AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
@D.A.R.K.O hocam romu deneme fırsatı buldum sonunda görüşlerimi paylaşmak isterim sizlerle;
-Öncelikle ilk açılışta android.phone durduruldu dedi sonra birdaha öyle bi hata almadım
-Parlaklık sürgüsü zaten malum işlemiyor :)
-Ses seviyesine girilmiyor
+Font seçiminiz mükemmel
+Şarz ve Oyun performansı harika
+Görsellik süperr(birde şu batarya simgesi normal olsa bana göre daha hoş olur)
Çok harika bi rom olmuş hocam görsellik cm romlarını aratmıyor performans deseniz cm lerde bunun kadar yok :)
Banagöre;
-Parlaklık sürgüsü olmasa da olur
-Batarya simgesi v1 deki gibi olsa (v2 deki biraz basit kalıyor sanki)
++Hocam bunlar benim görüşlerim tabi paylaşmak istedim sadece++:tşk:

Son düzenleme:
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
@D.A.R.K.O hocam romu deneme fırsatı buldum sonunda görüşlerimi paylaşmak isterim sizlerle;
-Öncelikle ilk açılışta android.phone durduruldu dedi sonra birdaha öyle bi hata almadım
-Parlaklık sürgüsü zaten malum işlemiyor :)
-Ses seviyesine girilmiyor
+Font seçiminiz mükemmel
+Şarz ve Oyun performansı harika
+Görsellik süperr(birde şu batarya simgesi normal olsa bana göre daha hoş olur)
Çok harika bi rom olmuş hocam görsellik cm romlarını aratmıyor performans deseniz cm lerde bunun kadar yok :)
Banagöre;
-Parlaklık sürgüsü olmasa da olur
-Batarya simgesi v1 deki gibi olsa (v2 deki biraz basit kalıyor sanki)
++Hocam bunlar benim görüşlerim tabi paylaşmak istedim sadece++:tşk:
tesekkurler v3 en fena ve hatasız gelıyo

tayren

tayren

Üye
bıde cm10 xperıa edıt rom yapıyorum o bundanda fena olucak :D
Zaten cihaz rom manyagi oldu onlarida test ederiz :DAutomic guzeldi biraz daha hatasiz yani olur hatalar ama ne kadar az olsa o kadar ii olur kolay gelsn :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Ortada kalıyor insan cm mi yoksa bumuo_O

Biri en güncel 3.4 kerneli içeriyor üstelik ION tabanlı(en güncel adreno grafik kartı sürücüleri içeriyor) 4.4.2 rom diğeri eski 2.6.35 kernel içeriyor 2.3.6 rom yani nasıl ki şahinle porche kıyaslanamaz aynen o şekil :oke:

tayren

tayren

Üye
[quote="sir mordred, post: 6867160, member: 249507biri en güncel 3.4 kerneli içeriyor üstelik ION tabanlı(en güncel adreno grafik kartı sürücüleri içeriyor) 4.4.2 rom diğeri eski 2.6.35 kernel içeriyor 2.3.6 rom yani nasıl ki şahinle porche kıyaslanamaz aynen o şekil :oke:[/quote]
Biliyorum da üstadim cm de goruntulu gorusme olsA daha guzel olacak:)Ki o da biraz zor ve cm 11 merakimda:)

sir mordred

sir mordred

Üye
[quote="sir mordred, post: 6867160, member: 249507biri en güncel 3.4 kerneli içeriyor üstelik ION tabanlı(en güncel adreno grafik kartı sürücüleri içeriyor) 4.4.2 rom diğeri eski 2.6.35 kernel içeriyor 2.3.6 rom yani nasıl ki şahinle porche kıyaslanamaz aynen o şekil :oke:
Biliyorum da üstadim cm de goruntulu gorusme olsA daha guzel olacak:)Ki o da biraz zor ve cm 11 merakimda:)[/quote]

Evet görüntülü görüşme olsa iyi olurdu ama çok da büyük bi problem değil olmaması ayrıca bu sorundan sadece biz muzdarip değiliz hiçbir cihaz için yapılan hiçbir cm romunda görüntülü görüşme yok maalesef. Hatta xda'da bir tartışma okumuştum bu özelliğin samsungun kendi romlarına özel olarak eklediği bir özellik olduğu söyleniyor aslında samsung görüntülü görüşme için gerekli kaynak kodları yayımlasa cm romlarındada bu özellik olur ama işte samsung maalesef yayımlamıyor güya android açık kaynak olmasıyla ios'tan farklıydı hani nerde açık kaynak? Firmalar Sadece kernel kodlarını paylaşıyorlar ve gerisini geliştiriciye bırakıyorlar bu yüzden android maalesef %100 açık kaynak değil.(mesela kameranın çalışması için gerekli dosyalar -lib denilir- maalesef kapalı kaynak bu sebeptendirki rom portlarken kamerayıda %100 çalışır halde portlamak zor)

• Beğen
Tepkiler: tayren
themotto

themotto

Üye
Valla mordred üstat özellikle samsung dan fena halde soğumuş durumdayım. 1 ay kadar daha emektar wonder'ım dayansın cm11 romuyla , baba nexus'a kaçar. Arkama bile bakmam :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Valla mordred üstat özellikle samsung dan fena halde soğumuş durumdayım. 1 ay kadar daha emektar wonder'ım dayansın cm11 romuyla , baba nexus'a kaçar. Arkama bile bakmam :)

Aynen benimde bir sonraki telefonum nexus olacak inşallah :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm11 finale kadar wonderdayim :)

scope_123

Üye
Nexus google a yakınlığı olduğu için tercih edilebilir fakat arayüzü çok sade fonksiyonlar kısıtlı fakat diğer markalar (samsung,sony) kendi arayüzlerini kullandıkları için daha fonksiyonlu cicili bicili oluyorlar bu sebeple ben böyle bir şey tercih edicem. Görsellik ve kullanış önemli benim için.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sagol kardesim

cadde19

cadde19

Üye
Ne zaman geliyor Yeni sürüm

Üst Alt