N8 mi ???*** C7 mi ???***

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fthcsgn

Üye
n8, c7 ye göre kamera ve hdmı çıkış artısı var. n8 in hoparlörü daha iyi.. c7 nin n8 e ise tasarım olarak (bu tartışılır tabi) üstünlüğü var. ayrıca c7 de NFC desteği var yukarıda bir arkadaşın dediği gibi arka plan uygulamaları daha hızlı geçişe sahip. tabi bana sorarsan ikisini de alma güncelleme filan artık gelmeyecek gibi:( 701 tavsiye edebilirim ve kamera düşünmüyorsan 603(fiyatı daha uygun) tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-

paşa06.40

paşa06.40

Üye
tabiki n8 12mp hdmı girişide var diğer özellikleri aynı

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-
seyfipasa

seyfipasa

Üye
ikinci el alacaksan n8 e fln bak o zmn hem n8in 2. eli coktur :)

ugur7

ugur7

Üye
Bence hiç 1.Nesillerle uğraşma. Ben 1-2 hafta içinde 701 alıcam baya bi araştırdım
1,3 ghz(son güncellemesi fp1 ile) 512 ram 1 gb rom 8 mp kamera Nfc özelliği var 1000 nits parlaklık (Iphone bile 550) ve ayrıca günceller devam edecek n8 c7 c6-01 gibi 1.Nesil cihazlara güncelleme yok.
701 =800-880 tl civarı. İnternetten videolarına bak istersen ben siyah ı alıcam sanada tavsiye ederim.

sami41

Üye
ya arkadaşlar ben de n8 kullanıyorum ama kamerası bana hiç de net gelmiyor.. Neden mi ? Kardeşimde c6 var onun fotoğrafları bile daha net sanki ! Diğer kardeşimde de sony xperia arc var onu zaten söylemiyorum olağanüstü net görüntü veriyor ! Gel gelelim benim n8 bana hiç 12 mp tadı vermiyor. Telefoncuya sordum tab ettirence farkı anlarsın, diğer türlü anlamazsın çünkü c6da clear black var, ve n8 in ekranı büyük olduğu için çözünürlük düşer dedi.. Bu ne kadar doğru acaba ?

cortex47

cortex47

Üye
elinde zaten 3gs var ve ikinci bir telefon alacaksan n8 al bence. en azından bir telefonunda güzel bir kamera olsun.

caglar b

caglar b

Üye
nokia 701 sahibi olarak eger ikinci el alacaksan n8 almanı şiddetle tavsiye ederim zaten 3gs varmış sende c7 ile ne yapacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt