunu yeniden başlat mesajlar bölumunde hafıza kartı seç ve samsung widgete kulanmadığın uygulamaları kapat düzelecektir

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hm peki o zaman öyle yaparım artık ya teşekkürler yardımın için

reddevilmt_

Üye
2nci hard formatttan sonra makina kendine geldi,hız ve kullanım çok güzel.Ellerine sağlık,yanlız tek bir ricam var.Acaba bu widgetlar arasında hava durumu widget ı olanı hangisi?

Tekrar teşekkürler...

estami

Üye
Rasimcan üstad bu fw bu kadar güzelse 5800 v52 nin üzerine c6v20 yazılımı için bir fw hazırlarmısın eminim oda bunun gibi mükemmel olacaktır..(yapmayı düşünürmüsün çok seviniriz alternatifimiz olur hızı ve görselliğide mükemmel olur eminim)

Birde bir sorum var Samsung ev ekranındaki widgetleri (kendi ekli widgetleri) menüdeki bizim istediğimiz (yüklediğimiz) programlarla değişebilirmiyiz bu mümkünmü nasıl yapılıyor..?

Mesela spb weather (hava durumu uygulaması) yükledim nasıl eklerim onu widgete ana ekrana..?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
var tabi ama bunda yok ha eklenmezmi yapılır ama fw yi yeniden yapmak lazım

mehmet3207

Üye
sağol kardeş ben onu atlamışım tamam düzeldi tekrardan teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
estami kardeş bu konuda bir çalışmam var ama zaman lazım uğraşıyorum

reddevilmt_

Üye
inş. tekrar flashsız widget ekleme yapabiliriz.:)
Duvar kağıdı değiştirmede sanırım yok.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
estami kardeş kendin yüklemek istediyin proları widgete ekleyemezsin olmaz

güle güle kulan mehmet kardeş

estami

Üye
estami kardeş kendin yüklemek istediyin proları widgete ekleyemezsin olmaz

güle güle kulan mehmet kardeş

C6 v20 5800 için bekliyoruz üstadım sağolasın..

Şu widget olayınıda bir çözsen (kendi istediklerimizi bir yükleyebilirsek) bir daha asla fw yüklemem bunda sabit kalırım.Mükemmel bir FW yapmışssın ellerine sağlık..

Umarım widget sorununuda halledersin üstadım (eminim halledeceğine)

sekolele

sekolele

Üye
ya rasım kardeş ben bişey sorcam müzik çalara giriyorum müzik dinliyorum ses kısıyım dedim ama kısılmıyo başka ses kısma göstergesi geliyo bunu nasıl iptal edebilirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sekolele kardeş böyle bir sorun bizlerde yok şöyle bişey yap widgetler bölümünde temel olanı seç bakalım düzelmesi lazım

akrep16

akrep16

Üye
bende görüntüleri direk ekleyeyim bari :):oke:

Üst Alt