Püf Noktası Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün GDR3 Developer Preview yayınlandı, ve sizde test etmek istiyorsanız hemen aşağıda ki basit bir kaç adımı takip edin:

1- Linkten uygulamayı telefonunuza yükleyin.

2- Adresine girin.

3- Start Building butonuna tıklayın.

4- Gelen ekranda kullandığınız e-posta ve şifrenizi yazın.

5- Karşınıza onaylama ekranı gelecek evet deyin.

6- İsminizi ya da kuruluşunuzu (daimi olacaksanız) yazın. Kırmızı yıldızın olduğu yerdeki kutucuğa bir tik koyun ve "register" tıklatın.

Başarı ile kayıt oldunuz. Şimdi telefonunuzdan indirdiğiniz uygulamaya girin.

7- Next > Accept adımlarından sonra yukarıda ki App studio hesabınızın bağlı olduğu e-posta yı ve şifreyi girin. Ardından karşınıza gelen ekranda ki kutucuğa tik koyun ve "done" butonuna tıklatın. Uygulama otomatik kapanacak.

8- Ayarlar > Telefon güncellemeleri > "Güncellemeleri Denetle" butonuna tıkladığınızda güncelleme inmeye başlayacaktır.

Verilerinizi yedeklemeye gerek yoktur. İyi forumlar.
amber'e geri dönme gibi bi şansımız varmı varsa nasıl ?

YkPkY

YkPkY

Üye
ekran döndürme,
multi tasking,
sms,mail bildirimlerini istediğimiz sese ayarlama,
sürüş modu,

güzel olmuş.
ekran döndürmeye title lazım.
şimdilik donma takılma,facebook,viideo gibi sorunlarla karşılaşmadımkonu sahibi arkadaşım süpersin bu arada

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy ve n000k
emz

emz

Üye
arkadaşlar hepinize merhaba.
ayrıca konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
maxicep wp forumunda gezinirken buldum konuyu ve ilgimi çekti girdim.
arkadaşın anlattığı gibi tüm adımları cep telefonuyla yaptım bu soruluyordu oluyor.
herkesin dediği gibi güncelleme %100de uzun kalıyor bu da doğru. Şu anda yükleniyor. Yüklenince
yazıma devam edeceğim. ( lumia 520 kullanıyorum.)Arkadaşlar tam şimdi açıldı telefon.
telden yazıyorum. Güncelleme süresini siz hesaplayın. Ama daha incelemedim. Bu arada Avea 3g ile hücresel olarak indirdim güncellemeyi. İnceleyince yorum yazarım.

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
yasirtaha

yasirtaha

Üye
dün akşam Kendi 920 me ve bugün kardeşimin 620 sine yükledim herhangi bir problemle karşılaşmadık ama şu ekran kişilit olayına takıldım öylece kalıyor öyle yapılana kadar kilitlenince yatayda kaldıysa yatay dikeyde kaldıysa dikeyde açılsın.
Daha iyi olmazmıydı

emz

emz

Üye
Arkadaşlar yüzeysel olarak inceledim ama şöyle söyleyeyim çok güze olmuş. En belirgin üç özelliği var.
1-)Uygulama kapama seçeneği(çok kolaylaşmış)
2-)Sürüş modu(bildirimlerden kurtuluyorsunuz araçtayken)
3-)Ekran döndürme sensörünü kapama(şarj kesinlikle çok daha fazla gidecek)

Ayrıca telefonu azcık zorladım ve ısınma azıcık azalmış ve alet kesinlikle daha hızlanmış. Kısacası ben ön onay verdim. Size de tavsiye ederim. Ama desteklerinizle eminim ki Microsoft gdr3'ün tam sürümünü daha güzel hale getirecektir. Kesinlikle yükleyin ve görün.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün akşam Kendi 920 me ve bugün kardeşimin 620 sine yükledim herhangi bir problemle karşılaşmadık ama şu ekran kişilit olayına takıldım öylece kalıyor öyle yapılana kadar kilitlenince yatayda kaldıysa yatay dikeyde kaldıysa dikeyde açılsın.
Daha iyi olmazmıydı
denemediniz sanarım zaten ekran yatayla kilitlersen yatay açılabilen programlarda yatay açıyor dikey ayarlarsan öyle yapıyor bu özelliği çok hoşuma gitti benimde

dakamon

dakamon

Üye
Ekran döndürme sensörü ne kadar enerji harcıyorduki şaşırıyorum :) ya gerçekten çok harcıyor yada hurafe. Ben kapattım ekran döndürme olayını şarj konusunda aynı değişen bi durum yok açıkcası.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ekran döndürme sensörü ne kadar enerji harcıyorduki şaşırıyorum :) ya gerçekten çok harcıyor yada hurafe. Ben kapattım ekran döndürme olayını şarj konusunda aynı değişen bi durum yok açıkcası.
bende senle aynı fikirdeyim pek harcadıgını düşünmüyorum açıkçası sadece günlük hayatta bazı durumlarda zorluk yaratıyordu o kadar

dakamon

dakamon

Üye
bende senle aynı fikirdeyim pek harcadıgını düşünmüyorum açıkçası sadece günlük hayatta bazı durumlarda zorluk yaratıyordu o kadar
He ya arkadaş böyle koltukta yan yatıyorum o anlarda resmen eziyet çekiyordum şimdi ohh mis gibi :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Sürüş modu tam olarak nedir arkadaşlar?

remzi33

remzi33

Üye
senin söylediğin hiç bir sorunla karışalmadım ben sen telefına bir format at bence sende bir şeyler olabilir hatta şöyle bir iyileştirme yapılmış geçenlerde kamera yakınlaştırınca ekran az birşey değişiyordu donuyor gibi oluyordu dün denemedim böyle bir srounda şuan gözükmüyor bende üzerinde bir düzenleme yapıldımı bilmiyorum ancak sorun yok yani şuanlık

hocam dediklerin doğrudur seninki de sorun çıkmamış olabilir. Ben zaten her zamn oluyor demedim sorunlar için. Ama kısa bir sure de olsa sorun çıkıyorsa güncellemede sıkıntı var demektir. Milyonlarca insana bir hizmet satılıyorsa bunun kusursuz olması ve herkesin rahat ve sorunsuzca kullanabilmesi şarttır. Mesela ilk yorumu yazalı beri sorun yok bende. Ama bazı yerlerde sıkıntı var. Bilmiyorum herhangi bir kodlamayla hiç uğraştım mı ama kısaca anltayım. Webtasarım yapıyorum. Koca bir site kodlaraınız sayfalarca. Tek hafr veya işaret bazen tüm siteyi mahveder. Bazen se o hata sadece belli yerlerde çalıştığı için kusursuz görünür ama sıra o koda geldiği zaman patt hata mesajlaru sıralanır ekrana. Bunun gibi duşun yazılımı da. Herşeyin kodu kısmen bağımsız. Sıra hatalı koda geldiğinde kendini belli eder. Format veya Flash atmak çözüm değil. Çözüm geribildirimlerle sorunları ms ye iletmek. Bana 1600 ₺ ye cihaz ve sistem satmasını bilen bir şirket hizmet de vermek zorunda ve ben ms bin bundan kaçacağını sanmıyorum. Sizden ricam burda bir sorun listesi yapılması. Bir konu açılsın ve sorunlar toplanıp listelensin. Aynı sorun ne kadar çok kişi tarafından iletilirse o kadar çok üstüne düşer ms.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam dediklerin doğrudur seninki de sorun çıkmamış olabilir. Ben zaten her zamn oluyor demedim sorunlar için. Ama kısa bir sure de olsa sorun çıkıyorsa güncellemede sıkıntı var demektir. Milyonlarca insana bir hizmet satılıyorsa bunun kusursuz olması ve herkesin rahat ve sorunsuzca kullanabilmesi şarttır. Mesela ilk yorumu yazalı beri sorun yok bende. Ama bazı yerlerde sıkıntı var. Bilmiyorum herhangi bir kodlamayla hiç uğraştım mı ama kısaca anltayım. Webtasarım yapıyorum. Koca bir site kodlaraınız sayfalarca. Tek hafr veya işaret bazen tüm siteyi mahveder. Bazen se o hata sadece belli yerlerde çalıştığı için kusursuz görünür ama sıra o koda geldiği zaman patt hata mesajlaru sıralanır ekrana. Bunun gibi duşun yazılımı da. Herşeyin kodu kısmen bağımsız. Sıra hatalı koda geldiğinde kendini belli eder. Format veya Flash atmak çözüm değil. Çözüm geribildirimlerle sorunları ms ye iletmek. Bana 1600 ₺ ye cihaz ve sistem satmasını bilen bir şirket hizmet de vermek zorunda ve ben ms bin bundan kaçacağını sanmıyorum. Sizden ricam burda bir sorun listesi yapılması. Bir konu açılsın ve sorunlar toplanıp listelensin. Aynı sorun ne kadar çok kişi tarafından iletilirse o kadar çok üstüne düşer ms.
dediklerine katılıyorum programla aram az bir bilgim var dediğin gibi öyle sorunlar çıkabilir sorunların toplanması ve ms yollanmasıda gerekiyor zaten bu forumların kuruluş amacı o

emz

emz

Üye
Arkadaşlar remzi33 doğru söylüyor. Herkes bir foruma yazsın sorununu. Ama ben tam olarak hataları nereye ileteceğimi bulamadım. Bilen varsa yazarsa oraya iletelim hataları.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
denemediniz sanarım zaten ekran yatayla kilitlersen yatay açılabilen programlarda yatay açıyor dikey ayarlarsan öyle yapıyor bu özelliği çok hoşuma gitti benimde
yok denedimde hani yatay durumda internetteyim kilit açıkken tuş kilidini açınca yan dönüyor ya kilit kapalıyken de aynı şekilde olsa dik çevirmemiz gerekincede kilit aç kapa uğraşmasak olmazmı hani

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yok denedimde hani yatay durumda internetteyim kilit açıkken tuş kilidini açınca yan dönüyor ya kilit kapalıyken de aynı şekilde olsa dik çevirmemiz gerekincede kilit aç kapa uğraşmasak olmazmı hani
biraz değişik yorum olmuş bir kısmınıda anladım sanki ama kilit kapalıyken internette geziyorsun tuş kilidi kapandı sen yukarı kaladırıp açtıgında ilk olarak dik gelmesinden mi şikayetçisin sen

yasirtaha

yasirtaha

Üye
biraz değişik yorum olmuş bir kısmınıda anladım sanki ama kilit kapalıyken internette geziyorsun tuş kilidi kapandı sen yukarı kaladırıp açtıgında ilk olarak dik gelmesinden mi şikayetçisin sen
ben anlatamadım ama sen gayet güzel anlamışsın

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben anlatamadım ama sen gayet güzel anlamışsın
onun için çözüm varmı şuanlık bilmiyorum ancak şimdi deneme yaptım hemen düzeliyor 2sn de çok sorun oluyormu peki sitelerde ben net kapalıyken denedimde görüntüde bir anlık bozulmalara neden olabilir ancak pek sorun olacağını sanmıyorum ben şundan şikayetçiyim aslında tüm sistemin yan yatması olsaydı daha iyi olurdu ve üst kısımları yan çevirde çok büyüyor bunları düzenleseler daha faydalı ve kullanışlı olucagını düşünüyorum

yasirtaha

yasirtaha

Üye
tabi olabilir senin dediğinede katılıyorum

Rainesto

Rainesto

Üye
Yükleyince telefondaki uygulamalar gidiyor mu ?

Üst Alt