AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yanlıs bisey yaptigimi sanmiyorum hatalar var ve bunlarin duzelmesi icin gözlemledim ve belirttim hatam var ise özur borclu oldugumu sakınmam :)
yorum ıcın tesekkurler yorumlarınız benım ıcın degerlı en kısa surede v3 gelıcek v3 ıcn ısteklerınızı yazarsanız cok ıyı olur launcher muzık calar vs

• Beğen
Tepkiler: tayren

tayren

tayren

Üye
yorum ıcın tesekkurler yorumlarınız benım ıcın degerlı en kısa surede v3 gelıcek v3 ıcn ısteklerınızı yazarsanız cok ıyı olur launcher muzık calar vs
V1 deki launcheer guzeldi muzik calar olark stock rom daki gayet iyi bence yada yine ayni muzik calar da olabilir kamera netligini manisa lee den alabilursen iyi olur kolay gelsin tesekkurler simdiden

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
V1 deki launcheer guzeldi muzik calar olark stock rom daki gayet iyi bence yada yine ayni muzik calar da olabilir kamera netligini manisa lee den alabilursen iyi olur kolay gelsin tesekkurler simdiden
LAUNCHER YENIDEN S3 LAUNCHER YAPILCAK COM.PHONE ODEX DUZENLENCEK HATA GIDERILIYOR RAMI TEMIZLEDIKDEN SONRA ONCEKI UYGULAMA SONU BUILD.PROPTA LAUCHERI KAPATMASI ICIN EKDEGIM BI KODDU ODA KALDIRILIYOR PARLAKLIK SURGUSU DUZELTILIYOR DUZELTILEMESSE KALDIRILACAK SIMDILIK BU KADAR DAHADA EKLIYECEGIM :oke:

• Beğen
tayren

tayren

Üye
LAUNCHER YENIDEN S3 LAUNCHER YAPILCAK COM.PHONE ODEX DUZENLENCEK HATA GIDERILIYOR RAMI TEMIZLEDIKDEN SONRA ONCEKI UYGULAMA SONU BUILD.PROPTA LAUCHERI KAPATMASI ICIN EKDEGIM BI KODDU ODA KALDIRILIYOR PARLAKLIK SURGUSU DUZELTILIYOR DUZELTILEMESSE KALDIRILACAK SIMDILIK BU KADAR DAHADA EKLIYECEGIM :oke:
Ok kardesim isin rast gelsin emegin icin tesekkurler iyi calismalar
Bu arada yapabilcegim bi yardim var mi

emrah166

Üye
Ram gucunu biraz daha arttirirsan super olur bu rom

emrah166

Üye
Ram gucunden kastim rom ramin 200 mb kismini somurmesin demek istemistimS memo ve s health gibi uygulamalar olsa guzel olur

tayren

tayren

Üye
Bu arada nezMan geliyor rom :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim :)

tayren

tayren

Üye
birde google playde cok güzel kamera ve galeri uygulamaları var ;)

en-sel

en-sel

Üye
Hocam batarya simgesi hem simge hemde yüzde (touchwiz romlardaki gibi) olma imkanı varmı :)

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Hocam batarya simgesi hem simge hemde yüzde (touchwiz romlardaki gibi) olma imkanı varmı :)
onun icin framerok ile oynamak gerekiyor oda tek tek yapmak gerek yapilir ama cok zaman alir

tayren

tayren

Üye
Kardesim kolay gelsin hadi bakalm nasi olacak

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi olucak denebilir

• Beğen
tayren