Püf Noktası Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende de bir sorun yok,herşey gayet stabilize durumda

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende sadece run the mepte bir sorun oldu oda benden kaynaklanabilir belki aynı program varsa denerseniz sevinirim onun dışında tüm programları denedim hiç sorun yok cihaz biraz hızlandı

q0nzalez

q0nzalez

Üye
o zaman yakın zamanda gelmesi muhtemel olur bence :) madm bizde en kısa zamanda yukiyelim stabil sorunsuz ise yeniliklere onceden başlıyalım :)

turbocore35

turbocore35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: q0nzalez
maxitekv3

maxitekv3

Üye
Microsoft'un garanti kosullari hakkindaki uyarisini dikkate alin.Ona gore kurun.

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar sorunsuz çalışıyor bende

serkan410

serkan410

Üye
lumia 920 gdr3 yükledim şu sorun var telefon güncellemesi sorgulattığmda şuan güncellemeri kontrol edemiyoruz. (801881e1) hatası alıyorum sizdede böylemi denermisiniz

braayn

braayn

Üye
DNS girili değilse indirmesi lazım

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bende yükleme aşamasındayım %100 ü yüklendi bekliyorum bakalım ne olacak :)

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar bu yüklediğimiz daha önizleme sürümü. Güncellemenin çok eksikleri var daha. Sorun yok cihaz hızlandı diyen arkadaşlar bendeki l920 ve telefon ara ara kasmaya video oynatırken titremeye başladı. Ayrıca telefon depolama ayarındaki geçici dosya silme işlevi çalışmıyor. Grev yöneticisinden açık uygulamaların tümünü kapatınca sistem başlangıç ekranına donuyor. O sırada tema renginiz neyse ekran o renkte bikaç saniye kalıyor. Burda da Bi düzeltme gerekli. Ayrıca cihaz güncellemeden sonra çok ısınır oldu. Biraz geribildirim gibi oldu ama güncellemeyi yapacaklar için tavsiyem görev yöneticisinden uyg kapatma sizin için önemli değilse yapmayın derim. Diğer özellikler şimdilik yetersiz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu yüklediğimiz daha önizleme sürümü. Güncellemenin çok eksikleri var daha. Sorun yok cihaz hızlandı diyen arkadaşlar bendeki l920 ve telefon ara ara kasmaya video oynatırken titremeye başladı. Ayrıca telefon depolama ayarındaki geçici dosya silme işlevi çalışmıyor. Grev yöneticisinden açık uygulamaların tümünü kapatınca sistem başlangıç ekranına donuyor. O sırada tema renginiz neyse ekran o renkte bikaç saniye kalıyor. Burda da Bi düzeltme gerekli. Ayrıca cihaz güncellemeden sonra çok ısınır oldu. Biraz geribildirim gibi oldu ama güncellemeyi yapacaklar için tavsiyem görev yöneticisinden uyg kapatma sizin için önemli değilse yapmayın derim. Diğer özellikler şimdilik yetersiz.
senin söylediğin hiç bir sorunla karışalmadım ben sen telefına bir format at bence sende bir şeyler olabilir hatta şöyle bir iyileştirme yapılmış geçenlerde kamera yakınlaştırınca ekran az birşey değişiyordu donuyor gibi oluyordu dün denemedim böyle bir srounda şuan gözükmüyor bende üzerinde bir düzenleme yapıldımı bilmiyorum ancak sorun yok yani şuanlık

baryanli61

Üye
bütün adımları yaptım ama tel güncel diyor. Birde son adımdaki tik koyacak yer yok

baryanli61

Üye
tamam hallettim ismimden varmış ondan kabul etmemiş teşekkürler

CANGO97

CANGO97

Üye
dakamon

dakamon

Üye
senin söylediğin hiç bir sorunla karışalmadım ben sen telefına bir format at bence sende bir şeyler olabilir hatta şöyle bir iyileştirme yapılmış geçenlerde kamera yakınlaştırınca ekran az birşey değişiyordu donuyor gibi oluyordu dün denemedim böyle bir srounda şuan gözükmüyor bende üzerinde bir düzenleme yapıldımı bilmiyorum ancak sorun yok yani şuanlık

Şu tarz konuşma bir şeyden anlayamayan insankouşmasını andrıyor bana. Bir başkasında olan sende olmuyor diye hemen senin telefonda sorun var sıfırla falan diyorsunuz tam Türk mantığı. Bi kapa aç geçer. Arkdaşalar sorun varsa vardır. Sende olmaması hiç olmayacak anlamına gelmez kodlarda bi hata vardır o koda geldimi başlar sorunlar baş göstermeye. Yada senin telefonun farklıdur modeli ounki farklıdır. Fabrikadan çıkan her ürün %100 her şeyiyle aynı değil bence ne kadar aynı model olsalarda. Önemli olan hiçbir telefonda güncelleme bir sıkıntı yaratmamalı o kadar kusursuz yazılmalı. Biraz haber takip ediyorsan duymuş olman lazımdı bu ios7 betalarında yada samsungun s4 arayüzünde bazı kullanıcılarda mavi ekran gibi telefonun donması takılıp kalması gibi sadece çok az sayıda kullanıcının başına gelen sorunlar çıkmıştı genelde bir şey yoktu ama adamlar güncelleme ile düzelttiler. O zaman apple da deseydi bi format atın geçer diye mantıklı olurmuydu? Herkes gördüğü sıkıntıyı ama Türkçe ama ingilizce geri bildirimini yapsın. Bu gdr3 ün verilmesinde ki amaçta kullanıcıların geri bildirim vermesi ve güncellemenin en iyi hale getirilmesi. Sen telefonuna bi format at senin telefonun kafayı yemiş demek en baştan, bence tamamen tecrübesizlik ve aman bi şey söylimde beni bilir kişi sansınlar mantığıdır.

• Beğen
Tepkiler: remzi33
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
wifi nin kapanması baya bi uzun sürüyor ben sadece bu sorunla karşılaştım... bi değişiklikte ayarlar>telefon güncellemesi kısmında ki güncellemeleri ban bildir kısmı kalkmış sadece veri ayarlarım izin verdiğinde gün. otomatik olarak indir var :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu tarz konuşma bir şeyden anlayamayan insankouşmasını andrıyor bana. Bir başkasında olan sende olmuyor diye hemen senin telefonda sorun var sıfırla falan diyorsunuz tam Türk mantığı. Bi kapa aç geçer. Arkdaşalar sorun varsa vardır. Sende olmaması hiç olmayacak anlamına gelmez kodlarda bi hata vardır o koda geldimi başlar sorunlar baş göstermeye. Yada senin telefonun farklıdur modeli ounki farklıdır. Fabrikadan çıkan her ürün %100 her şeyiyle aynı değil bence ne kadar aynı model olsalarda. Önemli olan hiçbir telefonda güncelleme bir sıkıntı yaratmamalı o kadar kusursuz yazılmalı. Biraz haber takip ediyorsan duymuş olman lazımdı bu ios7 betalarında yada samsungun s4 arayüzünde bazı kullanıcılarda mavi ekran gibi telefonun donması takılıp kalması gibi sadece çok az sayıda kullanıcının başına gelen sorunlar çıkmıştı genelde bir şey yoktu ama adamlar güncelleme ile düzelttiler. O zaman apple da deseydi bi format atın geçer diye mantıklı olurmuydu? Herkes gördüğü sıkıntıyı ama Türkçe ama ingilizce geri bildirimini yapsın. Bu gdr3 ün verilmesinde ki amaçta kullanıcıların geri bildirim vermesi ve güncellemenin en iyi hale getirilmesi. Sen telefonuna bi format at senin telefonun kafayı yemiş demek en baştan, bence tamamen tecrübesizlik ve aman bi şey söylimde beni bilir kişi sansınlar mantığıdır.
arkadaşım tabiki senin dediğin dogru ama ben şuan bir güncelleme gelemiyecegi için yakın zamanda belki yararlı olur diye format at dedim farkı olabilir yani yüklemeden kaynaklanan bazı sorunlar çıkabiliyor başınıza geldimi hiç bilmiyorum ancak neyse ya şimdi o arkadaşın ney yapması gerekiyor önemli olan o bence yani telefon güncellenene kadar hiç bir şey yapmadan bekliyecek mi 1-2 ay belki sürebilir gelmesi o yüzden eğer çok büyük sorun varsa format attı devam ediyor sorun flash atıp amberda kalıcak betayı almıyacak arkadaş eğer sorun amberda ise gdr2 de kalması gerekiyor yani sorunu çözmek lazım tabiki sağlam çalışan bir telefona format at demiyoz bu arada bende hiç bir sorun yok dedim forumda gdr3 ile bir çok sorun yaşanlar var tabiki olucak bende şuana kadar sadece run the mep uygulamasında sorun oldu onun dışında bir sürü sorun yaşayan var bende olmadıysa sorun oluyor mu demem gerekiyor mesela demin birinde youtube de vidyo açarken tel reset atmış adam da merak ediyor her telefonda böyle sorun oluyormu diye bende 3-4 tane vidyo açtım sorun yoktu bende uzun süre kullanmadım ama bazısı faceye girmiyor diyor onada giriyor bende sorun yok yani böyle şeyleri paylaşmak lazım birde adamın telefonunda sorun varsa yani güncellemeden sonra siz ne önerirsiniz ne yaprak sorundan kurtulabilir adam tarayıcıda sorun yaşıyor onu silicek hali yok format atması lazım eğer sonradan kurulan programlarda sorun varsa onları silip baştan kurması lazım veya hiç sorun düzelmiyorsa flash lazım mantık budur ne diyim daha

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt