Mücteba
Üye
aynen oleDaha var yani![]()
aynen oleDaha var yani![]()

tesekkurler v3 en fena ve hatasız gelıyo@D.A.R.K.O hocam romu deneme fırsatı buldum sonunda görüşlerimi paylaşmak isterim sizlerle;
-Öncelikle ilk açılışta android.phone durduruldu dedi sonra birdaha öyle bi hata almadım
-Parlaklık sürgüsü zaten malum işlemiyor
-Ses seviyesine girilmiyor
+Font seçiminiz mükemmel
+Şarz ve Oyun performansı harika
+Görsellik süperr(birde şu batarya simgesi normal olsa bana göre daha hoş olur)
Çok harika bi rom olmuş hocam görsellik cm romlarını aratmıyor performans deseniz cm lerde bunun kadar yok
Banagöre;
-Parlaklık sürgüsü olmasa da olur
-Batarya simgesi v1 deki gibi olsa (v2 deki biraz basit kalıyor sanki)
++Hocam bunlar benim görüşlerim tabi paylaşmak istedim sadece++![]()
Beklemedeyim hocam gerçekten harika olmuş romtesekkurler v3 en fena ve hatasız gelıyo
Ortada kalıyor insan cm mi yoksa bumutesekkurler v3 en fena ve hatasız gelıyo

bıde cm10 xperıa edıt rom yapıyorum o bundanda fena olucakOrtada kalıyor insan cm mi yoksa bumu![]()

Zaten cihaz rom manyagi oldu onlarida test ederizbıde cm10 xperıa edıt rom yapıyorum o bundanda fena olucak![]()
Automic guzeldi biraz daha hatasiz yani olur hatalar ama ne kadar az olsa o kadar ii olur kolay gelsn 
Ortada kalıyor insan cm mi yoksa bumu![]()

[/quote]
Ki o da biraz zor ve cm 11 merakimda
Biliyorum da üstadim cm de goruntulu gorusme olsA daha guzel olacak[quote="sir mordred, post: 6867160, member: 249507biri en güncel 3.4 kerneli içeriyor üstelik ION tabanlı(en güncel adreno grafik kartı sürücüleri içeriyor) 4.4.2 rom diğeri eski 2.6.35 kernel içeriyor 2.3.6 rom yani nasıl ki şahinle porche kıyaslanamaz aynen o şekil![]()
Ki o da biraz zor ve cm 11 merakimda
[/quote]Valla mordred üstat özellikle samsung dan fena halde soğumuş durumdayım. 1 ay kadar daha emektar wonder'ım dayansın cm11 romuyla , baba nexus'a kaçar. Arkama bile bakmam![]()

11 i naptin kardesimmCm11 finale kadar wonderdayim![]()
Devam ediyorum sabah vardiyasinda calistigim icin cok vakit ayiramiyorum ama emin adimlarla guzel bir rom hazirliyorum11 i naptin kardesimm
Allah kolaylik versin kardesim tesekkurlerDevam ediyorum sabah vardiyasinda calistigim icin cok vakit ayiramiyorum ama emin adimlarla guzel bir rom hazirliyorum
Sende saol kardesimSagol kardesim