Püf Noktası Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
görüşlerimizi göndericegimiz link konuya eklemenizde fayda var

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
beats

beats

Üye
@MCR Killjoy konu başlığını ilk gördüğümde hakan hepcanın meşhur cümlesi aklıma gelmedi değil :ah konu için:tşk:

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
serkan410

serkan410

Üye
gdr3 betadan sonra telefon güncellemesi sorguladığında bu hatayı alan varmı 801881e1

serkan410

serkan410

Üye
dil bölge ayarlarında Türkçe Türkiye Türkiye mi yazıyor bakarmısın bi

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
@MCR Killjoy konu başlığını ilk gördüğümde hakan hepcanın meşhur cümlesi aklıma gelmedi değil :ah konu için:tşk:

Eheh, sen söyleyince fark ettim bende. :ehe

görüşlerimizi göndericegimiz link konuya eklemenizde fayda var

Hemen ekleyelim. :op:

Not: Linke bir göz gezdirdimde, verilen link sadece App Studio hakkındaki geri dönüşleri içeriyor.

Vandera

Üye
bu geri bildirimleri nereye yapacağız arkadaşlar?

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bende indiriyorum bide biz deniyelim bakalım nasıl olmuş :) konu için teşekkürler :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
benimde sürüm aynı ama no apps diyo ?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar ben daha önce gdr3 betayı yüklemiştim....bu ilkel dediğiniz o eskisinden farklımı yoksa aynı şey mi her ikisi...bilgisi olan varsa açıklayabilir mi????

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ederim @MCR Killjoy (Teoman) kardeşim.
Ama ben de nedense şöyle bir hata veriyor.
Birkaç kez denetlettim yine veriyor, neden acaba :allalla:

Tamam sorun hal oldu, nedense kilit ekranı kilitlenince sanırım güncelleme yapmıyor, bir kaç denememden sonra oldu.
yüklüyor bakalım.
Tekrar teşekkürler. :oke:
- / +'ları testten sonra yazarım :eller:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
senin telefon ayarlarında bir sorun olabilir,klavye vs. bazı sorunlardan bahsediyorlar ama ben anlayamadım

erdincpolat

erdincpolat

Üye
kardeşim saol konu için adım adım telefondan uyguladım yöntemleri, şuanda indiriyor bakalım olmuşmuolmuş olmuş idare eder en azından 3 5 eksik giderilmiş

Rainesto

Rainesto

Üye
Peocawe

Peocawe

Üye
520 ye iniyor şuan. Çok teşekkür ederim. :)ama yarım saattir yüklemek için hazırlanılıyor ekranında duruyor. :D

Üst Alt