Bu ihtiyaçlarıma hangi telefon cevap verebilir ? ( işletim sistemi ve marka farketmez )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ben hepsinden daha iyi ve güzel bir telefon önereyim o zaman i9070 advance 750 tl

aleranol

aleranol

Üye
Alabileceklerin
S3 mini
Ace 2
N8

Diğerleri zaten işini görmez. Bence n8 alsan daha iyi olur. Ya da yaptırsanm çünkü diğer 2 cihazda görüntülü konuşma tam desteklemiyor diye biliyorum. Ayrıca bataryaları n8 kadar dayanamaz. Kameraları desek n8in kamerası s3 ten daha iyi.
Ses konusunda tam hatırlamıyorum ama birbirlerine yakın bunlar.
Nokia c5 demiş bir arkadaş. Emin ol ondan zevk alamazsın. Uygulama olayı n8dekinin yarısı kadar iyi.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Alabileceklerin
S3 mini
Ace 2
N8

Diğerleri zaten işini görmez. Bence n8 alsan daha iyi olur. Ya da yaptırsanm çünkü diğer 2 cihazda görüntülü konuşma tam desteklemiyor diye biliyorum. Ayrıca bataryaları n8 kadar dayanamaz. Kameraları desek n8in kamerası s3 ten daha iyi.
Ses konusunda tam hatırlamıyorum ama birbirlerine yakın bunlar.
Nokia c5 demiş bir arkadaş. Emin ol ondan zevk alamazsın. Uygulama olayı n8dekinin yarısı kadar iyi.

öyle mi diyorsun ? Doğrusu n8 in kamera ve sesinw.e alıştım. S3 mini ace 2 ve n8 arasında kae.rarsız kaldım...

- - - Eklendi - - -

ben hepsinden daha iyi ve güzel bir telefon önereyim o zaman i9070 advance 750 tl

bu samsung un hangi modeli oluyor galaxy serisi mi ? Ama fiyat 750 ben taş çatlasa 700 verebilirim.

cardanadam

cardanadam

Üye
s3 miniyi aklından çıkart benim bir arkadaş almıştı bin pişman

cardanadam

cardanadam

Üye
çok kasıyor diyo

Massbattle

Üye
Galaxy wonder forever :good:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
öyle mi diyorsun ? Doğrusu n8 in kamera ve sesinw.e alıştım. S3 mini ace 2 ve n8 arasında kae.rarsız kaldım...

- - - Eklendi - - -

bu samsung un hangi modeli oluyor galaxy serisi mi ? Ama fiyat 750 ben taş çatlasa 700 verebilirim.

evet galaxy serisi 700 e de bulabilirsin sanalpazardan bak

sekajmer

sekajmer

Üye

Bilmediğiniz konu hakkında negüzel yorum Yapıyorsunuz.

Lumia 620/820/920 de genel kronik batarya sorunları var yani şarjdan çıkardıktan 1 saat kullanımda sonra %40 lara düşen batarya sorunu var bunun nedenide telefonun çok ısınması buda bataryanın enerji kaybetmesine neden oluyor.

- - - Eklendi - - -

Diğer cihaxlara göre lumia cihaxları normal dereceden dahada fazla el yakacak derecede ısınma olabiliyor.

- - - Eklendi - - -

Cevabı üst mesajda verdim.

yanılıyor olabilir misin ? ben sabah alıyorum şarjdan her zaman şebeke açık internet paylaşımı yapıyorum çoğu zaman 12 saat gidiyor aktif kullanımda

serihan

serihan

Üye
s3 mini de pikseller çok göze batıyor ace2 ye de bakıp seçim yapabilirsin ikisi arasında

bulabilirsen nokia c5.00 al derim hem kamera 5m flaş var seside güzel

Lumia 620 veya biraz para koyma şansın varsa 720 çok çok daha iyi

Evet ace 2 nin de özellikleri fena değilmiş. Kararsız kaldım şimdi

- - - Eklendi - - -

max 700 koyabilirim. 620 de görüntülü konuşma özelliği yokmuş. 720 de var mi peki Ve fiyatı ne kadardır?

- - - Eklendi - - -

ön kamerası var mi onun ? Benim arkadaşta var bir tane c5. kamera 2 MGPX Flash i Yok ön kamerası da Yok.

neden ki ? Pixel sorunu yüzünden mi ?

s3 miniyi aklından çıkart benim bir arkadaş almıştı bin pişman

çok kasıyor diyo

Galaxy wonder forever :good:

evet galaxy serisi 700 e de bulabilirsin sanalpazardan bak
Neyden bahsediyorsunuz? s3 mini de görüntülü konuşuyorum ailemle arkadaşlarımla çook rahat ayrıca ben her uygulamada yakınlaştırabildiğim kadar yakınlaştırdım hiç böyle bir sorun yok. Ama çok custom rom istiyorsan Wonder. Ama s3 mini de basit oyunlar oynuyorum temple run 2, Subway surf, Asphalt 7 heat gibi. bir tek kasma görmedim. Wonder biraz çabuk ısınıyor. S3 mini en iyisi.

- - - Eklendi - - -

4.3 e kadar çıkar yazılımı ondan sonra custom romlar girer devreye. S3 mini çok şık bir tasarıma sahip gibi.

partyhard

Üye
qualcommsuz bi cihaz bak batarya ve ısınma için

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bira daha para koyup l620 değil de l720 almanı tavsiye ederim. Kamerası da iyi sesi de. Ama görüntülü konuşma şuan için aktif değil arkadaşın dediği gibi gdr2 güncellemesi ile bekliyoruz. Şarj konusuna gelince şarjı dediğin kullanımda rahat 1 gün gider. Ama mağazada bazı uygulama ve oyunlar tam olarak Windows Phone için yazılmadığı için telefonun çok ısınmasına sebep olabiliyor. Ama görüntülü görüşmeyi dert etme her turlu skype wechat tarzı uygulamalar üzerinden yapabilirsin

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Nokia 6220c. Androidlerin çogunda görüntülü görüsme yok.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bakıyorum da kimse GM DİSCOVERY demedi? Acaba kronik bi sorun varda ona mı kimse önermiyor?

Kardeşim bak o fiyat aralığında lumia 620 veya s3 mini daha uygun olur ama gm discovery'nin kamerası pek iyi değil diyorlar?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
samsung galaxy wonder ve s3 mini öneririm

Üst Alt