AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
kardeş ben 1 saat kullandım kardırdım çok hata aldım kilit ekranını değiştiremiyorum bilmem ne servis durdurruldu diyor. statüs bar durdu diyordu. ben görselliği ve internet tarayıcısının hızını begendim en çok :) ve inanılmaz derecede ısınma oluyordu bu stok romlar niye böyle ya of nekadar modifiyede etsek hep aynı dert ısınma donma :) emeğine sağlık kardeş sen en güzelini yapmışsın ama bu lanet stok rom ısrarcı donma klitlenme konusunda :D

tayren

tayren

Üye
Bu arada rom guzel ama sorunlar var kardesim
Google talk hatasi
Dosya indiriken sd kart takin hatasi bunun icin mozilla firefox deneyecez gerci
Gorev yoneticisinden cikinca son girilen uygulama hatasi rebel rom daki hata gibi
hafiften kasmalar google playda filan

Son düzenleme:
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım birsey soracağım ben yükledim iyi hoş güzel de acılış ekranı yani tuş kilidi ekranınfa ki sekil i farkında olmadan kendi kilid seklini girdim acıldı sonradan ferkettim ya aynı tus kilidini kullanıyoruz yada rom da problem var ;)Birde simdi farkettim durum cubuğundaki parklaklık ayarı en sona getirince veya başa cekince tepki vermiyor parlaklıgı düsürüp yükseltmiyor
yenı fark etım ısallah bır dahakı surumde duzeltıcegım
kardeş ben 1 saat kullandım kardırdım çok hata aldım kilit ekranını değiştiremiyorum bilmem ne servis durdurruldu diyor. statüs bar durdu diyordu. ben görselliği ve internet tarayıcısının hızını begendim en çok :) ve inanılmaz derecede ısınma oluyordu bu stok romlar niye böyle ya of nekadar modifiyede etsek hep aynı dert ısınma donma :) emeğine sağlık kardeş sen en güzelini yapmışsın ama bu lanet stok rom ısrarcı donma klitlenme konusunda :D
yorumun ıcın tesekkurler bır dahakı surumde bu hataları duzeltıcegım :oke:
Bu arada rom guzel ama sorunlar var kardesim
Google talk hatasi
Dosya indiriken sd kart takin hatasi bunun icin mozilla firefox deneyecez gerci
Gorev yoneticisinden cikinca son girilen uygulama hatasi rebel rom daki hata gibi
hafiften kasmalar google playda filan
ısallah bırdahakı surumde XXLMD kullanıcagım ve bu hataların hıc bırıyle karsılasmayıcagız ve yenı statusbar ve yenı gorunusle :)

• Beğen
Tepkiler: tayren ve bayfeat
tayren

tayren

Üye
inşallah kardeşim şimdilik stock rom kullanmaya devam edeceğim çünkü hack pogramı var şuan elimde özellikle o program hata veriyor şimdiden kolay gelsin :)

asker656

Üye
hocam aynısını yaptım ama samsun yazısında takıldı kaldı sonra yenden baslattı kaldı sureklı dongu biçimde devam ediyor

tayren

tayren

Üye
Aslında manisa lee rom mission ve rebel romlardan karma bi rom yapilsa super bi rom olur :)

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Aslında manisa lee rom mission ve rebel romlardan karma bi rom yapilsa super bi rom olur :)
misson rom manisaleenin yapimcisinin yaptigi seyler var yani manisalee cakmasi diyebiliriz rebelde ise v6 ekli bide build.prop tweaklari okadar yani ilerde rahat sisecek bi rom

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Manisa lee ye devam ediyom suan stock rom cok kasti cihazi :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
brave engine 3 android 4 ve üzerinde çalışır
pil tüketimine neden olur

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
en-sel

en-sel

Üye
Hocam v2 link nerde acaba :-)

Gallahad

Gallahad

Üye
samsung galaxy tab 3 e de atılırmı bu rom :)

Üst Alt