En baştan cfw yi atarken biçimlendirmiştim hafıza kartını. Birde titreşimi kapatıp denedim bu sefer donma yapmadı müzikte sadece cevapla tuş kilidini aç ta bi saniyelik donma yapıyo sanırım donanımsal bi sorun benimki saol ilgilendiğin için
Bu arada müzik klasörü falan daha iyi olmuş bu. Ellerine sağlık tekrardan keyifle kullanıyorum. Bu telefondan çok sıkıldım 4 yıldır kullanıyorum ama yazılım değiştirerek kendimi kandırıyorum sayende
Bu arada bu belle topbar'ın da ilginç bi özelliğini keşfettim. belle topbar açıkken ve telefon kilitliyken, telefonda herhangi bi değişiklik olduğunda (şebeke gidip gelmesi, şebeke 3g'ye geçmesi, wifi bağlanması veya kopması vb.) ekran ışığı yanıyor ve öylece kalıyor hala kilitli kalıyor ama ekranın ışığı yanıyor yani. Köyde çalıştığım için farkettim. Eğer şarjım çok az gidiyo artık diyenler varsa bu yüzdendir. Saygılar.arkadaşlar öncelikle cfw yi beğendiğinize sevindim
ama arama gelme esnasında bir saniyelik donma olayını
anlamadan samimiyetle diyorum cfw deneme esnasında
defalarca arama yaptım ve arama aldım böyle bir problem görmedim
aksi taktirde olsa idi kesinlikle cfw yi tekrar gözden geçirirdim benim cfw lerimi bilen
biliyor yani arama esnasında daki 1 saniyelik donma o kadar mühim değil ama hal ederdim
bazı telefonlarda sebebi herne ise yapıyor olabilir buda o kadar mühim değil bencede
yine de sağol kardeş. Bu zil sesini mp3 şarkı seçtiğimizde donma olayına ne diyorsun? Yani neden olabilieceğine ilişkin bi düşüncen var mı? Yani eğer basit bi çözüm geliştirilebilirse iyi olur ama olmazsa da dediğim gibi çok büyük bi sıkıntı oluşturmuyor benim için.bazı telefonlarda anlamadığım sebepten sorun oluyormuş
şöyle çözülebilir emin değil ama denemek lazım ama buda
cfw edit gerektirir rofs2 resurcede telgesturecontrols.mif
silip bi denemek lazım yada ofw de aynı dosyayı çekip
c resource ye atıp telefonu yeniden başlatıp denemek lazım
çok güzel abi ellerine sağlık.bunun rm-559 yani x6 içinde yapsaydın keşke.bendede olsun isterdim
- - - Eklendi - - -
abi x6 için yapa bilirmisin?
elimde telefon olsa hiç problem değil ama telefon olmadığından
yapamıyorum ama beli olmaz bir telefon ayarlayabilirsem bakarım
abi sen yap ben flaş atıp deneyip sana söylerim çalışıp çalışmadığını
- - - Eklendi - - -
zahmet olmazsa eğer
- - - Eklendi - - -
yaptığın şey güzel olmasa hiç ısrar etmiycem ama çok hoşuma gitti
bakarım kardeş bu ara biraz yoğunluğum var
müsai bir ara deneriz