Efsane 5800 v60 c6 v 42 belle edition final güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

capkino_42

Üye
kardes nokia pipss yüklemeye çalıştığımda güncelleştırme hatası veriyor cfw yi kurma dan önce yükleniyordu simdi yüklenmiyor bazı programları yükledim zamanda dahili bileşen hatası veriyor yardımcı olabilir misin ne yapmam gerekiyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu cfw de şunu kesin olarak söyleyebilirimki
qt uygulamalarında yüklememe sorunu yok senin yüklediğin
uygulama anladığım kadarıyla qt tabanlı neden hata alıyorsun anlamadım
örneğin hangi uygulama senin yüklemeye çelıştığın

cappa_tr

Üye
En baştan cfw yi atarken biçimlendirmiştim hafıza kartını. Birde titreşimi kapatıp denedim bu sefer donma yapmadı müzikte sadece cevapla tuş kilidini aç ta bi saniyelik donma yapıyo sanırım donanımsal bi sorun benimki saol ilgilendiğin için

Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Rasim kardeşimizin önceki cfw'sini de kurmuştum. O cfw'de de aynı sorunu yaşamıştım şimdi de yaşıyorum.cfw kurmadan önce böyle bi problem yoktu. Çok önemsemedim halen de önemsemiyorum çünkü cfw çok güzel gerçekten.varsın biraz donsun biri aradığında :) Bu arada müzik klasörü falan daha iyi olmuş bu. Ellerine sağlık tekrardan keyifle kullanıyorum. Bu telefondan çok sıkıldım 4 yıldır kullanıyorum ama yazılım değiştirerek kendimi kandırıyorum sayende :) Bu arada bu belle topbar'ın da ilginç bi özelliğini keşfettim. belle topbar açıkken ve telefon kilitliyken, telefonda herhangi bi değişiklik olduğunda (şebeke gidip gelmesi, şebeke 3g'ye geçmesi, wifi bağlanması veya kopması vb.) ekran ışığı yanıyor ve öylece kalıyor hala kilitli kalıyor ama ekranın ışığı yanıyor yani. Köyde çalıştığım için farkettim. Eğer şarjım çok az gidiyo artık diyenler varsa bu yüzdendir. Saygılar.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle cfw yi beğendiğinize sevindim
ama arama gelme esnasında bir saniyelik donma olayını
anlamadan samimiyetle diyorum cfw deneme esnasında
defalarca arama yaptım ve arama aldım böyle bir problem görmedim
aksi taktirde olsa idi kesinlikle cfw yi tekrar gözden geçirirdim benim cfw lerimi bilen
biliyor yani arama esnasında daki 1 saniyelik donma o kadar mühim değil ama hal ederdim
bazı telefonlarda sebebi herne ise yapıyor olabilir buda o kadar mühim değil bencede

• Beğen
Tepkiler: coysi

cappa_tr

Üye
arkadaşlar öncelikle cfw yi beğendiğinize sevindim
ama arama gelme esnasında bir saniyelik donma olayını
anlamadan samimiyetle diyorum cfw deneme esnasında
defalarca arama yaptım ve arama aldım böyle bir problem görmedim
aksi taktirde olsa idi kesinlikle cfw yi tekrar gözden geçirirdim benim cfw lerimi bilen
biliyor yani arama esnasında daki 1 saniyelik donma o kadar mühim değil ama hal ederdim
bazı telefonlarda sebebi herne ise yapıyor olabilir buda o kadar mühim değil bencede

Sorunu eksik anlattım ben, şimdi tam olarak anlatayım. Zil sesini bi mp3 şarkı seçtiğimizde oluyor bu donma ve bende 1 saniye değil. Çalarken sürekli donarak çalıyor. Yani ses ve ekrandaki gelen arama animasyonu donarak gerçekleşiyor. Normal zil sesleri seçiliyken böyle bi sorun olmuyor. O yüzden dedim donanımsal olduğunu düşünmüyorum diye. Ben sorun etmiyorum bu olayı, cfw'den gerçekten memnunum. Tekrar tekrar ellerine sağlık. Sorunu tam olarak bil diye anlattım.
Bundan ayrı olarak birşey sormak istiyorum eğer bilginiz varsa. Accel switch'i kendim kurup ekranda widget'a kısayol koymak istedim ama diğer uygulamalar listede çıkarken accel switch listede çıkmıyor. bir önceki cfw'de böyle bişey olmamıştı. Anlamadım neden olduğunu. Belle topbar'da önceki mesajımda anlattığım sorun olduğu için kullanmıyorum. O yüzden kısayol koymak istedim ama listede çıkmıyor nedense.
Saygılar...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
cappa tr kardeşim acellsiwtc listede gözükmeyecektir
çünkü böyle mod istendi bende bir çok kulanıcı tarafında
mediabara eklemek için uygulamayı cfw de uid nosu ile
gizledim açmak istersen cfw yi edit yapmak lazım yapabilirsen
modunu veririm sana

• Beğen

cappa_tr

Üye
Vallahi cfw edit işine hiç girmedim. Bu saatten sonra da bi accel switch için edite hiç gerek yok :) yine de sağol kardeş. Bu zil sesini mp3 şarkı seçtiğimizde donma olayına ne diyorsun? Yani neden olabilieceğine ilişkin bi düşüncen var mı? Yani eğer basit bi çözüm geliştirilebilirse iyi olur ama olmazsa da dediğim gibi çok büyük bi sıkıntı oluşturmuyor benim için.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bazı telefonlarda anlamadığım sebepten sorun oluyormuş
şöyle çözülebilir emin değil ama denemek lazım ama buda
cfw edit gerektirir rofs2 resurcede telgesturecontrols.mif
silip bi denemek lazım yada ofw de aynı dosyayı çekip
c resource ye atıp telefonu yeniden başlatıp denemek lazım

• Beğen

cappa_tr

Üye
bazı telefonlarda anlamadığım sebepten sorun oluyormuş
şöyle çözülebilir emin değil ama denemek lazım ama buda
cfw edit gerektirir rofs2 resurcede telgesturecontrols.mif
silip bi denemek lazım yada ofw de aynı dosyayı çekip
c resource ye atıp telefonu yeniden başlatıp denemek lazım

dediğim gibi edit işine hiç girmedim. telefonda c:/resource'a baktım ama dediğin isimde yani telgesturecontrols.mif isimli bir dosya yok. neyse donarak kullanmaya devam. dediğim gibi çok da problem değil zaten. teşekkürler tekrardan ellerine sağlık. selametle.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eywallah yalnız dediğim telgesturecontrols.mif
c resurce de zaten yok bunu ofw de çekip c resourceye atmak lazım

• Beğen

coysi

Üye
ustad bu cfni kulanıyordum çıkta memnunum ama mozayıkı
deneyecem çunku cf lerın de çok memnunum emeyıne sağlık

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
memnun kaldığına sevindim
güle güle kulan

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
reis ellerin kolların dert görmesin süper olmuş qt sorunu yok değil birde reis ben seni temaları sildim saydam tema yapmıştım onu mod pc de benim özel kinetik ve dokunmatik ekran mod yarın var onu kulandım açılışı değiştirdim yaptık bişeyler yayınlamıyacam reis dosya yöneticisindeki diğer hafızaları nesil gizlerim mod varmı sende varsa bir link atarmısn

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
modu bende olması lazım pc ye geçince veririm

SFarrux

Üye
çok güzel abi ellerine sağlık.bunun rm-559 yani x6 içinde yapsaydın keşke.bendede olsun isterdim

- - - Eklendi - - -

abi x6 için yapa bilirmisin?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel abi ellerine sağlık.bunun rm-559 yani x6 içinde yapsaydın keşke.bendede olsun isterdim

- - - Eklendi - - -

abi x6 için yapa bilirmisin?

elimde telefon olsa hiç problem değil ama telefon olmadığından
yapamıyorum ama beli olmaz bir telefon ayarlayabilirsem bakarım

SFarrux

Üye
elimde telefon olsa hiç problem değil ama telefon olmadığından
yapamıyorum ama beli olmaz bir telefon ayarlayabilirsem bakarım

abi sen yap ben flaş atıp deneyip sana söylerim çalışıp çalışmadığını

- - - Eklendi - - -

zahmet olmazsa eğer

- - - Eklendi - - -