Orjinal 5800 v52 i8910-widget-hs-entegre-harika buyurun

Sponsorlu Bağlantılar

halil_ibraam

Üye
bende win 7 var - tel 5800 v52 flaslama olmuyor açmıyor ne yapmalıyım siz nasıl hallettiniz ????

1 HAFTADIR BUNLA UĞRAŞIYORUM SONUÇ HÜSRAN :(((((
WİN 7 DE VAR XP DE JAF IN V4 V5 VERSİYONLARI DAHİL ÇOK ŞEYİ İNDİRDİM (SİTEDE NE KADAR İLGİLİ VARSA ) BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATMALAR TELE FORMATLAR KURULUM VİDYOLARINDAN TAKİP VS DAHİL OLMUYOR JAF TA SORUN VAR
NOLACAK BENİM BU HALİM ÜSTATLARDAN YARDIM BEKLİYORUM . :.............PLEASE.....................::ağlarım::hmmm

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sitede jaf kurulum resimli anlatım var ona göre uygula mutlaka olur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
WİN 7 DE VAR XP DE JAF IN V4 V5 VERSİYONLARI DAHİL ÇOK ŞEYİ İNDİRDİM (SİTEDE NE KADAR İLGİLİ VARSA ) BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATMALAR TELE FORMATLAR KURULUM VİDYOLARINDAN TAKİP VS DAHİL OLMUYOR JAF TA SORUN VAR
NOLACAK BENİM BU HALİM ÜSTATLARDAN YARDIM BEKLİYORUM . :.............PLEASE.....................::ağlarım::hmmm
kardeş sana 2 tavsiyem var istedigini dene.
1-ilk önce bilgisayara önce sırasıyla pc suite kur sonra software updater ve jaf ile orjinal fw kur.bu arada sana jaf kurarken degiştirilsin mi diyecek hayır de.bir dene.olmazsa bu dediklerimi kaldır,bilgisayara yeniden başlat 2.yi dene
2-ilkindekilerin hiçbirini kurma.nokianın verdigi mini cd deki herşeyi kur.birde jaf ile orjinal fw kur.jaf kurarken sorarsa yine hayır de.
ilki olmazsa ikinciyi dene.ikiside olmazsa bir internet kafede yapmayı dene.ben ilkini denemedim software updater de kurupda yapmadım.ben sadece pc suite ile digerlerini kurdum,olmadı.ben 2. yöntemi uyguladım ancak o şekilde oldu.umarım yardımcı olabilmişimdir...:oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
win7 de jaf genelde sorun çıkarıyor sen xpi ye yoğunlaş jafi açarken kısa yolarıylamı açıyosun jaf emuyu kulanıyosun umarım

ka'in

ka'in

Üye
kardeş güzel olmuş eline sağlık.

--------------- Ekleme ---------------

evet bende kurdum ama sanki tel uçuyor yaaa..

ferwasd

ferwasd

Üye
hocam bende böyle bir ev ekranı planlıyorumda 5230 için acaba gadget.swf dosyasını nereye atıcagız

azad6327

Üye
tşkler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler kardeş

uluca

Üye
3 gündür bunu kullanıyorum.Kurulumu ve kullanımı hatasız ve süper.Fakat birkaç arkadaşta olduğu gibi bende eksiklik değil ama olmasını dilediğim bir durumu söylemek istiyorum.Samsung widget ekranında saat-tarih-şebeke-batarya göstergeleri olsa süper olacak.Birde diğer yazılımlara göre batarya daha çabuk bitti.Ama kameraya nasıl bir ayar uygulandıysa mükemmel olmuş.10 mp çözünürlüklü dijital kameradan 4 kat daha net video çektim.
Birde ev ekranındaki menüyü(Menü-telefon-rehber....) kendimiz düzenleyebilirsek el vurmadan aylarca kullanırım.
Emeğin ve ellerine sağlık ustam

ercu82

Üye
Emegine ellerine saglık dostum

nolurya

Üye
gardaş jaf nasıl yapıyorus linkini vermişin acılmıyor bi yardım cı olurmusun kardeşim:ağlarım:

ertugrulsu661

Üye
Tebrik ediyorum kardesim sahane bir iş cok güzel çalısma

slm5288

Üye
arkadaşım katkılarına çok teşekkür ederim.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

meosenturc

meosenturc

Üye

Sadece bir gece uğraştım çalışıyor bendeki JAF windows 7 x64 sürümünde. tabiki sitemizde vardı başlığı:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...e-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html

şu linktekinleri kur. ve JAF da dahil başlangıç için açacağın program dahil hepsinde ayarlarından otomatik uyumluluğunu değiştirip hemen o uyumluluk sekmesi altındaki "yönetici olarak başlat" seçeneğini de işaretlemeyi unutma. bir de varsa kaspersky gibi sert bi virüsçü yaratığın mümkünse güvenilir programlara ekle o programları. ben epey çalışmıyor zannetmiştim Kaspersky'dan trusted olarak kategorisini değiştiresiye kadar.

JAF'ın güzel yanı hiç telefon görmemezlik yapmadı windows 7'de :O diğer eski makinada benm berbattı :D

Üst Alt