C7 mi N8 mi YorumLarrrrrrr . . . .

Sponsorlu Bağlantılar

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
C7 mi N8 mi YorumLarrrrrrr . . . .
Beyler bende C7 var şuan. Sade bildiğin dokunmatik bi telefon. Kamerası orta haLLi bişe. Zoom u yok. Video manyak çekio ama cok yer kaplıo.Sesi ne çok iyi ne çok kötü. Tasarım süper. Hele dokunmatik manyak bişe. Güç tasarrufu modunda int. girmiyosanız oyun oynamıosanız 1 Hafta gidio ( denedim ). Diğer türlü ortalama 3 gün gibi bişe.
Gelelim asıl konuya. Annemin telefonu bozulduuuuu.Tamir edecegine yeni tel almayı düşünüo.Bende C7 tasarımı onun için kullanışlı olur diye düşündüm ve kendi telimi ona verip yeni teli kendime almayo düşünüyorum. Zaten annemde kendine N8 aLmayı düşünüyormuş.

Çooookkk uzaattım. Şöyle söyliyeyim C7 Kullanmaya devam mı edeyim N8 mi aLayım ???

YorumLarrrrr (Lütfen yorumlarda N8 kullanıcısıysanız + ları ve - leri belirtin)

N8 güzel telefon fakat batarya konusu adamı tereddütte bırakıyor.Tel donarsa şarjın bitmesini beklemek garip yanii. Donma sorunu var mı onuda belirtirseniz sevnirim.

Artles

Artles

Üye
N8 le C7 nin arasında dağlar kadar fark yok. N8 video çekimi yapıldığı zaman '' çooooook '' yer kaplamadığını mı sanıyorsun ? Bence alıcaksan eğer illaki N8 alma ikiside aynı şeyin laciverti gibi birşey. Andorid deneyimi yaşa birde.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Beyler bende C7 var şuan. Sade bildiğin dokunmatik bi telefon. Kamerası orta haLLi bişe. Zoom u yok. Video manyak çekio ama cok yer kaplıo.Sesi ne çok iyi ne çok kötü. Tasarım süper. Hele dokunmatik manyak bişe. Güç tasarrufu modunda int. girmiyosanız oyun oynamıosanız 1 Hafta gidio ( denedim ). Diğer türlü ortalama 3 gün gibi bişe.
Gelelim asıl konuya. Annemin telefonu bozulduuuuu.Tamir edecegine yeni tel almayı düşünüo.Bende C7 tasarımı onun için kullanışlı olur diye düşündüm ve kendi telimi ona verip yeni teli kendime almayo düşünüyorum. Zaten annemde kendine N8 aLmayı düşünüyormuş.

Çooookkk uzaattım. Şöyle söyliyeyim C7 Kullanmaya devam mı edeyim N8 mi aLayım ???

YorumLarrrrr (Lütfen yorumlarda N8 kullanıcısıysanız + ları ve - leri belirtin)

N8 güzel telefon fakat batarya konusu adamı tereddütte bırakıyor.Tel donarsa şarjın bitmesini beklemek garip yanii. Donma sorunu var mı onuda belirtirseniz sevnirim.

c7 ile n8 arasında çok fark yok. n8de kamera ve hdmı girişi var c7 de ise kamerası çokta kötü değil 8 mp ve NFC özelliği var. seçim senin sistem olarak ikiside aynı ama n8de şuan belle var ama c7 için daha çıkmadı. yanlış bi yorum varsa af ola.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
N8 bence

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tabiki N8 :)

-omer-

-omer-

Üye
N8 ++++ ;) arkadasmda c7 var kullandm, C7den sonra n8 sana baska bi dünya gibi gelicek özellikle kamerası ;) ÜStüne birde belle kurdun mu dadından yinmez :D :D Telefon belle ile bambaska oluyor ;) ama birde S^3 uyg. azlıgından bıktım falan dersen 500tl fazla ver sgs2 al (yanlıs anlamayın android fanı değilim ama gerçekler var belle olmadan telefon tam bi işkence androiddeki oyunlar bunda yok o ayrı bişey ama oyun vs vs pek önemli değil dersen kesinlkle n8 ;) )

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
N8 le C7 nin arasında dağlar kadar fark yok. N8 video çekimi yapıldığı zaman '' çooooook '' yer kaplamadığını mı sanıyorsun ? Bence alıcaksan eğer illaki N8 alma ikiside aynı şeyin laciverti gibi birşey. Andorid deneyimi yaşa birde.

Bende android istiyorum ama birde söyle bişey var N8 i Turkcell den alacam. Yani ayLık taksit taksit ödeyecz.Diğer türlü güzel bir android tel hem pahalı olur hem de böyle kolaylık sağlamaz

----------Eklendi @ 15:04:28 ---------- Yazıldı @ 14:57:21 ----------

N8 ++++ ;) arkadasmda c7 var kullandm, C7den sonra n8 sana baska bi dünya gibi gelicek özellikle kamerası ;) ÜStüne birde belle kurdun mu dadından yinmez :D :D Telefon belle ile bambaska oluyor ;) ama birde S^3 uyg. azlıgından bıktım falan dersen 500tl fazla ver sgs2 al (yanlıs anlamayın android fanı değilim ama gerçekler var belle olmadan telefon tam bi işkence androiddeki oyunlar bunda yok o ayrı bişey ama oyun vs vs pek önemli değil dersen kesinlkle n8 ;) )

Oyun konusunda haklısın sefillik. Ama birde söyle bişe var. Android deki oyun tarzı kaç tane sanki. Popülerleri Araba oyunuları ya da aksiyon oyunları . Aynı şeyler Symbiandada var. Ama android te atıyorum birsürü araba oyunu var. Kimisi güzel kimisi bi işe yaramaz. Ama symbiandada var. O da en iyisi. Yalansa söyleyin. Asphalt 6 dan iyi araba oyunu yok die biliyorum piyasada. Symbian için o varken bi işe yaramayan araba oyunlarına gerek yok. oynayacaksan asphalt ı oyna. Haksızmıyım ?

-omer-

-omer-

Üye
haklısın tamam ben sadece fikir verdim,bana bıraksan symbiandan sasmam cnkü rahatca istedgmi yapabliyorum, dandroid öyle değil bağlı insann elini ayagnı sen al n8i hocam hiç düşünme ;)

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun hepiniz. Fakat + ve - leride belirtirmisiniz :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
haksizsin asphalt 6 yi bir n8de birde galaksi s2 de dene 5 yasindaki cocuk frki anlar ...
Asari fark var sakin n8 aliyim deme artik parani nokiaya kaptirma yazik

• Beğen
Tepkiler: Lenneth
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 de 1 GB ram var o kdrda fark olsun.Hem arada 500 tL fark var az mı

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bana soracak olursan C7, N8'den sadece iki yönüyle üstün. O da TASARIM ve NFC teknolojisi.

N8'in C7'ye göre artıları;

-12 MP kamera, Carl Zeiss lens, Xenon flash.
-16 GB dahili hafıza( C7'de 8 GB )
-HDMI.
-Alüminyum kasa.

Diğer donanımları aynı zaten.

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Bana soracak olursan C7, N8'den sadece iki yönüyle üstün. O da TASARIM ve NFC teknolojisi.

N8'in C7'ye göre artıları;

-12 MP kamera, Carl Zeiss lens, Xenon flash.
-16 GB dahili hafıza( C7'de 8 GB )
-HDMI.
-Alüminyum kasa.

Diğer donanımları aynı zaten.

NFC Bir işe yaramıyor ki suan. 1 tek oyunu var o da saçma bi top oyunu.Sırf oyun için geğmez. Ama tasarım konusunda haklısın.

benighted

benighted

Üye
c7 ayrıca çelik kasa n8 in alüminyum olması artısı değildir. ayrıca nfc sadece oyunda değil garanti bankın çıkardığı kartlarla gelişmeye devam edeck.

mezoart

mezoart

Üye
Bence 701'i beklemelisin N8 almak yerine, fiyatları neredeyse aynı olucaktır.Tasarım, donanım ve yazılım bakımından (Şimdilik.) üstün N8'den bana göre.Tabi kamerasına laf yok N8`in... ^^C7 Kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim.İnternet, ekran, dayanıklılık, oyun ve uygulama konusunda bana yetiyor.Yaşadığım tek problem Anna'dan sonra oluşan şarj sorunu.NFC ye gelince, kullanım alanı henüz çok dar.İleri görüşlü olmak lazım diye düşünüyorum yinede...C7 ;Tasarım (++)Kamera(±)N8 ;Tasarım (±)Kamera(++)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım c7 ince ve zarif n8 çok kaba arasındaki farklar onun kamera 12 oto fokus var gazetede resim çekince kendi netleştiriyor birde hafıza 16 gb ve pil içine sabit telefon donarsa pil bitene kadar beklersin yada bir tornavida taşırsın cebinde ben sevmedim n8 i tercih senin çok yakında belle c7 de resmi olarak çıkacak

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kamerası için nokia n8 alırdım

emreipekci

emreipekci

Üye
ben c7 kullanıyorum yanlışım varsa düzeltin n8 ciler telefon donunca sol alttaki tuşa bi kaç saniye basınca sanırım yeniden başlıyo olması lazım, :hmmm yani yanında öyle tornavida falan taşımana gerek yok. (kimse bu konuya değinmemiş)
gel gelelim asıl konuya, madem yeni telefon alacaksın symbianlı bi telefon alma( her ne kadar belle ile n8 çağ atlamış olsa bile),
telefonla istediğin gibi oynamayı seviyorsan da az bekle n9 al derim ayrıca.
beklentilerini belirle ona göre karar ver ki sonra da telefondan sıkılma.
şimdiden hayırlı olsun.

PriZm

PriZm

Üye
bence herhangi iki telefonu alirsan hata edersin 701 i bekle veya galaxy al:)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Emreipekci arkadaşım konuya değinmiş sağ olsun,

N8'de telefon donduğunda Açma/Kapatma düğmesine 8 saniye basılı tutarsanız telefon 3 defa titrer ve telefon kapanır.

Donduğunda şarjının bitmesini beklemek gibi saçma şey olamaz zaten :)

Üst Alt