C7 mi N8 mi YorumLarrrrrrr . . . .

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Emreipekci arkadaşım konuya değinmiş sağ olsun,

N8'de telefon donduğunda Açma/Kapatma düğmesine 8 saniye basılı tutarsanız telefon 3 defa titrer ve telefon kapanır.

Donduğunda şarjının bitmesini beklemek gibi saçma şey olamaz zaten :)

tam ben yazacaktım senin yazını gördüm ne donması ne şarjın bitmesini beklemek arkadaşlar bu telefonu yapanlar okadar salakmı açma kapama düymesine 8sn basılı tut telefon 3 kere titriyor reset atıyor siz galba bilgisayar kitlenince elektiriklerin kesilmesini bekliyorsunuz n8 kullanmayanlar yorum yaparsa olacağı bu. Bence git arkadaşım bir incele n8 i diyerini zaten kullanmışsın aradaki farkı anlarsın reset ve şarj olayına gelince şu konuyu bir okuyun derim http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-sarj-ve-reset-sorununa-care-buldum-etkili-550590.html

Lenneth

Üye
c7.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
donarsa kapamaya basılı tut yeniden başlat :D şarjının bitmesine kadar bekleme düşüncesi garip :ehe

chakal58

chakal58

Üye
Arkadaşım, biraz bekleyebilirsen; Nokia World etkinliği 26 Ekim'de başlıyor ve büyük ihtimalle de yeni Windows Phone 7'li Nokia telefonlar gelecek. Yok ben Symbian istiyorum diyorsan 701'i tercih et derim. Yani yine beklemeni tavsiye ediyorum. N8'e kötü demiyorum ancak 701 bazı yönlerden daha iyi. Yani kameraya ve HDMI çıkışına bakmazsan çok daha iyidir 701.

Karar senin, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum N8 al kısa ve net :oke: ​belle atar yasarsın hayatını :yuru

mesut1979

Üye
slm,arkadas eger biraz daha beklersen 701 tavsiye ederim,onun disinda n8 ve c7 nin arasinda pek fark yok olan farkda n8 12mp ve hdmi cikisinin olmasi yoksa ikiside ayni telefon eger kameraya cok önem veriyorsan n8 al derim, c7 de alsan pisman olmasin ikiside güzel telefon.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kullanmadığım teşefpn hakkında yorum yapmak istemem.. 701 nasıldır bilmiyoru o yüzden.. ama c7 mi n8 mi dersen n8 e hayran kaldım resmen.. sanki hergün yeni bir telefon alıyormuşum hissine kapılıyorum.. bide bellemiz gelirse android falan yalan olacak gibi..

cargo3230

cargo3230

Üye
al n8 i bide belledin mi heleki kamera merağında varsa androidmişmiş bilmem neymiş n8 ayrıcalıktır delight 3.2 belle ile süper oluyo n8 :good:

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım, biraz bekleyebilirsen; Nokia World etkinliği 26 Ekim'de başlıyor ve büyük ihtimalle de yeni Windows Phone 7'li Nokia telefonlar gelecek. Yok ben Symbian istiyorum diyorsan 701'i tercih et derim. Yani yine beklemeni tavsiye ediyorum. N8'e kötü demiyorum ancak 701 bazı yönlerden daha iyi. Yani kameraya ve HDMI çıkışına bakmazsan çok daha iyidir 701.

Karar senin, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Yorumları okudum hepiniz sağolun. İyice kafam karıştı ve şuna karar verdim ; Beklemek En İyisi :) C7 Şuanda işimi görüyor.
Bir arkadaşımız kendi istegine uygun bişe al ki sonradan sıkılmayasın yazmıştı.Şuanda istediğim fiyata istediğim telefon yok ve elmdeki tel iş görüyor.Bu Nedenele Bekleyeceğim :) Diğer kararsızlarada tavsiyem bu :) Hatta c7 yi satıp 1110 almayı düşünüyorum :) C7 de çok oyun oynuyorum dersleri boşluyorum.Fakat benim liseyi bitirip Üniversiteyi kazanmam lazım :) (Şimdi yav he he diyenleriniz vardır ama malum peder isteğim arabayı alacak kazanırsam :) Peugout 307 <3 :D)

TheMadness

TheMadness

Üye
Emreipekci arkadaşım konuya değinmiş sağ olsun,

N8'de telefon donduğunda Açma/Kapatma düğmesine 8 saniye basılı tutarsanız telefon 3 defa titrer ve telefon kapanır.

Donduğunda şarjının bitmesini beklemek gibi saçma şey olamaz zaten :)
N8 zaten hiç donmaz ki hele bi belle at hayatını yaşa :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
belleye türkçe geleli 3-5 gün oldu arkadaşım.. sağolsun arkadaşlar o işi halletmişler :D

gazi0

gazi0

Üye
c7 deki NFC özelliğini unutmuşunuz hepiniz :D kamera ve hdmi olarak n8 üstün. ara sıra foto çekceksen c7 kötü deil işini görür. 8.1MP sonuçta :D tv-out var c7 dede o işimi görüo benim :D klavye mause usb bellek ikiside okuyo ve birbirlerinin uygulamalarını çalıştırıolar. bende c7 dedim NFC güzel geldi. Daha yaygın olmadığı için kıyamete binmedi o kdar :D

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben C6-01 kullanırken N8 demiştim ama şimdi C7 kullanıyorum ve bu kadar şık bir telefon olmaz arkadaş HDMI ve kamera için n8 alma bence yeni alcaksan htc al almıcaksan c7 kalsın

nameste108

Üye
tel. donunca şarjının bitmesini beklemek mi :d: açma kapama tuşuna 8 saniye basılı tutuyorsun tel. kendi reset atıyor. n8 in c7ye göre eksiklikleri: nfc yok, kamera flashı xenon olduğu için flash sürekli açık kalarak aydınlatma yapamıyor.

geri kalan her şey de n8 binnn basar tavsiye ederim :alkis

• Beğen
Tepkiler: iatis
ercnshn'

ercnshn'

Üye
galaxy ace al en kötü dostum :)

qsaw

qsaw

Üye
701 diyorum tabi öncelikle neyler senin için önemli onları göz önünde bulundur yani her şeyi olsun dersende bu telefon illaki şarzı bitecektir.:eheyani her şeyini tam performansla kullanamazsın ben olsam bir fotoğraf makine birde 701 alırdım kimse bir şey diyemezdi:oke:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Bugün C7 mi N8 le takas ettim ve gördüğüm ilk fark; C7 nin ekran kontrastı ve parlaklığı N8 den çok daha iyiymiş, N8 in ekranı çok soluk geliyor bana sanki sepya moduna girmiş ekran, 720p bir videoyu aynı anda her iki telefonda oynatın ve seyredin ne dediğimi anlayacaksınız...

cabal21

cabal21

Üye
bıkmadınız mı la bu telefonları kıyaslamaktan ben bu yazıları okumaktan bıktım. n8 piyasaya çıktı çıkalı hep aynı boş konular. boşuna yırtınmayın n8'in yanına gelmez hiç bir telefon. aha bu resim herşeyi ifade eder.

curse.

Üye
kardeş c7 de nfc var n8 de 12 mpx kamera var farkları bu ama aralarında 300 tl kadar fark vardı benim aldığımda ama sana tavsiyem o paraya 400 500 tl daha ekle sgs2 al ben çok pişmanım nokia aldığım için.

Üst Alt