C6-01 mi C7 mi? Tavsiyeleri rica ediyorum.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman arkadaşlar 1. nesilden vaz geçeyim. c6-01 ile aynı fiyat olan nokia 603 mü alayım sizce? bitek aklımı karıştıran c6-01in amoled, 603ün IPS LCd olması. Geri kalan özellikler beni tatmin ediyor. kamerayı fazla kullanan biri değilim yılda 100 resim anca çekme şansım oluyor. (not:telefonların sağlamlıklarıda önemli benim için) Yardımcı olanlara ve olacaklara çok teşekkür ediyorum.

dekor67

dekor67

Üye
bu konuyu tartısmaya bıle gehek yok her ama her yonden c7

uğur e

uğur e

Üye
arkadaslar 603 701 ve 703 ün c7 den üstn kılan ne sadece ram olarak 200 daha fazla olmasımı? Bu telefnlarda da belle yk mu var.işletım sistemı hemen hemen aynı c7 kullanıyrum ve gayet memnunum telefon defalarca yere çakıldı banamısn demedı bence brazda bu tür şeylerı de göz aradı etmemek lazm heryönùyle c7 ck güzel.

----------Eklendi @ 20:24:39 ---------- Yazıldı @ 20:22:22 ----------

arkadasm c6 kulanyr ekrana tam basmadan dokumatk işlev yapmyr ama c7 daha dokunmadan ışlev yapyr

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
ram 256 daha fazla ve 2. nesil olmaları gelişime acık olmalarına sebeb.

ozgur0909

Üye
Bende c7 kullanıyorum.İyi hoş da kamera yönünden aşırı derecede sinirliyim.6303,Samsung D900i telefonum var ayriyetten auto focus sayesinde çok ama çok net bi görüntü çıkıyor ortaya bunu görünce soğudum yani ama öteki özellikleri açısından bakarsın c7 alabilirsin.

SheFy

SheFy

Üye
Ozaman arkadaşlar 1. nesilden vaz geçeyim. c6-01 ile aynı fiyat olan nokia 603 mü alayım sizce? bitek aklımı karıştıran c6-01in amoled, 603ün IPS LCd olması. Geri kalan özellikler beni tatmin ediyor. kamerayı fazla kullanan biri değilim yılda 100 resim anca çekme şansım oluyor. (not:telefonların sağlamlıklarıda önemli benim için) Yardımcı olanlara ve olacaklara çok teşekkür ediyorum.

603 ün ekranı ips lcd ekranı c6-01 in amoled ekranından daha canlı daha parlak seçimin 603 olsun

atakan25

atakan25

Üye
hafıza kartı ile hafıza sorununu çözersin

Akatsuki

Akatsuki

Üye
C7 derim. Hem hafızası yeterli hemde dokunmatiği C6-01'den hassas (bence).

unreal4life

Üye
arasındaki farklar c7de ekran büyük nfc var 8 gb hafızası var geri kalan herşeyi aynı sanırım görsellik istiyorsan c6 al yok ekran büyük olsun nfc olsn diyorsan c7 dha iyi

ShiniGami

Üye
C7. Çünkü ekranı daha büyük ve oyunlarda çok yararı oluyor.

great14

great14

Üye
ikisi arasında kaldıysan tabiki c7 amaa bence git 701 al fiyatı c7 ile aynı hatta daha da düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt