Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre haydi içeri

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre haydi içeri
EVET ARKADAŞLAR MAXİ ÜYELERİNİN İSTEYİ GÖZÖNÜNDE TUTULUP FW YENİDEN DÜZENLENDİ HACK YAPILDI DAHA ÖNCE BENZER FW YAPTIM BİR SORUN YOKTU FAKAT FW HACKSIZDI VE ÇOK TALEP ALDIM İŞE KOYULUP FWYİ HACK YAPTIM YAPILAN DÜZENLEMELER ŞUNLR FW YENİDEN DÜZENLENDİ HACK YAPILDI KAMERA İYİLEŞTİRİLDİ GEREKSİZ DOSYALAR SİLİNDİ DİLER KALDIRILDI SADECE TR VE ENG MEVCUT T9 FUL WİDGET EKLENDİ TEMA SADECE ORJİNAL SOUND WAWE EKLENDİ BİRÇOK İŞE YARAMAYAN UYGULAMA SİLİMESİNE RAMEN BOŞ ANCAK 72 YAPABİLDİK SEBEBİ WİDGETE ÇOK ÖZELİK OLMASIDIR ÖNCEKİ FWDE BAZI AKADAŞLAR SMRT GO UYGULAMASININ ÇALIŞMADIĞINI SÖYLİYORLARDI BU GİDERİLDİ ARKADAŞLAR FW DEFALARCA DENENDİ TEST EDİLDİ KESİNLİKLE SORUN YOK SİZLERDEN RİCAM KURULUMU HATASIZ YAPINKİ BU EMEKLER BOŞA HARCANMASIN ŞİMDİ KURULUM GEÇMEDEN DOSYAYA ROM PATCER PLUS VE CZ MAKER VE PACLERİDE EKLEDİM FW HACKLIDIR MERAK ETMEYİN SİZİN YAPACAĞINIZ ROMPTCEHERİ C YE KURUP CZ MAKERİDE KURUN SON OLARAK HAFIZA KARTINIZDA PATCHER ADINDA BİR KLASÖR YAPIP PATC KLASÖRUNDEKİLEİ BU KLASÖRÜN İÇİNE ATIN VE KEYFİNİ ÇKARIN TABİ BUNLARI FW Yİ KRDUKTAN SONRA YAPIN FW ZATEN HACKLI BEN ROMPCHER FALAN İSTEMEM DİYENDE KURMAYABİLİR EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ GEÇELİM KURULUMA BEN KISACA ANLATACAM ZATEN HERKES KURMAYI BİLİYOR BİLMEYENLEREDE MAXSİDEKİ JAF KURULUM LİNKİNİ VERECEM BAKARAK YAPABİLİRLER EVET İNDİRDİYİNİZ RAR DOYASINDAKİ RM-356 KLASÖRU MASA ÜSTÜNE ATIN TLFNU KAPALI ŞEKİLDE PCYE BAĞLAYIN JAF EMUYU AÇIN START YAPIN SIRASIYLA BB5 DEAD USB MANUAL FLAŞ NORMAL MOD OFLİNE VE MCU TIKLA ÇIKAN PENCEREDE PRD COOr DOSYASINI SEÇ VE PPM YE TIKLA ÇIKAN PENCEREDE ROFS2 DOSYASINI SEÇ SON OLARAK APE-VARİANT TIKLA ÇIKAN PENCEREDE ROFS3 FPSX DOSYASINI SEÇ VE FLAŞLA BU KADAR SİZLERE ÖNİZLEME LİNKİDE KOYACAM BAKIN HOŞUNUZA GİDECEYİNE EMİNİM AMA TABİ TERCİH SİZİN ARKDAŞLAR BU KADAR EMEYİN KARŞILIĞINDA SİZLERDEN SADECE BİR TEŞEKÜR İSTİYORUM BUNU ÇOK GÖRMEYİN TEŞEKUR MESAJI AYRI TEŞEKUR BUTUNUNA BASMAK AYRI ARKADAŞLAR UNUMAYIN TEŞEKUR BUTUNUNA BASIN NOT ARKADAŞLAR UNUTMAYIN FWYİ YUKLEDİYİNİZDE TLFN AÇILDIKTAN SONRA TELEFONU MUTLAKA YENİDEN BAŞLATIN UNUTMADAN VE KURULUMDAN ÖNCE HEM HAFIZA KARTI HEM TLFNA FORMAT ATIN MESAJLAR BÖLÜMÜNDE SEÇENEKLER AYARLAR DA HAFIZA KARTINI SEÇİN SON BİR NOT WİDGETE KULANMADIĞINIZ UYGULAMALARI KAPATINKİ TLFNUNUZ RAHAT ÇALIŞSIN BUNLAR ÖNİZLEME LİNKLERİ ---

JAFLA YUKLEME LİNkİ http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html ---- NOOT LÜTFEN BU KADAR EMEYİN KARŞILIKSIZ BIRAKMAYIN TEŞEKÜR BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN VE GÜLE GÜLE KULANIN---BY RASİM --DOWLAND LİNKİ ALTADIR
Uploaded with ----
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with İŞTE DOWLAND LİNKİ

• Beğen
Tepkiler: hikmet366, safak1903, volkan134 ve 52 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
büyük harflerle yazmazsanız sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: Accort

estami

Üye
Teşekkürler Rasimcan üstadım eline emeğine sağlık....

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
--------------- Ekleme ---------------

tamam nadir bey not önizleme yeniden ekledim ve düzenledim

estami kardeş güle güle kulan

reddevilmt_

Üye
Teşekkürler,fakat bundan öncekinde bulunan ram yetersizliği,acaba bunda varmı?
Yorumlara göre , bu gece yükleyeceğim.
Elinize sağlık...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş yükle tlfnunu yeniden başlat format atmayı unutma kurulumdan önce tabi hafıza kartınada

terzim

terzim

Üye
once hayırlı olsun ama suanadek yukledım belkı 40 oldu ama ıllakı sorun cıkdı bu nasıl bılmıyom :(

estami

Üye
Yükledim harika ve mükemmel

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sorun yok orda yazdıklarımı aynen uygula

estami

Üye

DÜZELTME:Ben flashı c6 v20 yükler gibi attım hayretki telefon çalıştı yine rofs dosyalarından birini yükledi yani diğer şekilde flash atacağım sonucu yazarım yine..

Deneyip hemen yazacağım..

Mükemmel ötesi ellerine emeğine sağlık muhteşem gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: gezegen5271
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle sorunsuz bir fw dir

estami tlfnu yenidn başlat msjlarda hafıza kartı seç

estami

Üye
Evet yeniden flashladım ve herşey sorunsuz şu an ( temalar ve ram düzeldi) hata bende imiş üstadım özür.. ellerine sağlık Rasimcan üstad harika bir FW..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
beyendiyine sevindim güle güle kulan estami kardeş

estami

Üye
Hız ve stabilite ve görsellik çok güzel olmuş..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan sekolele kardeş

sekolele

sekolele

Üye
eyvallah rasim kardess iniyo suan gorsellik cok hosuma gitti

filozof66

Üye
kardeşim ellerine sağlık süpersin valla.başınıda ağrıttık kusura bakma sağolasın tekrardan:))

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
nedemek filozof kardeş yeterki sizin gibi kardeşlerimiz memnun kalsın güle güle kulan

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
kardeş eline sağlık ama resimler gözükmüyor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
zafer kardeş resimler sayafa 1 de sayfanın alt bölumunde linkler var ordan bakabilirsin

nedemek filozof kardeş yeterki sizin gibi kardeşlerimiz memnun kalsın güle güle kulan

Üst Alt