Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre haydi içeri

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekürler fakat sayfa 1 de önizleme vardı yinede sağol

drcslm

Üye
telefonuna yükleyen arkadaşlar şarj süresini yazabilirlermi? kaç gün gittiği ve tahminnen ne kadar konuştuğunu? widgetler yerine benim için şarj daha önemli. spb mobile ile birden fazla ekran ve ekranların üzerine yerleştirdiğim şeyleri yapabiliyorum. o yüzden dediğim gibi bana şarjı fazla gideck bir fw lazım.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
drcslm arkaşım ben kulanıyorum şarjı 2 gün net gidiyor

akrep16

akrep16

Üye
ARKADAŞLAR BUDA ÖNZİZLEMELER:evet: TEŞEKÜRLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN

--------------- Ekleme ---------------

tamam nadir bey not önizleme yeniden ekledim

estami kardeş güle güle kulan

senin eklediklerin zaten senin eklediklerinde sadece linkler var tıklamak gerekiyor sadece gözüksünler diye böyle yaptım :oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler akrep 16 kardeş

estami

Üye
Rasimcan üstdat hava durumu vs farklı widget ekleyebilme ve 5800 c6 v20 (v52) çalışmalarına başladınmı sabırsızlıkla bekliyoruz

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
estami kardeş başladım ama tarih beli deyil

filozof66

Üye
kullanmaya devam ediyorum 10 numara olmuş sorunsuz hızlı süper bir fw olmuş hemde orjinal hatasız.kaç tane fwden bitek bu hoşuma gitti herşeyiyle ellerine sağlık tekrardan rasim kardeş

ilterdesti

Üye
Evet bende uzun süredir c6 fw si kullandım özlemişim orjinalini. Hız olarakta süper c6 cfw lerden daha hızlı ve hiçbir sorun yok java,mesenger açılmaması gibi. Herşeyin orjinali daha kaliteli oluyo ellerine sağlık kardeş çok saol..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan filozof kardeş

ilterdesti kardeş beyendiyine sevindim güle güle kulan

ilterdesti

Üye
güle güle kulan filozof kardeş

ilterdesti kardeş beyendiyine sevindim güle güle kulan

Teşekkürler kardeş emeğine sağlık tekrar. Telden tekrar keyf almaya başladım C6 benzetmesinden kurtardığın için tşk :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
amacım sizlerin memnuniyeti

Uploaded with

medjai001

medjai001

Üye
kurulum sonrası msj gönderme acık varsayılan dil ing geliyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş dil tr ve eng var kurulum bitiyinde tlfn açıldığında senden dil seçimi isteyecek tr yi seç ordan yapamadysan açıldıktan sora ayarlardan yine tr yi seçebilirsin orjinal yazılım olduğundan açılırken msj 1 kereye mahsus msj gòderir

düzeltildi

kaan0666

Üye
kardeşim dosyayı açmak için yeterli hafıza yok diyor ve ana ekranı göstermiyor. sorun nerde acaba ?

filozof66

Üye
telefonu formatlayın kurduktan sonra bide kullanmadığınız widgetları silin sonra çok hızlanıyor:)

kaan0666

Üye
Formatladım her şeyi yaptım ama ana ekran simsiyah yeterli hafıza yok diyorr..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kaan kardeş tlfnunu yeniden başlat ve msjlarda hafıza kartını seç sorun devam ederse mutlaka yanlıs kurulum yapmışsındır fw yi yenidem kur kurmadan önce hem hafıza kartına hemde tlfona format at ve öyle kur düzelir çünkü bu sorunsuz bir fw dir

filozof kardeş sağol bi an nete deyildim

emmi

emmi

Üye
rasim kardeş emeğine sağlık kurdum bu fw yi ama temalara girince atıyor ayrıca resimlerdeki gibi tema çıkmadı mesela açık mavi beyaz karışımı bir tema çıktı sizdede böylemi ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
emmi kardeş bu fw de kesinlikle öyle bişey yok 1 tema var oda orjinal sound wave teması sen bişeyleri yanlış yapıyorsun ama şu an anlamdım sana tavsiyen uygulama yönetisine bi bak ne kadar uygulama varsa kaldır tlfnunu yeninden başlat eyer olmasa yenıden kur birde unutma pcinde sakın önceden indirdyin yazılım falan bırakma çünkü jaf otomatik bunları bulup yüklüyor haberin olsun

Üst Alt