cemsidar
Üye
C7 mi N8 mi YorumLarrrrrrr . . . .
Beyler bende C7 var şuan. Sade bildiğin dokunmatik bi telefon. Kamerası orta haLLi bişe. Zoom u yok. Video manyak çekio ama cok yer kaplıo.Sesi ne çok iyi ne çok kötü. Tasarım süper. Hele dokunmatik manyak bişe. Güç tasarrufu modunda int. girmiyosanız oyun oynamıosanız 1 Hafta gidio ( denedim ). Diğer türlü ortalama 3 gün gibi bişe.
Gelelim asıl konuya. Annemin telefonu bozulduuuuu.Tamir edecegine yeni tel almayı düşünüo.Bende C7 tasarımı onun için kullanışlı olur diye düşündüm ve kendi telimi ona verip yeni teli kendime almayo düşünüyorum. Zaten annemde kendine N8 aLmayı düşünüyormuş.
Çooookkk uzaattım. Şöyle söyliyeyim C7 Kullanmaya devam mı edeyim N8 mi aLayım ???
YorumLarrrrr (Lütfen yorumlarda N8 kullanıcısıysanız + ları ve - leri belirtin)
N8 güzel telefon fakat batarya konusu adamı tereddütte bırakıyor.Tel donarsa şarjın bitmesini beklemek garip yanii. Donma sorunu var mı onuda belirtirseniz sevnirim.
Gelelim asıl konuya. Annemin telefonu bozulduuuuu.Tamir edecegine yeni tel almayı düşünüo.Bende C7 tasarımı onun için kullanışlı olur diye düşündüm ve kendi telimi ona verip yeni teli kendime almayo düşünüyorum. Zaten annemde kendine N8 aLmayı düşünüyormuş.
Çooookkk uzaattım. Şöyle söyliyeyim C7 Kullanmaya devam mı edeyim N8 mi aLayım ???
YorumLarrrrr (Lütfen yorumlarda N8 kullanıcısıysanız + ları ve - leri belirtin)
N8 güzel telefon fakat batarya konusu adamı tereddütte bırakıyor.Tel donarsa şarjın bitmesini beklemek garip yanii. Donma sorunu var mı onuda belirtirseniz sevnirim.

yani yanında öyle tornavida falan taşımana gerek yok. (kimse bu konuya değinmemiş)