Haber Gdr3 Güncellemesi Hakkında Daha Fazla Bilgi (resmi Kaynak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Gdr3 Güncellemesi Hakkında Daha Fazla Bilgi (resmi Kaynak)
Daha fazla canlı fayans için daha büyük bir başlangıç ekranı. Bir yeni, özelleştirilebilir sürüş modu. Daha iyi erişilebilirlik seçenekleri.

Bunlar sadece bazı yeni özellikler ve yenilikler için önümüzdeki birkaç ay içinde varolan telefon-e doğru yuvarlanacak Windows Phone 8 güncelleştirme 3 ' te teslim etmek hazırlık yapıyoruz. Mühendislik ekibi güncellemeleri Windows Phone için teslim etmek için sorumlu müdür olarak bugün ne yıl bizim üçüncü resmi güncelleştirmesi yer hakkında biraz daha söylemek istedim — artı yeni bir önizleme program geliştiriciler kendi uygulamaları sorunsuz çalışmasını en son yazılım üzerinde tutmak için başlatılması açıklayın.

Bizim Avrupa'daki pazarımız %10 büyüdü.Bizim donanım ortakları, bu arada, bu yenilik avantajı şaşırtıcı yeni Windows Phone cihazları ve yıl boyunca serbest bırakarak çekici olmuştur.

Biz bizim en son resmi güncelleme Windows Phone 8 planlamak için oturdu, biz akılda üç ana mühendislik amaçları vardı:

  1. İnanılmaz yeni Windows Phone aygıtları etkinleştirin.
  2. Geçerli kullanıcı ve ortakları için yeni özellikler ile platform geliştirmek.
  3. Genel kalitesini artırmak.
Daha büyük, daha yüksek çözünürlüklü ekranlar için destek
Bu yüzden yeni bir güncelleme 5 ve 6 inçlik dokunmatik ekranı ile gelecekteki Windows Phone cihazları için yol açıyor. Büyük, 1080p HD görüntüler Bu cihazlar üzerinde Windows Phone bile daha kişisel hale getirecek — örneğin spor jumbo-sized başlangıç ekranlar için altı Live kiremit arasında dört yerine Oda tarafından.

Daha büyük bir açılış ekranında, daha fazla insan, bilgi ve önemi apps pin yeteneği anlamına gelir. E-posta, Fotoğraflar, insanlar ve müzik gibi yerleşik uygulamalar ve hub'ları ve videolar da dikkatle ek gayrimenkul üzerinde 6 inç ekranlar tam yararlanmak için ölçeklenir.



Daha güçlü donanım
Daha büyük ekranlar ek olarak güncelleştirme 3 Qualcomm Snapdragon 800 dört çekirdekli işlemci için destek de getirecektir. Bu çip sunuyor ekledi beygir gücü bizim zaten bu sıvı işletim sistemi bile daha iyi performans yapmak gerekir.

Sürüş modu
Sürüş modu adı verilen yeni bir özellik daha az dikkat dağıtıcı ile nokta b noktasından bir edinmenizi sağlar. Bağlı bir Bluetooth cihaz ile çalışma, sürüş modu kilit ekranında bildirimleri sınırlamak için tasarlanmıştır — metinler, aramalar ve hızlı durum uyarıları dahil olmak üzere — kadar güvenli bir şekilde park etmişsin.



Hatta sürüş modu zaman onları geri almak bildirmek için direksiyonuna konum arayan insanlar veya metin için otomatik yanıt göndermek için yapılandırabilirsiniz.

Yeni erişilebilirlik özellikleri
Başka bir vurgulamak yeni güncelleme mobil erişilebilirlik için Windows Phone tek bir özellik ancak Windows Phone görmek, duymak ve kullanımı daha kolay hale getirmek için tasarlanmış uygulamalar paketi değil 8 ' dir. Ekran okuyucu dahil, apps, çağrıları ve kişilerinizi yönetebilirsiniz, metinler ve e-postalar göndermek, internette gezinti, Skype ve Lync'in görüşme yapmak ve bildirimlerini alarm, takvim olayları ve düşük pil uyarıları gibi duymak kör ve görsel zayıflatmak kullanıcı kolaylaştırır.

Gelişmiş Internet Paylaşımı
Birçok Windows Phone 8 hareket eden hotspot kablosuz hücresel veri bağlantınızı paylaşarak döner Internet Paylaşımı özelliği aşina vardır.

3. Güncelleme Windows 8 cihazlar için bir veri-savvy etkin telefonunuzu kullanmak daha kolay yaptık. Sadece çift telefon ve Windows 8.1 PC veya tablet Bluetooth, üzerine dokunun, ağ adı ve hasta'var olmak bağlı ve gitmeye hazır. Gerek yok bir şifre girin veya telefon kazmak ve Internet paylaşımı aç — sizin için yapılır.

Ama bekleyin, dahası da var
Tüm Windows Phone 8 güncelleştirme 3 dolu değil. Yanı sıra altı-luk performans tweaks ve geliştirmeleri yüzlerce, Ayrıca birkaç için istediğinin de dahil olmak üzere küçük ama kullanışlı yeni özellikler bir grup hazırladık. Bunlar aşağıdakileri içerir:

  • Daha yararlı Zil Sesleri: Update 3 ile daha fazla şeyler için özel zil sesleri kullanabilirsiniz — anlık ileti, e-posta, sesli ve anımsatıcıları dahil. Siz bileceksiniz böylece kim özel zil sesleri için metin iletileri, kişileri atayabilirsiniz vardır manifatura sen bile bakmadan.
  • Daha fazla büküm ve Not: yatakta e-postaları okumak çalışırken ekran iplik tutmak mı? O yerde sabit tutmak için yeni döndürme kilit seçeneği kullanın.
  • Daha iyi depolama yönetimi: Yeni Depolama ayarları telefonunuzda yer açmak ve geçici dosyaları yönetmek daha kolay yapmak. Yeni bir Kategori görünümü, ne bir bakışta yer alarak gösterir.
  • Kolayca uygulamaları kapatın:Şimdi App switcher onlarla tamamladığınızda uygulamaları hızlı bir şekilde kapatmak için kullanabilirsiniz.
  • Wi-Fi bağlantısı kutudan: hücresel veri sağ kutunun dışında tasarruf başlayabilirsiniz böylece şimdi Wi-Fi için telefonu kurmak sırasında bağlayabilirsiniz.
  • Daha iyi Bluetooth: takım iyileştirmeler için Bluetooth aksesuarları bağlantı kalitesini artırmak için bir sürü yaptı.


Gördüğünüz gibi bazı eğlenceli ve kullanışlı şeyler Windows Phone 8 güncelleştirme 3 olduğunu. Gelecekteki güncellemeler için öneriler varsa, bunları sitemize gönderin. Biz her zaman geribildirim için teşekkür ederiz ve yeni iş önceliklerini olarak dikkate alın.

Peki ne zaman bu telefonunuza gelecek mi? Daha önce de belirtildiği gibi ürün, başlangıçta önümüzdeki haftalarda başladı ve birkaç ay boyunca devam edecek. Belirli bir zamanlama taşıyıcı ve telefon modeli üzerinde bağlıdır.

Geliştirici önizleme programı duyuruyu
Son olarak, bugün de geliştiriciler için Windows Phone önizleme duyurmaktan mutluyum. Öylesine onlar-ebilmek tahkik onların apps yeni kod beklendiği gibi çalıştığından narh denize indirmek bugün, program bizim işletim sistemi güncelleştirmeleri erken erişim app geliştiriciler sağlar.

Katılmak ve Windows Phone 8 güncelleştirme 3'ü karşıdan yüklemek için üç koşulu karşılayan gerekir: size kayıtlı , veya kayıtlı bir geliştirici konum.

Resmi geliştirici Blog yeni program hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Deneyin ve bize bildirin düşünüyorum ve Windows Phone sürekli ilgi için teşekkürler!
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Hagios

Hagios

Üye
Direk google translate :kotu:

Yinede teşekkürler.
 

respection123

Üye
5'inc altı Lumiaların Çöküş belgesi :(
 
Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haberde yeni bir durum yok.
Söz konusu bilgiler zaten sabit konuda en sade haliyle mevcut.

İpucu - Şimdiye Kadar Windows Phone 8 ( Konu Güncellendi.)

Artık yeni gelişme; güncellemenin yayınlanması yada güncellemeye ilişkin yeni içerik sızıntıların ortaya çıkması olur.

Bu arada çeviri de çok kötü olmuş :bottom:

:locked:
 
  • Beğen
Tepkiler: narnia16 ve Hagios
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt