N8 mi ???*** C7 mi ???***

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
N8 mi ???*** C7 mi ???***
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar .....
Normalde iphone 3gs kullanıyorum ve İkinci bir hattım daha var onada bir telefon alıcam.. n8 ve c7 ilgimi çekti özelliklede belle güncellemeli c7 ye bayıldım hassasiyeti ve hızı (oyun,internet v.s.) beni acaip cezvetti bu kadarını ben bile beklemiyordum :)
nokia n8 kullanan bir arkadaşım amatör fotğrafçılık yapan kardeşinin n8 le çektiği bir resmi gösterde harika adeta bir foto. makinası gibi sonuçlar almışlar normalde bu cihazı kendisinin kullandığını kendi çekimlerindede çok iyi sonuçlar aldığını (belleden sonra ) söyledi.. açıkcası iki arada telefon arasında kaldım arada çok büyük fark yoksa c7 düşünüyorum ama n82' inde foto. kalitesi aklıma takılıyor ... sizce hangisini almalıyım?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
701 e baktın mı hiç ?

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-
doctorrr

doctorrr

Üye
701 alabilirsin 1. nesil symbian 3 lere para verilmez bu saatten sonra :spr

trontr

Üye
sen fotoğraf işine takılırım diyorsan c7yi hiç önermem. Autofocus yok c7de. Makro çekim yapamazsın. Ben de kalmıştım ikisnin arasında bir zamanlar, fotoğraf çekmeyeceğimi bildiğim için c7 aldım hem daha ucuz hem tipi daha güzel bence. Gereksiz büyük değil. Ama 8megapiksele aldanıp gelme iphone4 bile bence daha iyi çekiyor

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
eğer c7 ile N8 arasında isen N8 derim Tabiki, işlemci ram filan aynı zaten

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
baktımda kardeş onun ikinci elini zor bulursun dediler alan satmıyormuş çünkü,(bu arada ikinci el alıcam belirtemedim ) .. evet inceledim onu o dahada güzel işlemcisi çok iyi c7 den bile..

- - - Eklendi - - -

701 e baktın mı hiç ?
baktımda kardeş onun ikinci elini zor bulursun dediler alan satmıyormuş çünkü,(bu arada ikinci el alıcam belirtemedim ) .. evet inceledim onu o dahada güzel işlemcisi çok iyi c7 den bile..

- - - Eklendi - - -

sen fotoğraf işine takılırım diyorsan c7yi hiç önermem. Autofocus yok c7de. Makro çekim yapamazsın. Ben de kalmıştım ikisnin arasında bir zamanlar, fotoğraf çekmeyeceğimi bildiğim için c7 aldım hem daha ucuz hem tipi daha güzel bence. Gereksiz büyük değil. Ama 8megapiksele aldanıp gelme iphone4 bile bence daha iyi çekiyor
zaten iphone fotoğraf çekicem diye lan hiç almasın bence gündüz idare eder ama gece çekimi hiç iyi değil 4 dede 4s dede.. peki n8 nasıl bilgin varmı ?

- - - Eklendi - - -

eğer c7 ile N8 arasında isen N8 derim Tabiki, işlemci ram filan aynı zaten
nette bi kaç kişi n8 takılıyor durduk yere sym bian çöküyor diyor öyle bir sorunla karşılaştınmı hiç ??

ANIL

ANIL

Admin
kamera önemli ise N8 alman daha mantıklı tabi. donanım olarak cihazlar aynı.

• Beğen
hidayet02

hidayet02

Üye
Paranız Varsa 808 Daha Yeni Geldi Ülkemize Hepsinden Daha İyi + 41 MP Kamerasıda İnsanı Cezbediyor:)

Paran Normalsa 701, Birazda Azsa N8, Azsa C7'ye Kadar Düşeceyiz Artık:)

• Beğen

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
Paranız Varsa 808 Daha Yeni Geldi Ülkemize Hepsinden Daha İyi + 41 MP Kamerasıda İnsanı Cezbediyor:)

Paran Normalsa 701, Birazda Azsa N8, Azsa C7'ye Kadar Düşeceyiz Artık:)
808 ancak 600-700 olursa belki alabilirim yoksa 1500 verilmez o cihaza yaa n8 al daha iyi :)

msy2017

msy2017

Üye
C7'nin kamerasında carl zeiss lens ve autofocus olmadığından yakın çekimler yapamazsınız fakat uzak çekim yani manzara vs. güzel. Yakın çekim sizin için önemli ise kesinlikle n8 alın öte yandan C7 bence n8 den daha şık daha ince görünüş olarak daha güzel dediğiniz gibi c7 nin dokunma hassasiyeti mükemmeldir n8 i bilmiyorum hızı vs ise işlemciler aynı olduğu için aynıdır.
Karar sizin

• Beğen

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
C7'nin kamerasında carl zeiss lens ve autofocus olmadığından yakın çekimler yapamazsınız fakat uzak çekim yani manzara vs. güzel. Yakın çekim sizin için önemli ise kesinlikle n8 alın öte yandan C7 bence n8 den daha şık daha ince görünüş olarak daha güzel dediğiniz gibi c7 nin dokunma hassasiyeti mükemmeldir n8 i bilmiyorum hızı vs ise işlemciler aynı olduğu için aynıdır.
Karar sizin
TEşşekürler :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
nette bi kaç kişi n8 takılıyor durduk yere sym bian çöküyor diyor öyle bir sorunla karşılaştınmı hiç ??[/QUOTE]

yaklaşık 2 senedir N8 kullanıyorum ve herhangi çökmeye rastlamadım hiç ilk sürümlerde rest atıyordu arada ama belle ile rest atmada kalmadı, kamera konusunda fazla söze gerek yok gayet iyi renkler ve netlik ile başarılı özellikle iç mekanlarda ışıksiz ortamda bile xenon flashla çok başarılı sonuçlar çıkartıyor, web deneyimi düşük durumda, dokunma hassasiyeti de oldukça iyi ekran zaten samsung üretimi, N8 web dışında kullanımlar için ideal bir cihaz en azından cebimizde kamera taşımış olursunuz, sizin verdiğiniz tarife uygun cihaz N8 dir, yani c7 yerine N8 tercihi biraz daha mantıklıdir zaten donanımlar ve sistem aynıdir,

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
MksDevoO

MksDevoO

Üye
yanlış hatırlamıyosam c7 ile n8 arasında küçük farklar var baska kamera bakımından n8 daha iyi hdmı vs özellikleri var ekran işlemci vb. bakımlardan aynı fakat n8 in rom u 512 c7 nin ise 1 gb bundan dolayı arka plan işlemlerini daha rahat yapabiliyo (rom derken ram den bahsetmiyorum karısıklık olmasın yanliş bi isimlede belirtmiş olabilirim) Biraz daha fazla hız ise C7 mükkemmel kamera ve media özelliyi için ise N8

• Beğen
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
701 varken c7ye bakma. ama o ikisi arasindan dusunmeden n8 derim.

• Beğen
.Murat.

.Murat.

Üye
c7 kamera dışında n8 ile birebir diyebilirim ikisinide kullandım fark yok
ama kamera önemli ise n8 derim kamera kalitesine yetişebilen bir telefon yok ( var artık 808)n8 al kardeşim pişman olmazsın

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
hocam eğer kamera ile çok çekim yapıyorsan n8 önde gelir illede n8-c7 den birini alacam diorsan ve kamera ile yakın çekim yapmıyorum dersen hiç düşünmeden c7 derim ( tabi imkanın varsa 701 ) şahsen bir zamanlar 6600 ve n73 kullanan biri olarak takoz nokialardan bıktım TERCİH SENİN :oke:

• Beğen
carbon_o7

carbon_o7

Üye
C7nin duruşu yeter bide beyaz olucak benimki gibi çok şık duruyo.
Diğeri metal yığını :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
N8'in takılma sorunları var.Benim babam kullanıyor.Bazen ekran geçişlerinde vs. çok takılabiliyor.Bir süre böyle devam edip kendisi düzeliyor.

• Beğen
_ardaa

_ardaa

Üye
N8'in takılma sorunları var.Benim babam kullanıyor.Bazen ekran geçişlerinde vs. çok takılabiliyor.Bir süre böyle devam edip kendisi düzeliyor.

O zaman baban telefonuna format atsın çünkü bende ki n8 takılmıyor.

Fotoğraf çok çekerim diyorsan N8 al yok pek önemli değil diyorsan C7 al, C7 alırsan HDMI desteğinden mahrum kalırsın ama NFC desteğin olur.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt