Alabileceklerin
S3 mini
Ace 2
N8
Diğerleri zaten işini görmez. Bence n8 alsan daha iyi olur. Ya da yaptırsanm çünkü diğer 2 cihazda görüntülü konuşma tam desteklemiyor diye biliyorum. Ayrıca bataryaları n8 kadar dayanamaz. Kameraları desek n8in kamerası s3 ten daha iyi.
Ses konusunda tam hatırlamıyorum ama birbirlerine yakın bunlar.
Nokia c5 demiş bir arkadaş. Emin ol ondan zevk alamazsın. Uygulama olayı n8dekinin yarısı kadar iyi.
ben hepsinden daha iyi ve güzel bir telefon önereyim o zaman i9070 advance 750 tl
s3 miniyi aklından çıkart benim bir arkadaş almıştı bin pişman
öyle mi diyorsun ? Doğrusu n8 in kamera ve sesinw.e alıştım. S3 mini ace 2 ve n8 arasında kae.rarsız kaldım...
- - - Eklendi - - -
bu samsung un hangi modeli oluyor galaxy serisi mi ? Ama fiyat 750 ben taş çatlasa 700 verebilirim.
Bilmediğiniz konu hakkında negüzel yorum Yapıyorsunuz.
Lumia 620/820/920 de genel kronik batarya sorunları var yani şarjdan çıkardıktan 1 saat kullanımda sonra %40 lara düşen batarya sorunu var bunun nedenide telefonun çok ısınması buda bataryanın enerji kaybetmesine neden oluyor.
- - - Eklendi - - -
Diğer cihaxlara göre lumia cihaxları normal dereceden dahada fazla el yakacak derecede ısınma olabiliyor.
- - - Eklendi - - -
Cevabı üst mesajda verdim.
s3 mini de pikseller çok göze batıyor ace2 ye de bakıp seçim yapabilirsin ikisi arasında
bulabilirsen nokia c5.00 al derim hem kamera 5m flaş var seside güzel
Lumia 620 veya biraz para koyma şansın varsa 720 çok çok daha iyi
Evet ace 2 nin de özellikleri fena değilmiş. Kararsız kaldım şimdi
- - - Eklendi - - -
max 700 koyabilirim. 620 de görüntülü konuşma özelliği yokmuş. 720 de var mi peki Ve fiyatı ne kadardır?
- - - Eklendi - - -
ön kamerası var mi onun ? Benim arkadaşta var bir tane c5. kamera 2 MGPX Flash i Yok ön kamerası da Yok.
neden ki ? Pixel sorunu yüzünden mi ?
s3 miniyi aklından çıkart benim bir arkadaş almıştı bin pişman
çok kasıyor diyo
Galaxy wonder forever![]()
Neyden bahsediyorsunuz? s3 mini de görüntülü konuşuyorum ailemle arkadaşlarımla çook rahat ayrıca ben her uygulamada yakınlaştırabildiğim kadar yakınlaştırdım hiç böyle bir sorun yok. Ama çok custom rom istiyorsan Wonder. Ama s3 mini de basit oyunlar oynuyorum temple run 2, Subway surf, Asphalt 7 heat gibi. bir tek kasma görmedim. Wonder biraz çabuk ısınıyor. S3 mini en iyisi.evet galaxy serisi 700 e de bulabilirsin sanalpazardan bak